A Fidesz megállíthatatlanul söpör magával mindent, ami az útjába kerül. Nem érdekli őket semmi, megmutatják, hogy azt tesznek, amit akarnak. Ennek hamarosan már az új és javított Alkotmányunk sem szabhat határt, mert eleve úgy lopják össze, hogy nekik jó legyen. Természetesen lesz egy netes fórum, polgári gyűlés, ha így jobban tetszik, ahol a népek megírhatják a maguk kis Alkotmányát, és a sok szarságból majd csak kisül valami. Így végezetül a nép majd magához közelinek érezheti azt az Alkotmányt, ami tőlük a lehető legmesszebb viszi a hatalmat. Hát, akkor lássunk is munkához!

  Isten áld meg az Alkotmányt, jó kedvvel, Orbán Viktorral. Mert egy az Isten és egy a Magyar Nemzet mely egyetlen emberideálban testesülhet csak meg, méghozzá magában az Isten fiában; Orbán Viktorban. Egy az Magyar Nemzetnek vezetője, mely kiadatta az Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot, és amely elvéteti az embereknek magánnyugdíj-pénztári pénzét, mert neki hatalma megvagyon arra! Isten az Fidesznek kezébe téteti az hatalomnak gyakorlását vala, mely hatalom kétharmados vagyon, és melyet az nép szavazatával helyén lévőnek ítéltetett. Egy az Magyar Nemzetnek Vezére, és 3 vagyon az Ő helyetteseinek száma, kik az Nagyvezér halálának óráján helyettesítik majdan Őt a ravatalnál, és a koporsóban is, mert a Vezér, az egyetlen halhatatlan. A 3 apostol egyben 3 kiskirálya is lesz a Magyar Nemzetnek, így nevüket minden hazafi Magyar Nemzeti Állampolgár jól megjegyzi: Semjén Zsolt, Navracsics Tibor és Pintér Sándor.

  A hetedik napon Orbán Viktor megteremté a „Simulékony Köztársasági Elnököt”, és mindenki örvendezett vala. Schmidt Pál vala az Ő neve, és le is tudja írni vala, mert megtanította rá, a kommunista iskola, melyet Old School néven megvetendőnek ítéltek, és ezért egy új köntösbe öltöztetik azon célból, hogy újra a népre erőltethető legyen. Ezen felül megteremték a Századik Napot, mely eredményeik fölmagasztalására szolgál. Így lészen ez minden századik napon, míg Isten meg nem hallgatja süket imáikat vala. Mindezek mellett Orbán Viktor fenntartja a Miniszterelnöki Szóvivői posztot, mert a nép sem szervileg, sem szellemileg nem alkalmas arra, hogy az Ő igaz és hamisítatlan hangját meghallja, és megértse bonyolult és isteni gondolkodásának csavaros menetét. Szijjártó Péter lesz a Hang, mely megosztja a néppel a Nagyvezér akaratát. Létrehozzák a Nemzeti Ügyek Kormányát, mely a Nemzetgazdálkodás műveletének egyetlen végrehajtója is egyben. Ezen kormány elhivatott az állampolgárok rabszolgasorba taszítása mellett. A Tisztánlátó Emberek Kritikus Tömege kinyilvánította szándékát a felől, hogy neki e rabszolgasors megfelelő és rendjén való vagyon. Ezzel elérkezett az Általános rendelkezések helye, mely mivel fontos része az Új Magyar Nemzeti Polgári Alkotmánynak, ezért új bekezdést érdemel.

  Az általános rendelkezések körébe tartozó tevékenységek a Nemzeti Ügyek Kormányának a nép felett gyakorolt általános jogait írja le. A II. Viktoriánus-kormány általánosan rendelkezik a Magyar Polgári Köztársaság területén élő állampolgárai vagyona és egyéb ingó és ingatlan vagyontárgyai felett. Továbbá általánosan rendelkezik az állampolgárok politikai, etnikai és vallási hovatartozását illetően. A Nemzeti Ügyek érdekében bármikor feláldozhatja állampolgárait, korlátozott számban, hiszen a Magyar Nemzetállomány véges számú.

  Az állampolgári rendelkezés keretében az új és javított Orbán-kormány megadja a kettős állampolgárságot minden határon túli és földönkívüli egyénnek, aki erre igényt tart. A kettős állampolgársággal rendelkezők mindenkoron különleges bánásmódot és külön szavazati jogot érdemelnek, eme privilégiumaikat bármikor igénybe vehetik a Magyar Nemzeti Polgári Köztársaság területén belül.

  A törvényhozás az Országgyűlés kiváltsága. A törvények betartatásáért a Magyar Rendőrség felel az ország területén belül. A külső fenyegetések elhárításában a Terrorelhárító Központ illetékes. A Nemzeti Ügyek Kormánya a Magyar Nemzeti Polgári Köztársaság törvényein felül áll, és bármikor kedvére alakíthatja az Őt korlátozó döntéseket. A II. Orbán-kormány hisz az elszámoltatás intézményében, mely remek lehetőséget nyújt számukra, hogy politikai ellenfeleiket eltávolítsák. A Magyar Állam polgárainak ezentúl csak kötelességei vannak, mivel nem rendelkezik megfelelő belátási képességgel, jogait a hatalom korlátozza, illetve megszűnteti azokat.

  A kedvezőtlen feltételek miatt, a Magyar Nemzeti Polgári Köztársaság különadókat vet ki az illetékességi területén. Azon vállalkozások, melyek ellenzik a Nagyvezér döntését, a Kívül Tágasabb törvény mutatja az utat, hogy megtalálják helyüket. Az itt említett törvény egyértelműen kimondja; Multik haza! A Magyar Nemzeti Polgári Köztársaság területén csak a Nemzeti Ügyek Kormánya folytathat kizsákmányoló politikát, ezen tevékenységre más nem jogosult. A Nemzeti Ügyek Kormánya semmiképpen sem tűrheti el a konkurenciát és mások korrupcióját, mert az hazafiatlan lenne, ezért elfogadhatatlan. Okirat hamisítás a mindenkori belügyminiszter; Pintér Sándor feladata.

  A Nemzeti Ügyek Kormánya addig gyakorolhatja végrehajtói és törvényhozói hatalmát, ameddig az neki jólesik, előrehozott és időközi választásokra lehetőség nincs, ha csak a II. Orbán-kormány másként nem rendelkezik.

  Záró rendelkezések: Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

  A dolgok jelenlegi állása szerint valahogy így képzelem el az új Alkotmányunkat. Orbánék már mindenre ráteszik a mocskos kis mancsukat, mert megtehetik. Ilyenkor hol az a bizonyos kétharmad, aki tapsol, és éljenez, mikor Viktor azt mondja, hogy államosítják a magán-nyugdíjpénztárakat. Teljesen mindegy, hogy hogyan nevezzük, a lopás attól még lopás marad. A végső üzenet pedig a következő marad: „Hajrá Magyarország! Balfaszok vagytok!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr682376105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takika 2010.10.16. 20:55:54

"Szijjártó Péter lesz a Hang, mely megosztja a néppel a Nagyvezér akaratát." Metatron? :)

R.T.Is.Rock · http://falszoveg.blog.hu/ 2010.10.17. 13:03:44

@Takika: Az! Bár Alan Rickman ezerszer jobban nyomta ezt a szerepet.
süti beállítások módosítása