Haverok, Buli, Kommunizmus!

2008.03.20. 02:44

  A Fidesz mindig is tele volt, habzó-szájú, értelmiségi-fogyatékosokkal. Az elmúlt 24 óra viszont még Jack Bauer-től is kőkemény lett volna! Ennyi agresszivitást, és indulatot csak a radikális tüntetőktől lát az ember. Remélem, húsvétkor is az utcán lesznek, és összecsapnak a rendőrökkel.

  Épphogy elismertük a független Koszovót (Bulgáriával és Horvátországgal együtt), a Fidesz már támadt is, hogy későn. Eddig azt hittem, a szívükön viselik a határon túli magyarok sorsát. Orbán a kampánykörútjain rendre végigjárja a 64 vármegyét, és mindenféle puccsokról beszél (amit Ő követ el a magyarság ellen!). Ha március 15-e előtt ismerjük el Koszovót, a szerbek kiirtják a vajdasági magyarokat. Atrocitásokra még így is számítani kell. De elég megnézni Romániát, ahol március 15-én, helyi neonácik tüntettek a magyarok ellen. A szerbek talán csak a horvátokat gyűlölik jobban, így kicsit szerencsésebb volt ez az időpont.

  Az ámokfutás itt azonban még nem ért véget. Kósa Lajos bebizonyította, hogy tud nagyon balfasz lenni Orbán Viktor parancsára. Debrecen beperli az OEP-et, a kieső vizitdíjak és kórházi napidíjak miatt. Ha jól emlékszem, a Fidesz által kezdeményezett népszavazás törölte el ezeket. Viktorka még büszke is volt, és a döntést alkotmányos népítéletnek (constitutional mob law) titulálta. Akkor ezerrel nyomatták, hogy Magyarország győzött, és ezzel egy időben a jövő is elkezdődött. Bár a világ kicsit másképp látta, és Magyarországot hátrébb sorolták az adósok listáján. Előállt az a helyzet; hogy vagy mi vagyunk hülyék, vagy az egész világ? A Fidesz valóban agytrösztök olvasztótégelye lenne? Hát, Kúrvára nem! Csak pár jóllakott napközis, akiknek ingyensör kell, ami csak a totális kommunizmusban megvalósítható. Utópia eljövetelére viszont még várni kell!

  Szót ejtettek az energiapiac nyitásáról is. Az Ő véleményük szerint, Magyarországnak nincs szüksége magánbefektetők által létrehozott erőművekre (itt egyelőre mindegy, hogy szél-, geotermikus, atomerőmű vagy napkollektor). Nem tesz jót ugyanis a magyaroknak, ha olcsóbban kapják az áramot, és marad egy kis pénzük, hogy esetleg jobban éljenek, mint annak előtte. Az indok, amiért sajnálják a lét az átlagemberektől az az, hogy esetleg művelődésre költik, és nehezebb lesz lenyomni a neokommunista maszlagot a torkokon. (Az viszont tény, hogy ugyanazt a szart már megettük sokszor!) A másik dolog, mindenki akkor motiváltabb, ha érdekei azt kívánják.

  A nemzeti ünnepre visszatérve, csak pár gondolat erejéig. A Fidesz kisírta, hogy a rendőrök tűzzenek kokárdát. A butaság csúcsa! A rendőröknek már csak azon egyszerű oknál fogva sem kell kokárdát tűzniük, mert az egyenruhájuk tele van magyar zászlóval. Március 15-ét sikerült méltó módon ünnepelni; Hajrá Magyarország! Ezekkel az eseményekkel nem kívánok többet foglalkozni, volt már róla szó korábban!

  A zsoldosok seregén viszont viccesen mutat a nemzetiszín szalag. A Fidesz bebizonyította, két fokozatban tudnak csak létezni, mint Chuck Norris:

SÉTA és GYILKOLÁS!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr74388713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása