Világfalu, ez a kifejezés foglalja össze legjobban az aktuális eseményeket. Naponta jönnek a hírek forradalmakról. Lázadnak itt is, ott is. Azonban forradalom és forradalom közt is van különbség. Amíg Afrika északi részén szabadulnának a diktátoroktól, addig Európa szívében szorgos kezek készítik a láncot, mely rabszolgasorba kényszeríti a népeket. A most kialakult állapot már sokkal inkább emlékeztet egy sátánista szeánszra, mint politikára. Egy az igaz pártvezér, és 3 vagyon az Ő helyetteseinek a száma, szájukon a káromlás szavai…

  Most már több mint 9 hónapja tart ez az elmebaj, és megjegyezném, a legtöbb állatnak ennyi idő bőven elég, hogy világra hozza utódját. A Forradalmár gyermeke azonban nem nagyon akar megszületni. Így a luxusautós forradalmároknak nem maradt más, kénytelenek a múlt csontjait a közvélemény elé vetni, és folytatják azt a demagóg politikát, amit 8 éven keresztül ellenzékben képviseltek. Szóval O.V. küldött egy SMS-t K.L.-nek a következő szöveggel: „Csibész!” és a hatás nem maradt el, hiszen K.L. már ott is volt a sajtótájékoztatón, habzó szájjal vicsorogva, morogva majd odaböffentette az embereknek, hogy a vörösök miatt van minden. Lassan egy éve vannak hatalmon, és az ember úgy gondolná, ezalatt sikerült az A-tól Z-ig tartó úton eljutni legalább B-ig, de nem. A narancsos maffia számára a család mindenekelőtt való. A família viszont nagy, így eltart egy darabig, amíg minden rokonnak sikerül jól fizető állást keríteni. Hiába, kicsi ez az ország!

  Amíg a disznópásztorok itthon nagy arccal vannak, addig a határon túl ugyanezzel a mentalitással hatalmas pofonokba szaladnak csak bele. Az „új médiatörvény” kifejezést már nem kell magyarázni, a világon szinte mindenhol tudják, hogy mire gondolok. Most viszont jött egy adalék az egyik helyettestől, akit személyiségi jogainak védelmében csak N.T.-ként említhetek. Szóval a fotelforradalmárok ezzel igyekeztek megerősíteni a véleményszabadságot. Ahogy tehetségkutató műsorokban mondják: „Hát, ez nem jött át!” A másik oldal pedig az, hogy elkészült már az az ominózus bizonyítvány, utólag már nincs értelme magyarázgatni, attól a bukás még bukás marad.  Ezt ellensúlyozandó, most már a párt úgy gondolja, hogy az lesz a legjobb, ha az állami kitüntetésekre egyszerűen csak és kizárólag a saját embereiket fogják jelölni, így megelőzhetőek lesznek a félreértések. B.Zs. publicista Madách díja már most mutatja eme új kezdeményezés eredményességét. Nem is kell tovább szaporítani a szót, mert ez botrány!

  A határon túliak állampolgársági kérelmén még meg sem száradt a tinta, máris követelőznek. A határon túliaknak kell a magyar GYES és GYED. Azért van eszük, itt nem is adóznak, nem tesznek semmit ezért az országért, de pénzt az ki tudnák talicskázni. Ahogy most állnak a dolgok, az elmebajnokok el fognak gondolkodni a javaslaton, és mivel itt meglátják majd a lehetőséget, hogy ezzel kvázi egy komplett szavazótábort vehetnek maguknak, így meg is szavazzák majd. Ekkora baromságot még úgysem csinált senki, ezt is el kell kezdeni valahol. Ilyenkor hol van az a sok aluliskolázott, akik a narancssárgára szavaztak? Ilyenkor miért nem látni az éljenző tömeget? Kezdem azt hinni, hogyha O.V. főműsoridőben élő adásban a Parlament közepére végezné el a nagydolgát, a zemberek akkor is állva tapsolnának neki a tévékészülékeik előtt.

  Szóval O.V. elment nyaralni Egyiptomba, ahol mára szintén forradalom van. A csávó nagy mágus, ahová lép, ott forradalom terem. Ezt a hírt viszont valaki megmagyarázhatná, mert nem értem. Mit keres Egyiptomban? Melyik magyar cég akar Egyiptomban terjeszkedni? Esetleg lesz új Pick szalámi, amit tevehúsból készítenek majd? Vagy szimplán csak átruccant megkérdezni, hogy H.M. egyiptomi illetőségű állampolgár mennyi Xanaxot szed be egy nap? Egyiptom szintén a külföldiek pénzéből él, szóval igazából keresnivalónk nem sok van ott, mert a magyar turista nem azért utazik oda, hogy ehessen egy kis hazait. Egy dolgot azért még érdemes tudni Egyiptomról. Volt ez a cápás incidens a Vörös-tengeren (cápák turistákra támadtak az egyiptomi partoknál). Ezek után Ahmed Salem azt nyilatkozta, hogy Ők biztosak abban, hogy a Moszad (Izrael titkosszolgálata) képezte ki, és küldte rájuk a cápákat. Ez a történet megér egy misét. Szóval, Izrael úgy döntött két cápával végzi ki Egyiptomot. Küldtek egy Moszad ügynököt, hogy béreljen fel két cápát és képezze is ki őket, amennyiben ez szükséges. Az ügynök leúszott a cápákhoz, adott nekik USA dollárt, két német útlevelet meg repülőjegyeket 1st Classra, majd ismertette a tervet. Ezek után a két cápa felúszott Németországig, ott felszálltak a Berlin - Sarm es-Sejk járatra, innen a történet többi része már ismert. Hihető, nem? Ennél nagyobb baromságot sikerült P.G. tévés műsorvezetőnek mondani kora esti bulvárműsorában az ausztráliai árvízről: „Ausztráliában már egy németországi és egy franciaországi terület van víz alatt!” Most vagy kitört a harmadik világháború, és Németország és Franciaország közös erővel rohanta le Ausztráliát, vagy az ausztrálok megelégelték a sok meleget, és egy kis hó reményében felúsztatták a kontinensüket a Rajnán.

  Nem baj, mert az EU már készíti a következő pofont O.V. számára. A miniszterelnökök miniszterelnöke biztosan mazochista. Az már lassan napi rutin lesz, hogy az Unió valamit vizsgál Magyarországon, ami nem is csoda, hiszen annyi kórság rágja. Az viszont nem mindennapos, hogy az európai szakszervezetek vezetőit valaki ennyire semmibe vegye. O.V. még válaszra sem méltatja őket. Egyes országok (pl.: USA) nem tárgyal terroristákkal, addig Magyarország nem tárgyal kommunistákkal, még akkor sem, ha nem is azok. A nagy vezér intelligencia hányadosa valószínűleg erősen a nullához, illetve a mínusz tartományhoz konvergálhat. Kína természetesen kivétel, mert velük szóba állt.

  A napi rutin részeként: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr932615746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása