70, 18, 5, 2, 2

2009.04.23. 14:43

  Ezek nem a jövő heti lottó nyerőszámok. Ezek a legfrissebb Századvég-Forsense felmérés eredményei, a biztos pártválasztók 70 százaléka szavazna a Fideszre, 18 az MSZP-re, 5 százalék a Jobbikra. Az MDF és az SZDSZ pedig a maga 2 százalékával simán kipottyanna az „igen tisztelt” házból!

  Persze a Századvég honlapján egy komoly, gondolkodom, tehát ki vagyok- mi vagyok ábrázatú ember fotója látható, egy bizonyos Stumpf Istváné. Gondolom nem a polgári önszervező és gabonakörök véleménye alapján készítik a közvélemény kutatásaikat. Nyilván így nem lenne legitim a dolog.

  De tegyük fel, hogy ezek a számok hitelesek, divatos -jobbos- szóhasználat szerint az eredmény legitim. A 70 plusz 5 százalék igen csak aggaszt. Mert a 70 és 5 százalék biztosan egymás nyakába borul, persze csak úgy titokban, eléneklik majd a Himnuszt és a Szózatot, megsöndörgetik az árpádsávos zászló csücskét, és Trianon emlékére tartanak egy rögtönzött istentiszteletet. Ezt követően pedig nekiesnek a III/3-as aktáknak, és jöhet a felelősségre vonás. Kevesen vannak még börtönben. Hiába három a magyar igazság, és három a csapás is. Aki erőszakos bűncselekményt követ el először, annak van még egy esélye minimum, hogy embert is öljön majd. Ennek a Fidesz tervezetnek számomra ez az üzenete. Óriási baromság!!! De nyilván tisztában vannak azzal, hogy egyszer ők is a hűvösre kerülhetnek… jobb óvatos duhajnak lenni…

  A nagy nyilvánosság előtt a fentebb vizionált összeborulás nem fog megtörténni. Mert ugyan az a forgatókönyv van a Fidesz tarsolyában, ami szánalmas regnálásuk alatt is érvényben volt. Köszönték Csurka és a szélsőjobbos MIÉP támogatását, de nem igazán volt ezt illendő felvállalni. Már most elkezdődött a komédia, -ami könnyen tragédiába csaphat át- ugyanis Kövér már kijelentette, hogy a Jobbikkal semmiféle együttműködés nem lehetséges és teljességgel kizárt. Sőt a Fidesz prominenseitől és az ECHO-n a szájukat tépő, Nemzetes, volt komcsi, magukat értelmiséginek valló sajtómunkások már többször hangoztatták, hogy Vonáékat bizony a szocik pénzelik, meg az oroszok. Tehát már látom a MSZP Jobbik koalíciót az ellenzékben…amint kéz a kézben kiabálják kivonulás közben, hogy Viktor monnyon le, Szájer kismadár!!!

  De komolyra fordítva, azért is elkeserítő ez az 5 százalék (a 70 az smafu, tudjuk, hogy éhesek, amit még lehet, azt el is fogják lopni, és milyen kurva sokan lesznek!!! ezt pedig tetézi Orbán személye legalább annyira megosztó mint Gyurcsányé volt) mert van az 5 százalék mögött néhány aggasztó dolog. Például egy balfasz (sok) ideológia, ezek még mindig azt hiszik, hogy a Horthy érában vannak és a leventeképzés az milyen menő. Arra alkalmatlan emberek katonásdit játszanak (pUsztics tábornokkal az élen, aki azt hiszi, hogy az Angyalbőrben forgatásán van), és teszik ezt úgy, hogy kenderkócon kívül más nincs a fejükben. Azt pedig tudjuk, hogy a száraz kenderkóc hamar lángra kap (ez egy olyan Orbános szellemes mondás nem?).

  Ami pedig a legelkeserítőbb az egy tegnapi hír. Az ordas eszmékkel felvértezve, egy félkatonai szervezet pszichopata tagja meggyilkolt majd lefejezett egy fiatal lányt, akinek élettelen testét egy horogkeresztes zászlóba csavarta. Úgy gondolom, ezt nem kell tovább ragozni. Egyszer és mindenkorra ki kell jelenteni, hogy efféle táptalajra nincs szüksége ennek az amúgy kettészakadt országnak. Ezeket az embereket előbb nevezném lélektelen ostoba szörnyetegnek -direkt nem állatnak, mert azok ilyet nem tesznek-, mint magyarnak.

  A gyilkosságért persze a fiatalember a felelős, de azért hogy az effélék nyíltan parádézhassanak és behülyítsék a tudatlanokat azért Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Honfitársaim, Barátaim, Hajrá Magyarország!, Drága elvtársaim mindannyian felelősek vagytok!

A Vona Gábor nevével fémjelzett társaságot pedig fel kellene kérni, hogy keressék fel a magyar őshazát és ott gyakorlatozzanak, ott alakítsák ki a maguk belterjes kis gárdáját, s jószágaikkal, barmaikkal együtt sokasodjanak. Sokszor!

  Úgyhogy zárásképp csak annyit, Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Honfitársaim, Barátaim, Hajrá Magyarország!, Drága elvtársaim jó lenne, ha kicsit magatokba néznétek, elgondolkodnátok és belátnátok, hogy ha egy hajóban kétfelé eveznek, az nem vezet sehová, de ha még vannak olyanok is, akik, belülről fúrják a csónak alját, és még a vizet sem ki, hanem befelé merik akkor elkerülhetetlen az elsüllyedés! Ha ezt akarjátok elérni, akkor most is a lehető legjobban cselekedtek…

 

Fotó: Index

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr161082002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása