A legkisebb is...

2008.01.09. 02:33

  A minap a kezembe akadt egy reklámújság, és mivel kíváncsi voltam mivel szúrják ki az emberek szemét a kék-piros-fehér boltban, megnéztem. Hiba volt. Azt hittem a szar árukat nem lehet még tovább fokozni, de a Tesco-nak sikerült.


  A 4. oldalon a következő van: TS darált sertéslapocka 80%-os hústartalommal! Eddig azt gondoltam, hogy a sertéseket tenyésztik, - de hol tart a tudomány! - már gyártják, mint a többi Tesco Színes mocskot. Ha azt nézem, hogy a hústartalom csak 80%, akkor a fennmaradó rész mit tartalmaz, egy egyszerű darált hús esetében, vagy ez csak a sertés tartalmat jelenti?

  Nem tudom máshol, mi van, de a szombathelyi Tesco igen gazdag élővilággal rendelkezik. Halak, madarak, és kisebb de inkább nagyobb rágcsálok, egyéb emlősök, na meg a vásárló népek. A madarak urbanizációjáról már hallottam, de azért ez már egy kicsit túlzás, nem? De mint azt mindannyian nagyon jól tudjuk, a feketerigó természetes élőhelyei: az erdők, mezők, rétek, na meg a Tesco. Arról, ne is beszéljünk, hogy ez mennyire higiénikus. Mert hát ezek az állatok ott élnek, odahugyoznak-szarnak, megdézsmálják a polcok tartalmát, és belepusztulnak a TS kajákba. Talán a darált sertéslapocka – ebben a felfogásban – tartalmaz 80% sertés és 20% szárnyast és egyéb kisállatot. Gusztus dolga, de könnyen előfordulhat, hogy a jövő héten már indiai ételként reklámozzák! Jó étvágyat.

  Kicsit visszatérve a TS kajákhoz. Már a reklám se valami meggyőző! A nő úgy eszi azokat az olcsó szarokat, mintha egy komplett halálosztag állna mögötte, csőre töltött M60-asokkal. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy Tesco Színes névvel nemcsak kaját gyártanak, hanem minden mást is, a műszaki cikkektől a ruhákig! Ezeket a termékeket, szerintem senkinek se kell bemutatnom, szánalmas, silány minőség. A környezet tudatosság jegyében, újrafelhasználnak mindent, talán még a boltban elhullott kisállatokat is.

  Az viszont biztos, hogy a TS dolgok gombamód szaporodnak. A TS zenekarok megjelenésére sem kell már sokáig várni. Majd leszerződtetik a Tokyo Hotelt meg a magyar klónt: a No Thanx-et, minőségben egyeznek. És ha valami gebasz van, akkor, majd a dolgozókból verbuválnak, és a polcokra kerülnek az olyan csapatok; mint a TS Tesco Hotel és a TS No Tesco.

  Az üzletlánc bármelyikébe térjenek is be, csak egy dolgot tudok nyugodt szívvel ajánlani; a kijáratot. Olcsó szarok, túlhajszolt tahó eladók, ez a Tesco. Egy biológia órát simán tarthatnak az általános iskolásoknak, és még vásárolhatnak is a kölykök!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr62290327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.01.12. 16:35:14

tényleg kissé hirtelen felindulásból írsz.. (legalább amíg bútol a géped, addig gondold át..) Mert pl. a darált húst zsírral keverik, és inkább azt írják rá ált., hogy mennyi í zírtartalma...nem a hús.
Persze, ha a tescóba kell belerúgni, akkor szívesen sorba is állok. :)

Secnir 2008.01.12. 18:13:12

ja, a darált húst zsírral keverik, az a 20%.
szövegértési gondjai lehetnek - orvoshoz vele :)

Bigg 2008.01.14. 21:41:42

Secnir... te zsír ostoba vagy, ha szart lapátolnak a tányérodra azt is megeszed??? Egy kiló darált hús áráért 80 dkg húst veszel, meg 20 dkg zsírt??? Akkor most átbasznak vagy sem??? Szóval kinek kell orvoshoz mennie???
süti beállítások módosítása