Homopoly

2008.07.09. 01:36

  A magyar közélet mostanában egy nagy játszótérré változott, ahol a gyerekeket a használt játékok alapján rendszerezik. Így lettek - többek között -, mászókások, hintások, meg homokosok. Mert vannak olyanok, akiknek az óvodába tuskó, esetleg horogkereszt volt a jele.

  Betelt az a bizonyos pohár Gyurcsány Ferencnél is, és minden eszközzel igyekszik fellépni a seggbaszó fajgyűlölők ellen. A Magyar Charta egy támogatandó ötlet, bár a neonácik és a közjogi méltóságok nem osztják ezt a véleményt. A pártok döntését, miszerint kihagyják a meeting-et, könnyen elemezhetjük, nagyon egyszerű a háttér:

  Kezdjük a kispártokkal - talán ebből nem lesz sértődés -. Az MDF azért nem megy el, mert annyira primitívek, hogy nem értik, miről van szó. Az SZDSZ távolmaradásának az az oka, hogy nem akarnak közösködni az MSZP-vel, küzdenek a parlamentbe jutáshoz szükséges 5%-ért, már most. Valahogy a húsosfazék fontosabb, mint a hús maga. Hát igen. A Fidesz azért marad otthon, mert nem akarnak kibaszni az embereikkel (a horogkeresztes, bőrfejű, tojásdobáló csőcselékkel). Így a rendőrség továbbra is tehetetlen marad, mert Orbán Viktor szerint a randalírozóknak igaza van, ha mégis beviszik őket, a bíróság nem tesz semmit, illetve elítéli a rendőröket.

  A melegfelvonulás eddig sem érdekelt, és valószínűleg ezután sem fog. Ha a homoszexuálisok fel akarnak vonulni, hát tessék, vonuljanak ahová csak akarnak. Akinek nem tetszik, az ne nézzen oda, különben meg, egy évben egyszer ki lehet bírni. (Neonáci összejövetelek lényegesen gyakrabban vannak, az mégse bassza senkinek a csőrét!) Akinek ez mégis fáj, arra is van megoldás: feküdjön a sínekre, vagy lője magát fejbe, az a tiszta sor. Ami az ellentüntetést illeti, na ott már akadtak érdekes dolgok. A tüntetők között volt a „nem náci” Polgár Tamás, ismertebb nevén Tom(ka)cat, és Mr. 30 nap közmunka, Buda(szar)házy György is. A köztük lévő munkamegosztás felettébb egyszerű és egyben felháborító. Budaházy vitte a Hitler- és Szálasibuzikat, Tomcat meg a viszonylag békés emberekből válogatta ki a tudatlanokat (azokat a neonácikat, akik nem használják a modern világ vívmányait; tv, internet, stb.… és nem ismerték Budaházy tervét). A végkifejletet meg már ismerjük…

  A tojásdobálók is hazamehetnek, megúszták büntetés nélkül. A Fidesz-bíróság szerint a tojásdobálás belefér a szabad véleménynyilvánítás kereteibe és ebben a formájában törvényes. A fegyver másik éle, hogy rongálásnak számít, de erről elfeledkeztek a „jólítélő” urak. A történtekből meg a sok seggbaszó fajgyűlölő levonja a megfelelő következtetéseket - amik, így részben igazakká válnak -: mégpedig, az országot szétverni, kisebbségeket, rendőröket, megverni, megdobálni szabad. Ennyi ésszel, meg erővel a boltokban, hiper/szupermarketekben áruljanak Molotov-koktélt is, aztán írják rá: Ez az eszköz életveszélyes! A használatához nyílt láng szükséges. Használható: rendőrök, melegek, nemzeten kívüliek ellen. Szavatosságát gyújtatlan állapotban sokáig megőrzi. És egy kis ráadás, piktogramok a helyes használathoz (gyújt, céloz, dob, elszalad).

  Esetleg népszavazhatnánk is egyet, úgyis régen volt. Én kezdeményezném, hogy a Btk. Emberiség elleni bűntettnek nyilvánítsa a vbk-t (vörösbort kolával) - Belga -. De lehet agyalni ezerrel mindenféle ökörségen, hogy miről, mikor, miért.

  Visszatérve a narancs maffiához. A Fidesz mindig is híres volt arról, hogyan irtsák ki soraikból az épp ésszel gondolkodókat. Kósa Lajost a legutóbbi beszólását követően - amire a bevezetőben már utaltam - aligha akarják a miniszterelnöki székben látni az emberek. Mert, mint mindig a pálinka segít. (Sőt!) A problémák pedig eltűnnek. Kósa egyből nekilát homokosozni, Orbán pedig egyetért az SZDSZ-szel. Itt jegyezném meg, hogy 6 év alatt rengeteg mindenben egyetérthettek volna akár az MSZP-vel is. Józanul viszont csak a fizetésemelésben, azt megtudta szavazni ez a pár tetves gennyláda! A szélkakas-politika évszázadok óta töretlen népszerűségnek örvend kis hazánkban. Erre mondja a sok idióta: „Ez van, ezt kell szeretni!” Végül is beletörődni, eltűrni egyszerűbb, mint kiállni a saját igazunkért. Tévedés ne essék, a neonácik sem a maguk igazságáért állnak ki, hanem Hitleréért, no meg Szálasiéért.

  Ezek után lehet zsidózni, nem tetszést kifejezni, de nekem nincsenek vallási érzületeim, és csak szánni tudom azokat, akiknek igen. A fajgyűlölős problémára a megoldás a kényszergyógykezelés. Ha ez nem válik be, akkor majd összevonjuk a föld-kérdéssel. Amúgy meg nincs mit tenni, Orbán Viktornak már gyerekkorában is a Garázdálkodj Okosan volt a kedvenc játéka.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr14559818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-lyla- 2008.07.10. 00:57:27

ahogy elnézem ezt a blőd szöveget, egész jól működhet az az agymosoda, ahol mosatsz...

pisti 2008.07.26. 02:14:24

Horogkereszt, nácik... *ásít* Elég sivár egy életed lehet, ha egyfolytában ezekről irosgatsz...
süti beállítások módosítása