Társadalomkritika: Vót=Dáj

2010.03.30. 14:35

  Kit is válasszak? Kire s(z)avazzak? Merül fel sokunkban a kérdés április 11-e közeledtével. Vajon van értelme ennek az egész cirkusznak, vagyis a szavazásnak, vagy elegendő, ha hátradőlve élvezzük a bohócok parádéját. De felmerül az is, hogy mi lehet a helyes döntés, esetlegesen van-e olyan erő Magyarországon, amely képes lenne megváltoztatni a jelen helyzetet.

  Lássuk be, akármennyire szomorú és elkeserítő a tény, de minden oldalról csak orbitális hülyeségeket hallani. Minden párt igyekszik összeszedni azokat a dolgokat, amelyek felbasszák az intelligencia-hiányos szavazók agyát. Változás meg úgysem lesz. Ez is csak a pénzről szól. A „drága” politikusaink nem vágynak másra, csak még nagyobb gazdagságra. A mohóság nagy bűn, de míg a normális és fejlettebb külföldi demokráciákban rájöttek, hogy csak annyit lopjunk, hogy az még jó legyen, vagyis a „jut is, marad is” elv érvényesül, addig kis hazánkban, eltesszük ezt is, azt is, meg még a nyakadba baszunk még egy kis adót, meg egyéb közterheket, azt’ élsz vagy halsz, nem számít. Keserű a pirula, de csak számok vagyunk egy papíron…

  A keresztény értékek most a nyerők, két párt, illetve egy párt (Jobbik) és egy koalíció (Fidesz-KDNP) is ezt szajkózza, még nagyobb hatalmat a csuhásoknak, miközben külföldön sorra derül fény a papok „hőstetteire”, gyerekmolesztálási ügyeire. A keresztény egyház mostanra eljutott arra a szintre, hogyha lenne Isten, akkor saját kezével pusztítaná el. Szóval Magyarországon is erre van szükség, mert eddig kevés gyereket kúrtak még meg a papok. Itt eddig is a parlamentben voltak, könnyebb volt elhallgatni ezeket az ügyeket, szóval egy esetleges Fidesz-KDNP-Jobbik kormány esetében, a kisgyerekekkel kefélni, részegen gázolni nem lesz bűn, ha csuhát viselsz, és lóg rajtad a kereszt, meg a rózsafüzér, mint tehénen a gatya. Aztán mindenkinél legyen nála a személyi, a TAJ kártya, az adókártya meg a sámándob, lehetőleg Árpádsávval. A parlamentben pedig napi szinten lesz téma többek a kólasav, amely mint tudjuk, elöli a magyar zigótát! Egyrészt aki kólát vedel, az eleve megérdemli a sorsát, másrészt az inkább köztudott tény, hogy a kóla manapság már sokkal inkább háztartási vegyszer, az odaégett ételmaradékot szépen oldja, és nem kell ultra-drága mosogatószerekre költeni. Szóval a vacak minőségű termékek mögött nem kell feltétlenül egy-egy összeesküvés-elméletet látni, hiszen eredendően most már minden csak a pénzről szól. Illetve csak majdnem minden.

  A jobb oldallal való kezdés egyetlen oka Usztics Mátyás siklósi beszéde, amelyet egy Jobbikos lakossági fórumon eresztett el, és a fő mondanivaló: „Munkásököl vasököl, odacsap, hogyha köll!” és az egy cseppet sem számít, hogy kommunista jelmondatról van szó, mert a cél szentesíti az eszközt, vagyis a személyi kultusz kiépítését. Nem mintha a bal oldal jobb lenne, hiszen az elmúlt nyolc év egyetlen sikere, hogy az utolsó pillanatban hívtak egy szakembert Bajnai Gordon személyében. Nem mondom, hogy nem volna nála alkalmasabb ember, de megtette amit ebben a helyzetben lehetett, szarból nem lehet várat építeni, szóval ez volt minden, amit tenni lehetett. Sajnos ez már csak ilyen, mindig a dolgozó embereket és a nyugdíjasokat kell megszorítani, mert a törvényeink csak ezt teszik lehetővé, és természetes, hogy és vészkapus is igyekszik menteni a saját életét, mert abban azért biztos vagyok, ha Bajnai jobban megszorítja a képviselőket, akkor már rég a felháborodott tömeg elé vetették volna. Mert a bal oldal, vagyis az MSZP sem attól félt, hogy az ország gallyra megy, hanem, hogy nekik elmarad a zsíros zsebbélelő zseton!

  Azt már említettem párszor, hogy az MDF SZDSZ féle haldoklással már nincs értelme foglalkozni, megszülettek, éltek, most meg meghalnak, van ez így is, és erre a sorsra kellene juttatni a többi magyarországi pártot is.

  A sötét lóról sem szabad elfeledkeznünk, a párt amelynek akár az is lehetett volna a neve, hogy Kinyaljuk a Fidesz Seggét Mert Oda Akarunk Tartozni, de ehelyett a „Lehet Más a Politika” nevet vették fel. Tipikusan dilettáns civilek, akik nem voltak elég jók, hogy a jelenlegi pártokba felvételt nyerjenek, de lopni ők is szeretnének, nem véletlenül a logó. Mert hát mit látunk, egy gyanús fehér emberke igyekszik elcsenni a nagy zöld zsákot, ami nagy valószínűséggel tele van minden jóval, de nem piros alma mogyoróval, hanem kőkemény milliókkal, milliárdokkal, persze még csak Forintban, nem Euróban mert ez még csak K-Európa! A mögöttes rasszista tartalom már nem is meglepő, hiszen az országos listájukon is akad elég ex-MIÉP-es, szóval csak a fehérek.

  Szóval április 11-ére a legfontosabb üzenet, amit a Belgából Bauxit fogalmazott meg számunkra: „De kurvára rábasztok, ha senkit se választok!”. Ez tűnik az egyetlen értelmes megoldásnak, vagyis bojkottálni a választásokat! Hailé Szelasszié az egyetlen igaz dolog amiben ma Magyarországon hinni lehet. Only Jah love!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr971880811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása