Népszavazás=Anarchia

2008.01.27. 17:39

 

 

  A hatalomért folytatott adáz küzdelemben a jobbos politikusok elveszítették realitásérzéküket. Már bebizonyították, hogy nem riadnak vissza semmitől (tüntetés, hídfoglalás, táborozás a parlament előtt stb.) híveiket pedig a Kádár-rendszer restaurációjával próbálják tovább hülyíteni (ha ők kerülnek kormánykerékhez, akkor aztán nem lesz tandíj, nem lesz adó és eljövend a Kánaán). A Viktor féle közéleti ámokfutás nem tesz jót ennek az országnak, csak hasból politizálni nem lehet. Ha van egy akármilyen kezdeményezés –ami nem tőlük származik-, az soha nem elég jó, de azt soha el nem árulják, hogy ők mit csinálnának. És amikor meglátom az ügyeletes tévés szereplésre alkalmatlan, jóllakott napközist hőbörögni, vagy éppen a narancsos frakció főelvtársát habzó szájjal, akkor mindig arra gondolok, hogy miért fikáznak, ha egy épkézláb alternatívával sem tudnak előállni. Szóval a lufit is meg lehet borotválni, csak nem érdemes… Természetesen a bal-lib koalíció ostobaságai is kellenek ahhoz, hogy a Fidesz és szélsőséges csatlósai megéljenek kis hazánkban. Elég visszás dolog a megszorításokat reformként eladni. A marketinggel van némi probléma. Ezt példázza a köztársasági báb (direkt nem elnök) március 9-ére kiírta a népszavazást. Potom 5 milliárd… és már rendelkezésre áll összeg… valahol ebben az országban komplett vízi védműveket lopnak el, pótlásuk pedig pénz hiányában elég lassan halad. Normális?

  Az időpontra van magyarázat. Nem a Viktor üzente?? Az elképzelhetetlen!

  Ez az igazi veszett fejsze nyele, bele kell törődnünk, hogy pár hatalom-mániás, tehetségtelen ősmagyar, nemzeti balfasz miatt ismét kidobunk az ablakon 5 milliárdot. Ha ennyi pénzünk van, miért nem hordjuk össze egy jó nagy kazalba, aztán gyújtsuk fel az egészet. Az értelme kb. ugyanaz lenne.

  Baromság azt gondolni, hogy Viktorék értenek akármihez is, baromság azt gondolni, hogy a kormánypártok értenek valamihez, baromság feltételezni, hogy Józsi bá Salakszentmotoroson ért bármihez -kivéve a kisfröccsivást-, és az ország jövőjét átgondolt felelősségteljes szavazatával kimozdítja a posványból.

Ezért népszavazzuk meg a 2009-es népszavazást is a költségvetéssel kapcsolatban, és persze szavazzunk meg, hogy hány népszavazást akarunk lebonyolítani még az év folyamán.

Ez a népszavazósdi egy rossz vicc, ami ellehetetleníti a kormányt, és tovább rontja a politikusok hitelességét és persze a Fidesz érdekeit ez szolgálja legfőbbként.

  NOS TISZTELT POLTIKUS URAK! A PARLAMENT KAPUJÁRA TEGYÉK FEL A LAKATOT. Ugyanis, ha képtelenek komoly döntéseket meghozni, a köz javát szolgálni, akkor kár fenntartani ezt a tolvaj intézményrendszert.

  Jómagam is kezdeményezni fogom, hogy népszavazás döntsön a politikusok javadalmazásáról (kizárólag csak társadalmi munkában lehessen valaki képviselő) ne lehessen valaki polgármester és parlamenti képviselő is egyszerre, szigorítani kellene a bizottságok munkájának ellenőrizhetőségét (kár évekig kurva sok pénzért balfaszkodni,  és végül a semmire jutni…), továbbá a politikai pártok közpénzekből való finanszírozását is megszüntetném (gazdálkodjanak az eddig összeharácsolt vagyonukkal).

  A Fidesz híveinek pedig zárásként csak annyit: azt gondolják, hogy a következő választások után (ha nyer Viktor) érdekelni fogja az emberek véleménye? Kötve hiszem…

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr19313725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-lyla- 2008.02.26. 18:38:22

ha valakinek nulla (0, zéró, semmi, nihil) szintű a politikai műveltsége, valamint az önismerete, akkor bizony hibádzik ott az önkritika is...

Bigg 2008.02.27. 17:44:44

lyla! a nihil szó használatából arra következtetek, hogy politológus vagy, de minimum ügyvéd, neeee, megélhetési politikus vagy! jaaaaaa
süti beállítások módosítása