Küszöbmajom 1 életre

2008.10.21. 02:37

  Fontos, hogy egyből az elején elmondjam, nem tartom magam sem aktivistának, sem forradalmárnak. Igaz, hogy pár hónappal ezelőtt majdnem a vezetője lettem valami kínai Népfelszabadító Frontnak, de ez puszta véletlenek sorozata, és egy teljesen más történet. De térjünk is a lényegre:

  Ezen kampány elindításának két közvetlen forrása van; az első, hogy a rasszista „Trianon Tagadó Tibik” kikényszerítették a mérhetetlen butaságukkal, a második pedig az, hogy akik rasszizmus elleni „műsorokat” szerveznek, nem tudják hogyan is kellene ezt csinálni. A sétálgatós mutatvány látványos, egyszerű, de teljesen haszontalan, ettől a probléma ugyanott marad, ahol volt. Az aláírásgyűjtés is csak részmegoldás, ennél talán kicsit több „agresszió” kell. Sajnos az már nem elég, ha egy évben egyszer parádézunk egyet, és azt mondjuk, hogy ezek a neonácik bohócok.

  Az idő mindent megold, tehát egy tartós kampány a probléma nyitja. A „Küszöbmajom 1 életre” akció a folyamatos figyelemfelkeltésen alapul, tehát igyekszem megjelentetni mindenhol a próbálkozás címét és szlogenjét, gondolok itt oldalhasábokra, pólókra, ilyesmik. Konkrétumok még nincsenek, egyelőre tárgyalok egy rakat emberrel, majd meglátjuk, mi lesz, és mi nem. Lehet jelentkezni támogatónak, résztvevőnek stb.…

  A módszertan is roppant egyszerű, könnyen megjegyezhető. A cél, hogy cinkes legyen neonácinak lenni, tehát bele kell őket fojtani a saját szarukba, természetesen csak képletesen. Ez a kampány is erőszakmentes, legalábbis a liberális gondolkodásmódot követők részéről biztosan. Provokáció, némi diszkriminációval vegyítve, hadd tudják meg ezek az agyatlan kretének, hogy milyen az, amikor visszakapnak mindent. Ide az kell, hogy az emberek ne megbámulják a bőrfejű bohócokat, hanem röhögjenek rajtuk, küldjék el őket a picsába. Az ilyenektől nem kell félni, hiszen csak pár szerencsétlen hülyegyerek, aki próbál katonásdit játszani, de ha eldurran mellettük egy zacskó vagy kipufogó, már tele is a naci. A másik oldal, hogy a rasszista szavak vagy vesszenek a feledés homályába, vagy kapjanak merőben más jelentéstartalmat. Például: a küszöbmajom kifejezést, ezentúl kizárólag a lusta emberekre használjuk, teljesen függetlenül az egyének bőrszínétől, vallásától stb.…

  A másik fő cél a butaság visszaszorítása, hiszen ez velejárója ennek az egésznek. Aki rendkívül primitív, az megy el fajgyűlölőnek. Egy újabb példa, a tisztán látás érdekében. Állandóan a Nagy-Magyarországért sírnak, de ha már nagy Magyarországot akarunk, akkor a legnagyobbat kellene követelni, amikor fél Európa a miénk volt. De a primitívitást magasabb körökben is képviselik, - elég - ha Bayer Zsoltot, és Orbán Viktort említem. Előbbi szerint a gazdasági világválság a zsidók hibája, utóbbi szerint pedig a kormányé (és Gyurcsány monnyon le!). Még véletlenül sem a pénzéhes amcsi bankároké.

  A mai ősmagyarok attól azok amik, mert a bunkó velük született tulajdonságuk, és erre büszkék is. Így zárásként még adós vagyok a kampány szlogenjével (és a logo tervvel, amit 5 perc alatt dobtam össze, majd lesz szebb is, meg jobb is), ami a címhez hasonlóan ütősre sikerült: „Magyar vagyok, próbálj meg deportálni!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr50724103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása