Hugyozz! Aranyat ér

2007.11.13. 01:17

  Ismét akcióba lendült a WADA, és a célpont ismét Magyarország! Külön köszönet a MOB-nak és Schmitt Pálnak, hogy ’megvédik’ a magyar sportolókat. Igaz nem lehet mindenki Egerszegi Krisztina, aki nyílt levelet ír a Fidesznek. Biztos vagyok abban, ha Egér lenne nyakig a szarba, Schmitt már Jacques Rogge asztalát ütné! Nem ártana, ha a Fidesz elnöki székéből néha körülnézne!

  Amikor Annusékat megvádolták, (teljesen mindegy, hogy ártatlanok vagy sem) a Magyar Olimpiai Bizottságnak ki kellett volna állni a sportolói mellett. Ehelyett mi történt? Schmitt benyalt gyomorig. A magyar sport is azért tart ott ahol, mert a vezetői székekben olyan emberek ülnek, mint Fidesz Palika meg a Kisteleki, a foci-atyaúristen.

  Remélem, most boldog az a pár WADÁ-s köcsög. Nekik biztos jó érzés, kibaszni egy sportolóval. (Bár, ha nekem kéne más húgyát inni, lehet, én is ilyen lennék!) Nem vagyok biztos abban, hogy a vizeletminta a tökéletes megoldás. Az emberi vérből sokkal több minden kimutatható, a hajról már nem is beszélve. Kovács Áginak sok haja van, úgyhogy az ellenőrök ne mondják, hogy mindent megtettek. Előtört a tipikus magyar virtus: csak dolgozni ne kelljen! Elkísérhették volna, és most lenne autógrammjuk Roger Moore-tól. Ésszel elég gyengén állnak. A magyar sportolók basztatása helyett, mentek volna KÓKAin János építkezésére, ott a munkások rendesen fel voltak spannolva, még saját drogfutáruk is volt.

  Az dolgok forrása sokkal magasabb szinten lehet. A kínaiaknak kell olimpiai úszóbajnok, és Kovács Ági túl jó formában van.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr78227297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása