A kormányzó párt ismét önmagát ünnepelte, és elvárta volna, hogy az ország is őket éljenezze, de ahogy ez az esemény nekik örömünnep volt, addig az ország értelmes felének szemében ez sokkal inkább hasonlított egy halotti torra. Az ünnepség apropója az új és javított, a kormánypártra abszolút nem érvényes Alkotmány, akarom írni Alaptörvény volt.

glennz001.jpg  Magyarországon a törvény szó szinonimája az ürülék lett, így már nem is kell a „csúnya” szavakat használni, ha véleményt akarunk mondani az új Alkotmányról; Ez egy nagy kalaptörvény! Mindig is érdekes dolgokat tudott produkálni ez az ország, de eddig azt hittem, hogy a gulyáskommunizmusnál nincs lejjebb. Hát, tévedtem, nem szégyen, be is merem vallani. Szóval, most itt van mindennek az alja, a Narancsnemzetiszocializmus. A hétfő esti partit tehát azért tartották, mert az egyik pártkatonájuk képes volt egy iPaden kitolni magából az ürüléket. Talán itt az ideje, hogy erről az egészről kicsit konkrétabban alkossunk véleményt, mert ez sz@r, nem kicsit, nagyon! Végül az sem volt semmi, hogy a tehetségtelen rendőrséget és az Új Magyar Bohócgárdát is a helyszínre kellett vezényelnie a pártnak, hogy a buli végeztével a Forradalmár, a Nagy Diktátor, vagyis Viktor Király bátran elfuthasson. Természetesen az oldalajtón távozott, angolosan, mégis megőrizve menekülésének egyedi, mondhatni sajátos mivoltát. Úgy tűnik, ebbe a pártba csak népművészeti agyagedények foglaltak helyet maguknak.

glenz002.jpg  Azért Pali újévi jókívánságait sem úsztuk meg, igaz, most csak tipródott, mint akinek kábeleznie kell, és érthetetlen okokból a Parlamentben közösült az általában vörös színű fémmel. A beszédet hallgatni egy örökkévalóságnak tűnt, és 6 perc alatt egyetlen olyan dolgot nem tudott hazudni az az ember, amivel legalább egy kicsit egyet tudtam volna érteni. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy kiejtésben a „j” és az „ly” betűk/hangok között nincs különbség, így a helyesírási hibák zöme rejtve maradt. Az ott elhangzottakból kiderül, hogy 2012 Viktor királlyá koronázásának az éve lesz, amikor újabb és újabb adókat fognak kivetni ránk, az összef*sás nevében. Az aláírógép kiemelte, a kormány rengeteget konzultált az emberekkel, aminek nagyon örülünk, csak valahogy nem látszik, hogy meghallgattak volna bárkit is. Tehát, az új Alaptörvény egy jó föld, csak fel kell égetni, hogy újra használható legyen. Amúgy meg lápra nem nagyon szokás kővárakat egyben letenni.

glenz003.jpg  De egy pillanatra térjünk be az Operaházba, hiszen voltak ott beszédek, köztük a Diktátoré is, amiben volt egy felettébb érdekes kifejezés. Történt ugyanis, hogy azt találta mondani „öntörvényeink szerint”. Szóval, ez az a pont, ahol kézifék tövig, agy eldob, majd megkeres, rendszer restart, végül felmerül a kérdés: Tényleg ezt mondta ez az öntörvényű kis G**i? Hát igen, ebből is látszik, hogy mennyire tartja az embereket ez a rendszer. Ez van, ha hatalmat kap egy s*ggfej. Adó, adó hátán, rabszolgasors a nem gazdagoknak és ennyi. Ő meg öntörvénykezik… A Fidesznek a választási kampány alatt a „Szuperhatalmat a szuperidiótáknak” szlogent kellett volna használnia. Azt be kell látnunk, hogy a sokszínűség veszélyes, illetve annak egy fajtája, a kétszínűség, ezért ezentúl csak egy szín fog létezni. Azonban ettől nem fognak megoldódni a dolgok, mert a látszat gyakran csal. A melegfelvonulásokon nem feltétlenül az a homoszexuális, aki a tömegben van, hanem rendszerint azok, akik kívülről tojással dobálják a menetet, mert nem képesek elfogadni saját látens homoszexualitásukat. Valami ilyesmi van ezzel a kormánnyal is. Állnak a kordon mögött, és sz@rják ki magukból azt a rengeteg mocsok törvényt, amit rögtön szanaszét kell módosítani, és még akkor sem lesz kompatibilis a pártalkotmánnyal, közben meg a népet nyúzzák, meg szidják. Végezetül pedig csak a jogainktól fosztanak meg minket, az ország még mélyebbre süllyed, a problémák egyre csak nőnek, mert ők ott a parliban jól elszopogatják egymás eperfagyiját… Mi meg itt maradunk, egy közép-európai banánköztársaságban, ahol tombol a Narancsnemzetiszocializmus meg a telefonfülkeforradalom, és néha még a hó is esik, hogy megtörje a trópusi idillt. Azonban elkeseredésre semmi ok, hiszen legalább unorthodoxok vagyunk!


  Akinek nem tetszik a rendszer, az ezt a részt kihagyhatja! Aki benyalta a választási ígéreteket, és még mindig vakon hisz Orbán Viktornak, követi az Ő szavait, issza minden gondolatát, nekik adja teljes vagyonát (beleértve minden ingatlanát és ingóságát), az feltétlenül olvassa el ezt: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr783517842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása