Fekete és Fehér

2009.12.18. 22:55

  Sokat gondolkodtam azon, hogyan is indítsam útjára új és elég nagyszabású projektem. Pénzt kérni sosem egyszerű, mert az emberek nem szívesen adakoznak, természetesen tisztelet a kivételeknek. Talán itt van a lehetőség, illő lenne megszólítani a kivételnek számító embereket, hiszen most egy egészen fontos ügyről van.

  Mert van az a helyzet, amikor egy csepp is bőség, főleg ha beteg az ember fia, illetve jelen esetben lánya. Szóval, szeretném megosztani a kedves olvasókkal Krisztina történetét, és egyúttal kérem az ide látogatók segítségét, hogy ki-ki anyagi helyzetétől függően segítsen. Mert ha más nem, 200 Forint is nagy segítség tud lenni, és szerintem ez nem egy olyan nagy összeg. De térjünk is tárgyra, miért van Krisztinának szüksége a pénzre. Struma diffusá-ban szenved, amely pajzsmirigy túlműködést jelent, jelen esetben hatszoros FT4-FT3 hormonszinttel. Ennek a betegségnek az a veszélye, hogy a strúma kifelé és befelé egyaránt nő és összenyomja a lég- illetve a nyelőcsövet. Sajnos a gyógyszeres kezelés már nem használ, ezért műtétre van szükség, melynek költsége 50 000 Forint. A jelenleg alkalmazott gyógyszeres kezelés havonta 4000 Forintba kerül, ami két féle tablettát jelent; Metothyrin-t és Liticarb-ot, ehhez jön még az orvos, ami 9000 Forintba kerül, szintén havonta. Az életmentő műtétre szükséges pénz előteremtése meglehetősen nehéz feladat, ha az ember egy olyan betegségben szenved, amely „mellett” nem tud dolgozni. És ha a betegség nem lenne elég, a rendszer sajátosságai is sújtják. Munkakeresési járadékra és táppénzre már nem jogosult, mert a fennáló betegség tünetei folyamatosak. Lássuk be, szociális segélyből nem lehet megélni. Legalábbis egyszerű átlagpolgárnak nem.

  Az R.T.’s World 2.0 ezért rendez gyűjtést Krisztina részére. A felajánlásokat közvetlenül Krisztina bankszámlájára kell átutalni: Budapest Bank 10101085-01679700-01001002, amelyből a blogom nem részesül semmilyen formában. Ezen felül, 24 órás infóvonalat is létrehozunk a további kérdések megválaszolására +36-20/480-4955, mely nem emeltdíjas szám.

  Zárásként néhány személyesebb gondolat. Én Krisztinát nagyon őszinte és közvetlen embernek ismertem meg, akiben hatalmas élni akarás és életszeretet van. Aki teheti, segítsen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr261599797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása