404: Hungary did not found

2012.02.16. 01:00

  A hajónk megfeneklett, mi pedig itt süttetjük a hasunkat az afgán tengerparton. Semmink sincs, kicsit sok a hó, de mi mégsem vagyunk szomorúak. Megőriztük csecsemő énünket, így már attól megnyugszunk, ha a Nagyvezér mond valamit, az se baj, ha értelmetlen, vagy csak hőzöngés. Itt a politika már csak olyan, mint az én vacak palesztin ébresztőórám, amikor először és utoljára állítottam be, reggel hétre. 6:59, 7:00 ALLAH OE AKBAR!!!! Bummm!!! Viszont a detonáció után biztos az ébredés, és a szoba romjait is elég gyorsan el tudod hagyni. Végülis, hatásos.

 

404-1.jpg  Nem tudom, ki emlékszik még a tavalyi népszámlálási kérdőívekre?  Nos, aki elfeledte már, az most felidézheti a pillanatot, amikor Jedinek vallotta magát. A rossz hír az, hogy ezeket kiszűrik, vagyis a nemzeti-keresztény kormány diszkriminálja a Jediket. A másik rossz hír pedig az, hogy ezek még mindig egy dobozban parkolnak, mert valakik elfelejtették eldönteni, hogyan is kellene ezeket feldolgozni. Ez egy vicc. A végeredményt 2013-ra ígérik, de lehet, hogy lesz abból 2023 is, vagy több, így az akkori kitöltők jó része már nem is lesz életben, aki meg igen, az meg majd vígan énekli az „Orbán Viktor kedves leszek veled, rád gyújtom a Transportered” kezdetű népdalt. Önmagában a népszámlálással nincs semmi baj, de azok a gyépés kérdések, amelyek a 2011-es papíron helyet kaptak, a legnagyobb jóindulattal nevezhetőek értelmesnek.

 

Orbán a fasz.jpg  Ha a bevezetőben már szóba került a nagy Vezér, akkor említsük meg a múltkori egri beszédét, amely előtt valószínűleg töménytelen mennyiségű egri bikavért sikerült ledöntenie, vagy berakott az orrába egy elég hosszú fehér utcát - nem tudni -, de azt állította, őt bizony meg akarta puccsolni a CNN. No kérem, a CNN nem úgy működik, mint a keresztény egyház, tehát nem nagyon akarják szétcuccolni mások seggét… Igaz, ezt a puccsos történetet később Mr. Lézer határozottan cáfolta, azonban a szemében látszott, mi az igazság. Az osztrák orvosok nem végeznek valami jó munkát, talán kéne oda exportálnunk néhány jó pszichiátert, hogy Viktort végre kényszergyógykezeljék és végre olyan szerekkel szedálják le, amelyektől tényleg megfekszik egy kis időre. Már az évértékelő során is látszottak a tudatzavar jelei, az egri jamboree pedig végleg betette a kaput. Hosszú ujjú fehér kabátot és szedukszent neki!

 

orbán-tarlós házasságkötése.jpg  Mindeközben a Malév után a BKV is leszálló ágba került. Csődközelben minden megváltozik, a dolgok átértékelődnek, és a fideszes képviselők már egymás farkára is igyekeznek rátaposni. Tarlós szerint járatokat kellene ritkítani, és jó lenne, ha az állam adna pénzt, a Fidesz szerint nem lehet kevesebb járat, pénzt meg adjon a főfalu. Szerintem meg a fideszes politikusokat kellene ritkítani, a fizetésüket pedig el lehetne költeni értelmes dolgokra is. Amit a narancsos forradalom művel, arra egy csapat óvodás is képes, és meglehet, hogy még jobbak is lennének. Adj hatalmat a Bibliamágus áldiplomás senkiknek, majd szétk#rnak mindent. Az átlagember miért nem kaphat havi 1,5 milliós fizetést orrtúrásért, Vitézy úrnak pedig miért jár ennyi ugyanezért a gusztustalan tevékenységért? Ez természetesen csak egy költői kérdés, azonban lehet rajta gondolkodni. Talán nepotizmus? Csak a rokonok!

 

0011.jpg  Ha már áldiploma, akkor beszéljünk kicsit az „Álamfőről” is. Úgy tűnik, az Index után a HVG-t is kitilthatják a Parlamentből, mert az egyik riporterük megkérdezte a Fidesz-KDNP frakció jeles képviselőit és SP urat is, hogy Schmitt Pálnak le kell-e mondania, ha beigazolódik, ami egyébként egyértelmű, vagyis, hogy plagizált. Voltak, akik nem válaszoltak, voltak, akik tereltek, és voltak, akik érdekes válaszokat adtak. Wittner Mária (félve írom le az ő nevét) szerint Pali csak kiegészített, és szerinte ez rendben van, a szavaiból pedig azt lehetett kivenni, Ő tagja lehet a vizsgálóbizottságnak… Nos, ha én most előveszem Schmitt Pál kisdoktoriját, hozzáírok a végéhez két oldalt, akkor és is megkaphatom a doktori címet? Akinek nincs tehetsége, az ne akarjon felvágni! Másik kedvencem a pitbull volt, közismertebb nevén B. Gyula. Neki is, mint Chuck Norrisnak két fokozata van, de amíg a texasi kopónál ez a séta és gyilkolás, addig Gyulánál a szerződésrészlet-lobogtatás és a habzó száj. Jelen történetben ez utóbbit vette elő, és Schmitt felszállási engedélyét firtató kérdésre agresszíven kérdéssel felelt: „Mit keres Oszkó Péter a Wizz Air-ben?” Mit keresne b@zd meg, hát pénzt! Szinte már sajnálom a fickót, ennyi ésszel egy ilyen pozícióba helyezni. Igaz, itt kamatoztatni tudja a többet erővel, mint ésszel mentalitását és még büszkék is rá. Szóval csak az ilyen banánköztársaságokban kezdik el kivizsgálni a teljesen egyértelmű dolgokat. SP lebukott, szóval vigye a kis bugrisait ahová akarja! Azt talán mondanom se kell, hogy az általa aláírt törvények így érvénytelenek, tehát a Fidesz-kormány úgy ahogy van, lehúzhatja magát a WC-n, mert a politikájuk annyit ér, vagy még annyit se.

 

che guevara viktor.jpg  Európa sem azért van ennyire ellenünk, mert valaki beárult minket, hanem mert látják ezt a kettősséget, amit Viktor képvisel. Az egyik pillanatban nem kell az EU, a következőben meg már a jövőnk alapja, és nem tudunk nélküle élni. Viktorra ráférne egy privát Széchenyi-terv: szobaajtó kulcsra zár… Még mielőtt bárki is rosszra gondolna: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr154116032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása