In memoriam: Budapest TV

2009.09.01. 09:55

  Ritka nagy mocsok volt, de azért hiányozni fog. A Comedy Central komoly konkurenciát vesztett. Bármennyire is igyekeztek olyan műsorokat gyártani, amelyek az általuk látott valóságot mutatják be, a végeredmény mégis egy hatalmas röhögés lett.

  Anettka és a sámán csávó verhetetlen páros. „Kurvizás” és alvás élő egyenesben, ez az a pont, ahol simán beelőztük az egész világot. Persze ehhez kellettek azok a primitív emberek, akik képesek voltak betelefonálni, de ettől lett a Budapest TV az ami, egy szerethető és vicces valami, mert azért ezt nem lehet a teljes valójában tekinteni, mert különösebb értéke nincs. Ez egy olyan dolog volt, amit elméletileg senki sem nézett, de mégis mindenki erről beszélt. A Wu Tang Clan is így kezdte, nekik bejött, a Budapest TV úgy tűnik elbukott. Íme néhány gyöngyszem:

  Azért remélem, valaki ezt is megmenti, és a már jól megszokott műsorok folytatódhatnak. Mert sokkal inkább egy Budapest TV, mint pár rész Mónika Show vagy Joshi Bharat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr631352396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása