Kimi vs. Lewis

2008.03.04. 04:07

  Sir Frank Williams-nak bizonyára elgurult a gyógyszere, máskülönben nem hordott volna össze ennyi baromságot! Bár lehet Hamilton-t az egekbe magasztalni (mindenkinek szíve joga), de a gyakorlat egészen mást mutat.

  Lewis bemutatkozása fergetegesre sikerült, kétségtelenül példa nélküli eredményeket mutatott fel! El kell ismernem, nem mindennapi teljesítmény, a boxutca bejáratánál lévő kavicságyba kiesni! Ez az a mutatvány, amelyet egyetlen műfajban sem pontoznak! Frankie azonban arról is beszélt, hogy az év végi összesítésben, csak 1 egység volt a McLaren-es hátránya Raikkönen-hez képest! Igen, az ominózus Brazil futam! A tehetségtelenség, és az ideggyengeség együttes megnyilvánulása! Szerintem mindannyiunkban erőteljesen él ez verseny (kinek ezért, kinek azért), ahol Hamilton-nak elegendő lett volna megszerezni a 6. helyet, de nem, Ő mindenáron meg akarta verni az egész mezőnyt! Végül jól megverte saját magát! Ha a 4. helyen kényelmesen körbeautókázik, világbajnok! Na hát akkor, ki is a jobb?

  Azt állítani azonban, hogy Kimi nem érdeklődik kellőképpen a száguldó cirkusz iránt, elmebaj a javából. Az autók közti különbséget pedig nem a pénz dönti el! A Toyota a legmagasabb költségvetéssel rendelkező csapat, mégsem tudtak összerakni egy olyan autót, amiről a szegélykő érintése után, ne törne le valami, például egy komplett bal első felfüggesztés, kétszer egymás után!

  A Williams interjú egyik legérdekesebb pontja, mégis a Munka gyümölcse című rész! Aki keményebben dolgozik, na meg: Világ proletárjai egyesüljetek! Lehet, hogy egyszerűen rossz könyvet húzott elő a skótsapiból? A Ferrari tesztjein, Raikkönen rendre jobb volt Massá-nál! A közös tesztekből pedig nem lehet kiindulni, a pontos erőviszonyokat úgyis csak március 15-én tudjuk meg! Persze addig lehet ezerrel találgatni, ki mennyire altat, értelme viszont nincs sok! Az az egy dolog tény, hogy a Ferrari és a McLaren idén is erős lesz, és kérdés, hogy a többiek mennyire tudtak felzárkózni a szünet alatt? Alonso meg már úgyis elmondta a teljes pilótanévsort arra a kérdésre; ki lesz a világbajnok idén? Bárki nyeri az 1-es rajtszámot 2008-ban, Fernando kiáll a nagyközönség elé, és azt mondja: „Nem hiába vagyok kétszeres világbajnok, megmondtam előre, ki nyer idén!”

  Visszatérve ahhoz a kérdéshez, hogy ki a jobb, Kimi vagy Lewis? Egyértelműen Raikkönen! Az évek során nem egyszer bizonyította, hogy tud. Láttuk már, utolsó helyről futamot nyerni stb.… A YouTube tele van a témához kapcsolódó, jó videókkal! Sir Frank Williams hozzá nem értésének köszönhetően, már meghalt egy kiváló pilóta, akit Ayrton Senná-nak hívtak!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr54364528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása