Nincs gáz!

2009.01.08. 02:45

  Egy évvel ezelőtt, megszámlálhatatlanul kaptam a kommenteket, hogy mi a fasznak nekünk a Déli Áramlat, meg nem kellenek az alternatívák (napkollektorok, biomassza, geotermikus-, és szélerőművek) sem. Szerintem, most rohadt jól jönne egy másik vezeték, amiben földgáz is van, esetleg valami korszerű fűtési rendszer, ami nem gázzal működik.

  Az ukránok is visszasírják a kommunizmust, jó volt nekik ott benn a Szovjetunióban, mert akkor megvolt mindenük. Ha továbbra is baszakodnak az oroszokkal, annak úgyis egy villámháború lesz a vége, amiben az orosz csapatok, tíz perc alatt teljesen megszállják Ukrajnát. Ezek is csak egy dolgot tudnak rendesen vendégül látni: egy inváziót. Vagy lehet, hogy valami csodafegyver birtokában vannak? Elképzelhető, hogy a csernobili atomerőmű köré épített betonszarkofágban van egy csavar – vagy valami ilyesmi –, amit ha kihúznak, összedől az egész, és az örök világosság borítja be egész Európát? Ebben az esetben viszont nem kell tovább aggódnunk a gáz miatt, télen-nyáron, éjjel-nappal nő majd mindenhol a húsos mutáns gabona, a napi átlaghőmérséklet is jelentősen emelkedik, így nem kell soha többet fűteni.

  Az az egy viszont egészen biztos, hogy szimpatizánsokat ezzel a módszerrel nem fognak szerezni, csak ellenségeket. Olybá tűnik, hogy az oroszok gyűlölete már nem elég a számukra, most Közép- és Kelet-Európa haragjára is igény tartanak. Itt jegyezném meg, hogy most lehetne utcára vonulni mindenkinek, Ukrán zászlókat égetni, tüntetgetni, meg Ukrajnát szétverni. Na sebaj, velünk mindent meg lehet tenni, mert hülyék vagyunk…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr32864784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása