Magyar konzerv

2009.07.04. 07:35

  Akármennyit agyalok ezen a konzervativizmus mocskon, annál inkább nem értem, és csak gyűlnek a megválaszolatlan kérdések. Na de ideje lenne, ha elővenném a Jobbik eszem, és megválaszolnám a kérdéseim. Mert szorít az idő, hiszen mindjárt itt az aktuális Gárda tüntetés – úgyis régen volt –, szóval Budaházyt ki, Táncsicsot meg vissza a bötönbe!

  A rendszerváltás után, az ex-kommunistákból konzervatívok lettek, így aki megmaradt a kaptafánál, azt máris lehetett pufajkásozni, meg komcsizni. Ezzel együtt viszont a kommunizmust eltörlő reformok valahogy mindig vagy elmaradtak, vagy kisebb hatásfokkal valósultak meg. 20 évnyi semmitmondó politizálás után, Orbán Viktornak még van pofája azt mondani, hogy elege van a tolvaj politikusokból?! Remélem saját magára gondolt, és már nem tud reggel a tükörbe nézni, bár kétlem, hogy ez lenne a helyzet. Mindazonáltal Viktor ilyetén megnyilatkozása megnyomta Dávid Ibolyán a replay gombot, és az MDF vezérasszonya, mint egy szerelmes szűzkurva, úgy árasztotta el Orbánt a kis leveleivel. A téma mindig ugyanaz volt: Hadd legyen az MDF-em a Fideszedé… Orbán viszont nem közösködik vesztesekkel, és különben is sok pénzt öltek a Jobbikos, Magyar Gárdás bizniszbe, ami nagy nehezen, a magyar emberek butaságának köszönhetően beindult, Morvai Krisztina beült az EP-be. De legalább valamiféle politikai programjuk lenne, mert lássuk be, úszni az árral, nem is olyan nehéz, én is ígérgethetnék minden lófaszt, miniszterelnök is lennék rögtön.

  Azonban felmerül a kérdés, mit is akarnak valójában? Egyáltalán mit akarnak konzerválni? Azt a nagy halom szart, ami most is van? Tény, hogy azt nem nehéz reprodukálni, még ész se kell hozzá. Az az egy viszont tény, hogy a kommunizmust remekül sikerült tartósítaniuk. Összességében miért kell konzerválni nem működő politikákat, szervezeti rendszereket? A megoldás nem a megújulás lenne? Mert lássuk be, a honi a politikában annyi a szarság, mint Magyarországon az illegális német szemét. Számomra az is érthetetlen, hogy a magyar, szlovák, cseh, osztrák, német és lengyel neonácik miért nem irtják ki egymást, amikor valami nagy német csatavesztést ünnepelnek a Budai várban, hiszen az lenne a dolguk, mindegyik felsőbbrendűbb a másiknál. Ehelyett, csak arra képesek, hogy azt hangoztassák: „Ez itt kérem Szent István és Mária országa!”, és még néhány focipályán hallott rigmust is képesek egymás után skandálni, de az már tényleg a non plus ultra. Istvánon meg Márián kívül, mindenki más húzzon a picsába.

  Ez az egész konzervatív szemét a keresztény vallás mellékterméke, egy jó eszköz, hogy az Úr bárányai (a birkák) nem merjék megkérdőjelezni Isten létezését. A konzervativizmus nem szól másról, mint a hatalom megtartásáról meg kurva sok pénzről. Az egyházban ott a persely, a tized és a többi számla nélküli szolgáltatás (utolsó kenet), a politikának meg a panamák, háttéralkuk, piszkos kis bizniszek, szigorúan a parlamenti széksorok között, a kis asztalkák alatt, és a szavazógombok felett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr401225641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása