Amikor ilyen szarságokat találok a postaládámban, hát frankón elborul az agyam. Nem az alpári stílus miatt, hanem mert egy 4 hónappal ezelőtti cikkre kezdett el bepofázni. Az már a múlt bazd meg. De a fajtájuk már csak ilyen, rinyálnak a múlt romjain:

 

No, te kis névtelen anyaszomorító zsidóbérenc. Gondolkoztam még azon, hogy miként szólíthanálak, de szerintem mikor a tetves anyádat megbaszta a (vélhetően) metélt apád, akkor valahol a szar és a hányás között járhattak a gondolatai. Aztán kiszartak egy ilyen mocskot a világra... No mindegy, ezzel majd nekik kell elszámolni, mert miként hirdeti a Biblia, megméretik az embernek fia.
Kíváncsi lennék, hogy mit szólnál, ha az elkényeztetett fajtádnak egy hetet kellene együtt töltenie cigányokkal a 8. kerületben valahol. Bár mondjuk rád férne, mert te pont olyan kis tetves köcsög vagy (így látatlanban megelőlegezem a bizalmat), akiket a kancigányok szívesen húznak a farkukra. Aztán megnézném, mikor az 5. kör után már az aranyered is kijönne, hogy még mindig imádod-e őket te seggfej. Te milyen jogon beszélsz diszkriminációról barom ?! Te mit teszel, amikor kizárod a nácikat, a fasisztákat vagy a skinheadeket ? Te akkora barom vagy, hogy fogadni mernék érted a Győzike show-t ! Milyen jogon kritizálod a gondolkodásmódjukat ? Talán ismered ? Nem hiszem. Fingod sincs miről beszélsz, ami már abból is látszik, hogy kevered a fasiszta és a náci kifejezéseket. Ugyanis a kettő éppenhogy köszönő viszonyban van egymással, ugyanis harcoltak egymás mellett. De az ideológia nem egyezik. De mit is várhatna egy normális ember egy olyan "zsidó-média" befolyása alatt felnőtt idióta fasztól mint te vagy... Lehet, hogy a történelmet is valamelyik hivatásos holokamu túlélőtől szívtad magadba ?
"Nagy-Magyarország csak egy vicc...", "szégyellem, hogy magyar vagyok..."... Tudod mit ? Nincs mit szégyenkezned, biztosíthatlak afelől, hogy NEM VAGY AZ ! Talán az állampolgárságod és az állandó lakcímed itt van, de te magad biztosan nem vagy az. Egy velejéig rohadt, köcsög kis buzeráns lehetsz. Fáj a kereszténység ? Ha dávidcsillag lenne a templomokon talán te is járnál ugye ? Az ilyen szemetekből, mint te szoktak kikerülni a hazaárulók, akiknek minden, hogy melyik nemzet fia, mert úgyis mindig az ellenséggel tart. Van egyébként egy ilyen nép is...nézz utána a történelemkönyvben...ha az orrnehéz apádék adtak könyvet valaha a kezedbe egyáltalán.
Fletó nem képviseli az országot. Sem a nemzetet. Egy kikeresztelkedett biboldó semmilyen esetben sem képviselheti Szent István és Mária országát. Ezt még egy olyan begyepesedett seggagynak is illene tudnia, mint te vagy öregem. A Vér és Becsületet amúgy a Fidesz tiltatta be, tudod te ökör ?! Egyáltalán minek kevered bele a mondanivalódba a nemzet oldalt, amikor a leghalványabb fogalmad sincs arról, hogy kik vagyunk. Igen, vagyunk, mert gondolom már a te sötét agyadnak is világos, hogy én kikhez tartozom. Amúgy is kíváncsi lennék, hogy ilyen nagy pofád lenne-e élőben is, de ezt sosem fogom megtudni... Fidesz-náci paktum, Hitlerjugend-Fidelitas ??? Tudod te miről beszélsz ? Egyáltalán hogy engedtek téged számítógép közelébe ? Vagy akkor sikerült bekeveredned valamelyik netkávézóba, amikor bezárták Lipótmezőt ?! Orbán került Isten helyére ? Igaz a mondás, ne vitatkozz idiótákkal, mert le kell süllyedned a szintjükre, ott viszont legyőznek a rutinjukkal. Hát most valahogy úgy érzem magam, mint Don Quijote, mert próbálnék elmagyarázni neked egy-két dolgot, de érzem, hogy mindhiába. Téged az szdsz-klub és a Tel-Aviv2 nevelt fel, gondolom könnyesre sírod magad shindler listáján és a többi holokamu mesén. Menthetetlen vagy. Fejlövés...ha rajtam múlik meg is kapod.
Ne legyenek illúzióitok...egyre többen vagyunk !!!

(Must@ng)

 

  Nehéz az ilyet szó nélkül hagyni, most én sem teszem!

 

  Kedves baromarcú tahó, Mustang!

 

  Először is engedd meg, hogy gratuláljak a szép magyaros becenevedhez! Itt szeretném közölni, hogy az R.T.’s World nem partnerkereső oldal, úgyhogy a „lófarkas kisfiú hasonló adottságokkal rendelkező barátját keresi” hirdetéseddel húzz innen a tetves kúrva anyádba!

  Válaszolva feltevéseidre, nem névtelen ez a szar, ha megtanultál volna olvasni, láthatnád, hogy R.T. a nevem, de ha ez nem felel meg, te is anonim maradtál a gagyi neveddel, lófaszarcúkám! Esetleg, ha tovább olvastál volna (igen többnyire ez a kulcsszó: olvasás) akkor rájöhettél volna, hogy nincsenek vallási érzületeim, hogy a te primitív templomba járó agyad is képes legyen felfogni, pogány vagyok (és ebben a tekintetben inkább magyar, mint bármelyik keresztény tuskó, nézz utána a történelemkönyvekben). Ha tehetném, az összes templomot lebontatnám, mi a fasznak. Bár olybá tűnik, hogy erről a ti mesebeli istenetek gondoskodik helyettem. A „megméretik az embernek fia” című résszel a te szüleidnek lesz dolga, mert megbuktál, mint ember, és mint állat is (az amőbák közé sorolnálak valahova).

  A seggbebaszós sztorin látszik, hogy tapasztalatból írsz. Nekem semmi közöm ahhoz, hogy téged a „nyóckerben” körbeadtak, mint a jointot. A viszonyom a roma kisebbséggel az „élni és élni hagyni” elven alapul, de vettem a fáradtságot és igyekeztem megérteni a kultúrájukat. Mondjuk a te helyedben nem csodálkoznék azon, hogy szétkapnak, mikor bemész a 8-ba Turul márkájú szaros kínai pólódban!

  Nos, gondolkodásmódotok seggbaszókám, felettébb egyszerű, és egy átlagos 5 éves is megérti és leköpi, lehugyozza, csak az olyan szellemi fogyatékos kotonszökevényeknek nyerő, mint amilyen te is vagy! Ha egy témáról írok valamit, előtte utána olvasok, de ez neked végképp magas. A fasiszta és náci kifejezések egymás „szinonimái”, bár utóbbi nemigen fordul elő a blogomon, esetleg a neonáci, ez gyakoribb. Bizony, a szöveg értelmezése nagyon fontos dolog, ebből is látszik, hogy nem jártál iskolába, anyád állandóan strihelt, apád biztos valami színhomok, te meg túl sokat szívtad a Technokol Rapidot.

  És íme, elérkeztünk a kedvenc részemhez, ahol a magyarságomat firtatod, és jössz Szent Istvánnal. Most egy rövid történelem óra, csak a te kedvedért: Szent István óta nem léteznek magyarok. Mert István a keresztények seggnyalója volt, és kiirtotta a magyarság legalább felét (Koppányékat, talán így érthetőbb), és betelepített egy csomó idegent (szerbeket, németeket stb.)… Remélem nem kell tovább magyarázni, a lényeg a magyarok kihaltak.

  Hála a jó égnek, nem vagyok fővárosi, így a személyes találkozást megúszod. Megsúgom, van ez a dolog, Krav-Magának hívják, amit az I.M.I. (Israel Military Industries) talált fel, nézz utána. Ha alapból lenyomsz hat embert, egy kis Krav-Magával nem okoz gondot hatszáz sem. Rendőröknek tanítani kellene, mert hasznos.

  Végezetül annyit, hogy világosan látszik, hogy benned egy agyrák éhen halna! Ha megtennéd azt a pár szívességet, hogy nem szólsz bele a nagyok dolgába, és nem szaporítod magad, az nagy segítség lenne. Ja, és ha legközelebb erre jártok, találjatok ki már valami eredetit (ha kell, hivatalból kiutalok nektek egy-két tollat meg papírt), mert mindig ugyanazt mondjátok. A szarakodásotoknak van egyfajta központi utasítás jellege, így ti vagytok a bértollnokok. Mocskos seggbaszó fajgyűlölő banda, cuccoljátok szét a saját seggeteket!

 

  Ezentúl a kreativitást mellőző kommentek törölve lesznek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr45638672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása