Most már tudjuk, 2800 milliárd forintot el lehet lopni törvényesen. Legalábbis ez a summázata Matolcsy nyilatkozatának. A nyugdíj nagy biznisz, de a jelenlegi állami nyugdíjrendszer nem más, mint egy piramisjáték, és mint ilyen, eleve halálra van ítélve. Amit most befizetünk az államiba, azt fizetik ki a jelenlegi nyugdíjasoknak. Szóval, aki utoljára lép be, az nem kap semmit.

  A Nemzetgazdálkodási Miniszter úgy fenyegetőzött, ahogy a maffiafilmekben szokás. Ha nem lépsz vissza az állami nyugdíjrendszerbe, akkor levágott lófej lesz az ágyadban. Hoppá, ez nem az a szöveg… Igen, megvan! Tudom már… akkor fizetsz tovább, aztán lófasz a seggedbe, mert nem fizetünk! Meg, ha fizetsz, akkor is. Mert a II. Orbán-kormány nem tárgyal, nem törődik semmivel és kizárólag 4 alapelv vezérli: a hatalomkoncentráció, a bosszú, a pénzszerzés és a fájdalomcsillapítás. Vagyis, egy diktatórikus rendszer kiépítése, a konkurencia kiiktatása, pénz és még több pénz, na meg a kötelező alamizsna a népnek, nehogy éhen haljanak, mielőtt kifosztják őket. Mert ne legyenek kétségeink, a biztos kudarcot kerülték most el azzal, hogy gyakorlatilag is kötelezővé tették a visszalépést, megszüntetve annak opcionális jellegét. Azt tudni kell, hogy az állami nyugdíj szar, elég, ha megnézzük hogyan élnek a mai nyugdíjasok. A szárnyasfej-vadász jelző nem véletlen, mert a kisnyugdíjból csak arra telik, mint húspótló valamire. A kényszer nagy úr, ez tény. Az üzenet tehát nem más, ha éhezni akarsz vénségedre, akkor állami, ha kicsit jobban akarsz élni, akkor magán, ha úgy szeretnél élni nyugdíjas korodban, ahogy nyugaton, akkor a kétpilléres nyugdíjrendszerre van szükséged.

  Orbán szívesen játszik félistent, sőt, alkalomadtán egészet is. Elég megnéznünk a választás előtti ígéreteit, meg azt, ami lett belőlük. Azt mondták, csökkentik a korrupciót és a nepotizmust, most minden rokonuk, haverjuk vezető beosztásban van, és igen, még az ő rokonaik is. Az egyetlen forradalom, az mindig a kommunizmus, a többi az vagy ellenforradalom, vagy semmi. Időnként ugyan vissza kell térnünk a gyökereinkhez, de ez nem azt jelenti, hogy restaurálnunk kell a letűnt korokat. Ennek az lenne a lényege, hogy a múlt hibáiból tanulva építsük a jövőt. Ebből most az lett, hogy központi hírek lesznek, tehát az lesz a híradóban, amire Orbánék rábólintanak. Amiről nem akarják, hogy tudj, nos, azt nem fogod tudni, ilyen egyszerű a képlet. Az MTI új és egyetlen feladata, hogy lenyomja az Indexet, mert ez a legnagyobb hazai független hírportál. Na, gyerekek, hogy hívjuk ezt a rendszert? Igen, Gyurika. Tanító bácsi kérem, kommunizmusnak! Nagyon helyes, és mivel jól válaszoltál bevéshetsz magadnak egy szép nagy karót, meg még egyet grátisznak. Szóval Viktorék látják, ki az ellenség, de azért még várnak egy-két hetet, míg megerősítik a kijelentésüket, mert Orbán Viktornak még át kell gondolni, tájékozódnia kell, mint annál a bizonyos kijelentésénél - amit még talán a nyolcvanas években tett -, mely szerint a komcsiknál van az a Gyurcsány nevű ember, arra oda kell figyelni. Ezt nem ragoznám tovább, már csak azért sem, hogy az LMP-s srácok tovább mondhassák: légből kapott infókkal dolgozom. Igen, a mobilnet a levegőből jön, de ennyi pénzért már onnan jöjjön, ahonnan én akarom! Vazze!

  A folyamat, ami most indult be igazán, az az emberek kivéreztetése. A sok politikus ingyenélő most tele akarja tömni a zsebét, mert ki tudja, mikor lesz még egy ilyen alkalom. Sajnos, mi magyarok (hun-szittya-avar-magor kinek mi tetszik) ilyen birkák vagyunk. Ha a pap a mise után megkúrja a gyereket, mi arra is csak bólogatunk, ahelyett, hogy a csuhás kezébe adnánk a saját seggét. Pécs, Európa kulturális fővárosa 2010. Nem sokban különbözik a vallás és a politika, ezt jól érzékelik az illetékesek, mindkettőben a hatalom és a pénz játssza a főszerepet. Akinek meg magánvéleménye, ne adj Isten magánnyugdíjpénztári-tagsága van, az egyből hazaáruló. Hajrá Magyarország, add ide a péndztet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr42471266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.11.24. 23:10:03

Hagyjuk már a kommunista szót, ha fingunk nincs a tartalmáról - Orbánhoz szintén semmi köze nincs, annak épp az ellenkezőjét jelenti a viktátorság, na! Azé aztán kiépülőfélben, de remélem félbe is marad, vagy ha nem hát ketté kell vágni, vagy inkább fel kell négyelni - esetleg megtizedelni a politikusainkat, de minimálisan is felírni a táblákra, hogy politiKUSS! és hogy EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL! vagy csak simán : ORBÁN TAKARODJ! és vidd magaddal az összes papot és fideszest és a jobbikot is. A soha viszont nem látásra!... és így tovább mindenki találja ki a magáét :), csak menjenek!

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.11.24. 23:11:55

MENJETEK TI TÖNKRE! nekem elég volt :)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.11.27. 12:55:26

Nem kommunista: államkapitalista. A tőke az állam kezében van, nincs verseny, tervgazdálkodás van. Ez volt Kádár alatt, és ez lesz most is. Tudom, hogy nagyon vadul hangzik, de az se hittük volna fél éve, hogy államosítják az mnyp-akat és naponta sértenek alkotmányt. A többi (csókosok kinevezése mindenhova, jogok megnyírbálása stb.) sejthető volt. Szal innetől mindenki, aki ballibsi riogatónak hív, bekaphattya.
süti beállítások módosítása