Az elveszett Isten

2011.10.16. 23:15

  Óh… Bocs! Tudom, késtem, de más utakon kell zúznom mostanában. Míg egyeseknél a videóklip készül, addig nálam egy könyv. Nagyon nem kell megijedni, tanulmányi úton is voltam, de a zombis film forgatására nem jutottam be, igaz nem jelentkeztem sem statisztának, sem pedig visitornak. Bár úgy hallottam, hogy másoknak sikerült beletenyerelnie a moziba.

 glenn_jones_01.jpg Úgy tűnik, hogy Brad Pitt csatát vesztett a zombik ellen, igaz, a háborúnak még nincs vége. A TEH emberei kicsit túlbuzgók voltak, bár lehet, hogy csak csökkent a költségvetésük és kellett nekik néhány új csúzli. Ami a fejlett országokban bevált szokás, az nálunk egy elfogadhatatlan valami, ami ellen minden eszközzel harcolni kell. Olyan híreket kaphattak, hogy Brad a film költségeit kétes fegyverbiznisszel fogja finanszírozni. A történtek magyarázatra szorulnak ugyan, de semmi szükség rá, hiszen O.V. elődje már megmondta a Balaton partján a tutit. Gyengébbek kedvéért: „Elk*****!”

  A narancsos forradalom mindezen fura intézkedéseivel igyekszik elsunnyogni, hogy az adósság elleni harcban vesztésre állnak. A jövő évi költségvetés még hazai pályán is csak 3,5%-ot kapott, ami azt jelenti, hogy cucc 96,5%-a gyakorlatilag szemét. Elgondolkodtató, hogy mit jelent egy ilyen műben a 3,5%. Nos, cím, alcímek, bekezdések címe, felsorolások, és még adhatunk néhány pontot arra is, hogy ezt a fájlt sikerült elmenteni, és pendrivera másolni. A Széll Kálmán Terv is csúnyán megfeküdt, hiszen 66%-a elveszett valahol, Felcsút felé félúton. Bár a név alapján már sejthető volt, hogy a Nemzetgazdálkodási Minisztériumnak nem sok köze van a pénzügyekhez. A népszámlálás kérdőívet elnézve, az lehetett az asztaluk.

glenn_jones_04.jpg  Közben a faltörő kosnak megfájdult a feje, de legalább is elkezdett görcsössé válni, mert nagyon nem talál fogást az MNB-n. Szerintem normális országokban nem próbálják meg kicsinálni a jegybank vezérét, de ez már különvélemény, egyes csoportok számára pedig már-már demagógia. Majd neves költőnk és írónk Csurka István helyreigazít, és Dörner György színházigazgató rendez belőle egy darabot, sok-sok karlendítéssel, gyurcsányozással, kommunistázással és a nagy Vezér éljenzésével. „Heil, nekem!”

  Már amúgy is érintettük a pénzügyeket, akkor érdemes elmondani, hogy legalább nekünk, átlagembereknek rosszabb lesz. A vezetőink igencsak kacérkodnak az IMF nevű céggel, amely nem olyan régen még nem kívánatos személynek számított, most mégis pucsítva várják vissza őket, tárt farpofákkal. Ennek az aktusnak az előszele már érződik is. Adóemelések szállnak a szélben, és meglibbentek új adófajták leplei is. Az illetékmentes dolgok után pedig ezentúl illetéket kell fizetni. Nehogy eljussunk már valahova, nem igaz? A 30 ezer forintos válási illeték viszi a prímet, és ez az, ami remekül összefoglalja ennek a kormány az ideológiáját. „A Nemzeti Rügyek Kormánya elkötelezett azon dolgok iránt, melyek már tönkrementek! A Nemzeti Rügyek Kormánya gyakorta alkalmazza a defibrillátor intézményét a csontvázakon, hogy életet leheljen beléjük!”

glenn_jones_106.jpg  Az emberek többsége miniszterelnököt választott magának, de egy önjelölt Istent kapott. Pedig mindannyian tudjuk, hogy egy az Isten és Mohamed az Ő prófétája! Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr223308237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása