Miután Orbán jól ki „polgári piknikezte” magát a hétvégén, ma már arra is futotta, hogy önértékelést tartson, és hát, mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze. A beszédét a nagy összevisszaságok jellemzik. Nem győzte dicsérni magát, pedig szidnia kellett volna. Az elmúlt száz napban 55 lépéssel kerültük közelebb az apokalipszishez.

  Az hamar kiderült, hogy Orbán Viktor legnagyobb ellensége az utópia, illetve az, hogy egyáltalán létrejöjjön egy utópisztikus állam. Az utópia lényege az, hogy az emberek harmóniában élnek egymással és önmagukkal. Az utópia egy magasan fejlett társadalmat kíván létrehozni, ahol bizonyos foglalkozások teljesen feleslegessé válnak, többek között a politikusi. Így nem csoda, hogy a néptömegekben gondolkodó Viktor királynak ez a dolog nem tetszik, mert ő mindenáron hatalmat akar, még ha ez áldozatokkal jár is. Amúgy a néptömegekben való gondolkodás nem új keletű, már Hitlernél sem ért semmit az emberélet, mert ebben a felfogásban az emberek tömege csakis arra való, hogy szolgálják a „nagy vezért”. Orbán ehhez képest még finoman fogalmaz, és a „tisztánlátó emberek kritikus tömegét” vizionálja. Ez a szóhalmaz remekül példázza Orbán fasizmusát, amelyet hiába próbál újra meg újra letagadni. A Fidesz által hirdetett együttműködés sem szól másról, minthogy; az átlagembereknek kuss, ők meg a hagyományoknak megfelelően lopnak, csalnak, hazudnak.

  A „valóság törvényein álló világ” megnyilvánulás már teljesen értelmezhetetlen. Nem tudom, lehet, hogy Viktorunk valami szefósnak adta ki bérmunkában a szöveg megírását, de ekkora balfaszságot már régen hallottunk. Ezek szerint az eddigi politikánk szürreális, valószerűtlen volt? Szerintem megtörtént az a sok szarság, lenyomták az emberek torkán, és ezek után is le fogják nyomni, mert aki csak uralkodni akar, annak semmi sem drága. Az mind szép és jó, hogy építünk egy új Magyarországot, de ezt a régi helyére építjük, vagy lesz tengerpartunk is, meg mihez kezdünk a romokkal, amiket először el kellene takarítani. Amúgy meg annyian ígérték már ezt az új országot, hogy már ez a kifejezés is mesébe illő lett, és ezzel kizárattatott a „valóság törvényein álló világok” sorából. Lehetetlen küldetés Orbán módra, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Annyi biztos, hogy valamiféle diktatúra szerepelni fog a végeredmények között.

  De semmi baj, pánikra nincs ok, mert a mi diktátorunk megmondta, nemzeti ügyekben az Ő kormánya bizony világelső. Tehát egyáltalán nem foglalkoztak a gazdasági válsággal, mert előrébb való volt, hogy kettős állampolgárságot adjanak, és csontvázakra vadásszanak, mint valami elbaszott Lara Croft. Pedig Orbán elismerte, hogy 2002-ben politikai bűnöket követtek el, így tehát önmagukat sem tekinthetik legitimnek, amíg saját magukat el nem számoltatják, és lássuk be, amikor egy Pintér Sándor a belügyminiszter, akkor erre nagyon nagy szükség lenne. De a nemzeti ügyeknél sokkal fontosabb lett volna, hogy a válságot és annak hatásait kezeljék, és ne taszítsák lehetetlen helyzetbe a devizahiteleseket. Mert hiába tiltották be a jelzáloghiteleket, mert a nép már eladósodott, és ez csupán sovány vigasz, illetve még az sem. A svájci frank árfolyama az egekben, a forint a béka segge alatt, a gazdaság pedig még mindig a saját vérében fetreng, és még csak nem is készítik a defibrillátort, hogy megpróbáljanak segíteni. Mert amíg Orbán személyi testőrének 10 milliárdot adtak egy Terrorelhárító Központ létrehozására – amely intézmény egyébként felesleges, mert megvoltak az ilyen feladatokra az emberek, és e nélkül is gyakran túljátszották a szerepüket a kommandósok, gyakorta láttunk hollywoodi megoldásokat –, addig a mentésirányítók csak szaros 3 milliárdot kaptak, ahelyett, hogy teszem azt az egészségügybe pumpáltak volna 13 milliárdot.

  Szó esett arról is, hogy Orbán a kormányprogramot igyekezett elrejteni a választási programban. Jelentem, ez sikerült! Úgy elrejtette bent, hogy máig nem találjuk. A Fidesznek semmilyen programja nincs, esetleg propagandája, amit semmiképpen se neveznék egy ország irányítására alkalmas ötlethalmaznak. Büszkék arra, hogy párbeszéddel nyertek, pedig még azokkal sem álltak szóba, akikkel kellett volna, pláne nem a néppel. Mert ha Orbánék kicsit is tájékozódtak volna a világ dolgait illetően, akkor nem úgy kezdték volna a kormányalakítást, ahogy. Mert nem igaz, hogy nem lehetett volna körülnézni, hogy mi újság IMF és EU téren. Lett volna lehetőségük és alkalmuk is, hogy még a kormányalakítás előtt tárgyaljanak mindkét intézménnyel, de vagy túlságosan lusták voltak, vagy csak ennyire dilettáns neonácik, mint amilyenek valójában. Keresztény-konzervatív köcsögök, akiknek az a legnagyobb vágyálma, hogy a magyar ember szekérrel járjon, barlangba lakjon, fáklyával világítson és istenként imádja hőn szeretett Viktorát. Ezt bizonyítja az is, hogy az összes állami intézményt „lefejezték”, és a jól fizető helyekre a saját embereiket tolták be. Ez Orbán szerint szükséges volt, de a világ demokratikusan működő részén ezt politikai tisztogatásnak hívják! A bérplafon meg csak azokra a helyekre vonatkozik, ahová nem sikerült saját embert ültetni, lásd Simor András MNB elnök.

  A népi vezér elmondta, hogy a Fidesz-kormány minden idők legeredményesebb kormánya, hiszen száz nap alatt 55 törvény fogadott el. Az igazság az, hogy 55 törvény kényszerített rá az emberekre, mivel kétharmados többsége miatt ezeket egyedül is meg tudták szavazni. Ezen törvények egy részének még csak köze sincs a Fideszhez, mert innen-onnan lopták őket. Szóval akkor a szerzői jogokkal mi is a helyzet? Elveket, ötleteket lopni szabad, sőt erre építik a következő éveket, mert rendszeresek lesznek a „nemzeti konzultációk”, ahol a legnagyobb koponyákat ültetik le egy asztalhoz, és ellopják a számukra hasznos gondolatokat, vagyis nyugodtan nevezhetjük ezt agyelszívásnak. Így nem kell fizetni okos embereket, azok majd önként mondják meg a tutit Orbánéknak.

  100 nap, 55 törvény, kétharmadnyi fasz, 1 isten, 1 mindenható Orbán Viktor, ez az elmúlt időszak összefoglalója. Idióta törvények, istent játszó politikusok, akik inkább bűnözők, mint politikusok. Hazugságok tömkelege, a balszerencse áradása. Ezek nem lehetnek egy demokratikusan működő állam alapjai, ezekkel csak diktatúrát lehet életre hívni. Szóval, nézd, hogy láthasd, mert ha elszalasztod, akkor lemaradtál, és a bűvészünk már meg is csinálja a trükköt, mellyel gyorsan és kíméletlenül kizsebel. Orbán egy fasz, de ez korántsem jelenti azt, hogy szopni és nyalni kell neki. A kijelentés mely szerint „egy utópia tört darabjaira” tehát azt jelenti, hogy összetörték az álmainkat, és most már baszhatjuk az egészet. „Éljen Magyarország, legyetek csak tudatlan balfaszok!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr642278359

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Drága mellébeszélés 2010.09.08. 11:56:02

Én tökre megértő vagyok, de tényleg. Megértem, hogy ilyen a nemzetközi hangulat, hogy alapvetően az eurót nem szeretik a népek - mármint a kizsákmányoló és nemzetünket rabigába döntő nemzetközi tőkét szolgáló brókernépség -, meg hogy a hangulatromlás k...

Trackback: Olcsó 2010.09.08. 02:44:21

A Nemzet Szociopatáinak Nagyjai végre hallatják hangjukat. Akadnak, akik „kettős kordonnal” védenék a bűnöző romáktól a rendes, dolgos magyar népet (vajon a bűnöző sváboktól, kunoktól és avaroktól miért nem?), meg esetleg némi szögesdróttal...

Trackback: Száz nap magány 2010.09.07. 23:12:44

Van egy széles tábor, akik számára ez a száz nap a politikai magány időszaka volt: nagyrészt a Fideszre szavaztak, de nem értik a felkészületlenséget, a gyanús alakokat, és hogy ezért még le is gyurcsányistázzák őket. Az Orbán-kormány első száz napos...

Trackback: Százat csinált 2010.09.07. 22:53:04

Orbán értékelte a 100 napot. Ma esti műsor: egy bolond százat csinál. No comment.  

Trackback: Százat csinált 2010.09.07. 22:11:11

Orbán értékelte a 100 napot. Ma esti műsor: egy bolond százat csinál. No comment.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fingerbangs 2010.09.07. 21:30:14

levegőbe beszélés van csak
át lettünk baszva rendesen

Anti Anyag (törölt) 2010.09.07. 21:41:16

A helyett, hogy nyakra-főre venné fel az IMF hitelt és így Simornak sem lenne gond a havi 8 milla.

Persze megszorítások azok nagyon kellenek és akkor mindenki elégedett lenne.

Csak mi nem vazze.

ThufirHawat 2010.09.07. 21:50:53

@fingerbangs: Csak a hüje nem látta ezt lőre, már bocs.

Ronin2010 2010.09.07. 22:04:29

Meg volt a semmitmondó értékelés is. Van már utópia meg minden. Kihagyta a fájó dolgokat és nem válaszolt a tényleges problémákra. Előadta azt, amit Tőle el lehetett várni. Beleszőtt a mondandójába néhány olyan mondatot, amit már elejtett a nagyköveteknek is, s valahol visszaszól Kötcse is.

Szóval a 100 nap alatt, amit elszúrni lehetett, azt elszúrták. Nem akarok most részletesen elmerülni a faszságok tömkelegébe, amit tízszeresen meg fogunk szenvedni, s a hülyeségek következményeinek helyrehozatalára két Bokros Lajos is kevés lesz. Elég megnézni Lengyel László politológus beszélgetését az ATV-n és minden tiszta lesz. Én nagyon el vagyok keseredve, mert az elmúlt 20 év másról sem szólt, mint arról, hogy meg kell a jobb jövőért szenvedni. Az elmúlt ötven évem arról szólt, hogy már megint össze kell húzni a nadrágszíjat, hogy a jövő szebb legyen.

Ma ott tartunk, hogy megnyertük magunknak Magyarország „legaljasabb” emberét kormányfőnek. Aki feláldozott bennünket, az országot a hatalomvágya, az önző kisszerű egyénisége, a megbomlott, orvosi kezelést kívánó gondolkozása oltárán. Nekem ebből elegem van! Megint kaptunk egy kisszerű önző, lázálmokban élő hülye focistát, aki, mert klasszis labdarúgó nem lehetett belőle, a politika területén próbálja kiélni beteges ambícióit.

Azért látok kiutat is, mert elkezdődött az európai közeg, az a bennünket körülvevő, a mi cselekedeteinket meghatározó közösség lassú, de határozott reagálása, amit a kis korpulens seggfej nem akart tudomásul venni, mert itthonról nézve úgy gondolta, hogy az a kis vizet /Adria/ valamelyik éjjel Ő teremtette. Kilépve határainkon túlra rá kellett jönnie, hogy itthon lehet Ő Napóleon, de Európában, ha meccset akar nézni csak „Prime Minister Hungary, Gyurcsány Ferenc”. Egy senki, akinek a nevét sem tudják.

Megint besorakozott a pofonok fogadására. Már kapott néhányat, de várható a többi is. Most Simor András fizetése, ill. a Magyar Nemzeti Bank önállósága a tét, s hamarosan bejelentkezik a témában az erősebb kutya, az EU. Viktorunk csak messziről nézheti a szukát. Már a média törvény is felsejlik a pofonok sorában, s remélem megvilágosodik a diktátor beteges elméjében, hogy ez már nem 2002, s nem tehet meg akármit. Mégis nagyobb víz az Adria, hogysem az Ő produktuma lenne.

Bár nem esküdnék rá, hogy nem fog próbálkozni. Bajnai, Oszkó megmondták Neki a nyerő tippet. Csöndben, okosan várni, azután aratni. Okosan? Ahhoz ész is kellett volna. Ha egyetértek Lengyel Lászlóval, márpedig egyetértek, akkor nincs már más hátra, csak az, hogy a bomlott elme benyújtsa a lemondását. Ha rájön arra, hogy minden lehetőséget elszúrt és nincs visszaút, már kevés lesz számára a debreceni klinika kezelése, az otthoni őrjöngés.

Felváltására nincs alternatíva. Úgy gondolom, hogy kiválásával a Fidesz felbomlik, s remény van arra, hogy a magyar népesség kiemel magából egy Bajnai szintű vezető testületet, akinek végre az ország, a nemzet, a nép is fontos, s aki mellé teljes szívvel és támogatással oda lehet állni.

tcom 2010.09.07. 22:18:58

Elég érdekes volt az index délutáni címlapja.
Balra Orbán értékelés. Jobbra tőle a rekordot döntő frank/forint árfolyam, alatta, hogy 9 szerkesztőt rúgtak ki az MTV Híradós stábjából.
Ezek mindent el is mondanak a teljesítményről.
Azért, hogy ne legyünk igazságtalanok megemlítem, hogy az önk. képviselők megfelezése pl. jó volt. Persze ehhez hozzátartozik, hogy ezt már a Gyurcsány-kormány idején tervezték, de a Fidesz megvétózta. Szimpla irigységből. Ők akarták bevezetni.

tcom 2010.09.07. 22:31:15

@Anti Anyag:

Az IMF-el való tárgyalás nem hitelről szólt, hanem arról, hogy a kormány tartsa be a jövőben a korábban vállalt hiány célokat. A mocskos IMF azt akarja, hogy ne növekedjen a hiányunk. Csakhogy, akkor nem lehetne osztogatni. De tegyük fel, hogy tényleg a gazdaságra fordítanák a pénzt. A nyugati országok (Németország, Franciaország, Spanyolország stb) már kipróbálta ezt és nem lett több munkahely, ne növekedett a GDP, viszont lett hatalmas hiány. Nincs olyan ország, akinek ez bevált volna, úgy hogy most kezdik lefaragni a hiányukat.
Nekünk meg itt van egy kormányunk, aki nem hajlandó megszorítani, reformálni, még ha tudja, hogy úgy is az lesz a vége. Ez felcsúti beszédhez fog vezetni.

órarugógerincű felpattanó 2010.09.07. 22:33:45

@tcom: A te valóságodban vétójoga van az ellenzéknek?

tcom 2010.09.07. 22:35:29

@órarugógerincű felpattanó:

Vétójog? Huhh Ezt most nem értem!

tcom 2010.09.07. 22:36:43

@órarugógerincű felpattanó:

Jahhh! Értem! A 2/3-d hoz kellett az ellenzék is, a Fidesz is.

Besenyő MIV István 2010.09.07. 22:40:58

Kedves szerző!

Sajnálattal kell megállapítanom, hogy ön egy rendkívül súlyos és előrehaladott pszichés nyavalyától, a ballib értelmiségi körökben oly ragályos Orbán-fóbiától szenved.

A betegség jelen stádiumában immár torz, apokaliptikus náci-diktatúrás jövővíziók képében borítja el szerencsétlen elméjét.

Könyörögve kérem, hogy mind az ÖN, mind a környezete egészsége és boldogsága érdekében, mihamarabb forduljon szakorvoshoz!

Tisztelettel,
BI

tcom 2010.09.07. 22:43:59

@órarugógerincű felpattanó:

Nem frissül. Leírom megint. A szavazáshoz 2/3-ad kellett, így a Fidesz is.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.09.07. 22:44:27

Lengyel László szerint két csapást is mért az országra a miniszterelnök.

Ez után a 100 nap után egy kérdés maradt: mikor tetszik lemondani? – értékelte Orbán Viktor kormányzását Lengyel László.

A Pénzügykutató elnök-vezérigazgatója szerint Orbán Viktornak minden eszköz a kezében volt, hogy kormánya 8-12 évre berendezkedhessen, de elrontotta. Egyrészt, mert a Fidesz
összeveszett a befektetőkkel, másrészt mert nekiment a közigazgatásnak. Lengyel László szerint a kormány első száz napja csalódás a társadalom számára, azonban az emberek kétharmada véli úgy, hogy október után javulni fog a helyzete. Vagyis a választások után még több ember áll majd sorba a csajkájával – fogalmazott.

Lengyel szerint korábban Magyarország kockázati indexe és a forint is stabil volt, valamint a költségvetés hiánya is a jobbak közé tartozott. Az Orbán-kormány pedig elérhette volna a 4.5-4.8%-os hiánycél engedményt, ha óvatos tárgyalásokat kezdeményezett volna azokkal a szervezetekkel, amelyeket inkább kirekesztett, és lett volna a nemzetközi piacok számára is egy látható programja. A szakember szerint Orbán két csapást mért az országra eddig: egyik a valutaválság, a másik a közigazgatás szétverése.

tcom 2010.09.07. 22:52:29

@Besenyő MIV István:

Orbán fóbia? Még jó, hogy nincs kórelőzménye. Még jó, hogy nem előzték meg tünetek. Nem is értem, hogyan lehet Orbán Viktortól fóbiát szerezni, hiszen a feledékeny magyarok agyában úgy néz ki, mintha Orbán egy maszületett bárányként jött volna holdról. Soha nem volt ő még hatalmon, nem szabadított az országra Torgyánokat, komplett kolesz szobát, vagy a lehető legnagyobb pozícióba egy a kommunizmus idején is vezető beosztású Fidesz-pártkatonát. És nem ő mondta saját magáról, hogy soha sem hazudott még. Mentségére legyen szólva, hogy elmebeteg politikus, aki azt mondja ő még nem hazudott.

hoh 2010.09.07. 22:55:37

azér mer valaki csúnyán beszél,még nincs igaza,bazmeg.

Thomas Rattler 2010.09.07. 22:55:50

@Ronin2010:
Hát ember, te egy oltári nagy f*sz vagy!
Tudod, ahogy mondaniszokás: ha nem tetszik a légkör el lehet húzni a fajtádnak!

Martian (törölt) 2010.09.07. 22:56:07

@tcom: Ugyanakkor a Nobel-díjas közgazdász meg arról beszél, hogy az IMF a stratégiáival elmehet a sunyiba:

index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/07/stiglitz_receptje_megszoritas_helyett_beruhazas/

Gáborom 2010.09.07. 22:57:07

Ha Lengyel László és az ő itteni hívei ennyire zsenik, miért nem alakítottak már kormányt? Volt rá 20 évük.
Nekem elegem van az összes szájtépőből, mindkét politikai oldalon.Főleg pedig az Index oldalain,ahol az első perctől becsmérlik - olykor gusztustalanul - a kormányt, és mellesleg a választók több mint kétharmadát.Érdekes, a ballib hatalom alatt nem voltak ennyire idegesek....
Bár az Index és csatolmányai mindent becsmérelnek, ami emberi....

Szájtépésből elég volt, aki tenni akar,az tegyen, lesz 4 év múlva is választás, el kell indulni ha valaki jobbnak érzi magát.A többi csak duma.

jf 2010.09.07. 22:58:21

@tcom: Ezen mit kéne látni?

tcom 2010.09.07. 22:59:33

@kamu schmitt" díjat a gonosz törpének karácsonyra!:

Hogy miért is veri szét a közigazgatást? A 2 milliós bérplafon parasztvakítás. Az állami vállalatokra nem vonatkozik, oda mehetnek a megérdemelt haverok. A közigazgatásban viszont 2 millióért normális szakember nem megy, főleg, hogy a beosztottjai is ennyit keresnek. Tehát kisebb kvalitású, korruptabb emberek kerülhetnek ide. Ezeknek a hibás döntéseit a zemberek fogják megszívni. Viszont jó hangzik az erre fogékonyaknál az akció. "Lám lám a kormány elveszi a gazdagoktól a pénzt." Ráadásul pár milliárdot spórolnak vele. Naponta többet dob ki az ország a felelőtlen IMF-tárgyalás miatt.

Nymus 2010.09.07. 23:00:48

Orban egy igazi, belevalo birkapasztor. Mit varsz egy ilyen birka neptol? Meg kielem magam, mielott lecsap a kommentezokre is, es kopogtatnak az ajtomon...

tcom 2010.09.07. 23:01:22

@jf:
Ma gyenge a felfogásom. Hol mit kéne látni?

Nymus 2010.09.07. 23:02:47

@tcom: Csak egy jo duma a sporolas...

tcom 2010.09.07. 23:04:27

@Martian:

"Ugyanakkor a Nobel-díjas közgazdász meg arról beszél, hogy az IMF a stratégiáival elmehet a sunyiba:"

Lehet, hogy igaza van, de én láttam Merkel asszony nyilatkozatát, ahol beismeri az állami tőke hasztalan pumpálását a gazdaságba. El is kötelezte magát a hiány lefaragásában, és a megszorító intézkedések bevezetésében.

tcom 2010.09.07. 23:10:53

@Gáborom:

"Ha Lengyel László és az ő itteni hívei ennyire zsenik, miért nem alakítottak már kormányt? Volt rá 20 évük."

Van még szerénység is. Nem mindenki hiszi, hogy világmegváltó, és mindenhez ért.

"Nekem elegem van az összes szájtépőből, mindkét politikai oldalon.Főleg pedig az Index oldalain,ahol az első perctől becsmérlik - olykor gusztustalanul - a kormányt, és mellesleg a választók több mint kétharmadát"

Nem tudom, te hol voltál az elmúlt években, de amit itt Gyurcsány kapott attól még Orbán fényévekre van. De nem csak Gyurcsány, hanem a korrupt MSZP, a balfék teszetuszaság, a panoptkumba való Lendvai stb.

Elhiszem, hogy fáj. A fájdalom annak jele, hogy valami mégis igaz. Nem muszáj ezt olvasni, van kurucinfó, hirtv.hu, fidesz.hu.

Pista bá' 2010.09.07. 23:14:25

Én annyit biztosan tudok és ez ellenőrizhető is, hogy a választások első fordulója 04.11-én volt. Azon a napon:

2010.04.11 1 CHF=184.95.- Ft
2010.09.07 1 CHF=224.48.- Ft

Van különbség, nem?
És nincs devizahitelem, mielőtt jönnének az ezzel kapcsolatos támadások.

tcom 2010.09.07. 23:14:46

@Gáborom:

Egyébként az internetes újságírásban van egy fajta ellenállás az ellen, aki a szabad vélemény nyilvánítást gátolni akarja. Nem csak neked, hanem a kormányunknak, a fidesznek is szemetszúr az inedx és az origo. Mindent el is követnek majd ezek cenzúrázására. A ker TV-k be vannak szarva, az MTV meg le lesz fejezve. Csak az internet marad.

tcom 2010.09.07. 23:22:36

@Pista bá':

Ugyan meg kell említeni, hogy ennek kb. csak feléről tehet a kormány. A másik fele az erős svájci gazdaság. Nem lennénk ilyen helyzetben, ha Gyurcsányék nem vezetik csőd közelébe az országot. Tehát a fele csak a balfék Kósák és a szabadságharcos fővezér sara.

nestrot10 2010.09.07. 23:26:53

8 évig a rohadt kis gonosz törpe, nem járt be a parlamentbe, hanem az adófizetők pénzén haknizott uszítani ( még külföldön is)---na ezért számon kell kérni és megbüntetni.
Ez már cigány bűnözés--és ahogy a jobbik akarja, karanténbe kell zárni!

Sárközy már kiutasította volna Franciaországból, mehetnem Tusnádfürdőre a " birtokára" amit eltitkol--( másnak a nevén van)..az embernek aki soha nem hazudott ( csak éjjel nappal és ébren és álmában)

nestrot10 2010.09.07. 23:30:32

a 100 nap csak a demokrácia megcsonkitási tevékenységre korlátozódott, akármit balablázott, ködösített,.(.burkoltan a jobbikhoz szólt),.... a " tudósok" előtt ( ahol nem csattant fel taps..érdekes módon).
Az ország gazdasági dolgával semmit nem törödött,....két hakni vagy focimeccs között , 3 nap alatt létrehozták a 29 pont "programjukat" meg a Nemzeti (kifüggesztendő9 nagy faszságjukat.
Nemzeti egyetértés itt nem lesz amig nem lesz meg az Orbán temetése!!!!!!

nestrot10 2010.09.07. 23:33:33

a mai 100 napos értékelő után megint égbe szökött az árfolyam---hiába európa ismeri a gonosz törpét, és még a hadova dumából is kiszűrik mit akart mondani! Európa egyébként szarik rá a kis populista bohócra---majd jól megfingatja az EU ( de minket is)Sajnos---akkor tör ki a botrány, meg az "IGAZI FORRADALOM!
Na hülye szavazók, akkor csókolgathatjátok a seggét a törpének!

Neo07 2010.09.07. 23:36:17

Ez fröcsögés, nem poszt. Tetszettetek volna kevesebbet lopni, meg nem kiveretni az emberek szemét, akor most nem lenne fidesz kétharmad... Itt fröcsögtök, és nem jut eszetekbe, hogy miért kapott a Fidesz ennyit? Gondolkozzatok, és akkor talán rájöttök.

A forint a ballib kormányzás idején is döntegetett csúcsokat, azt mégsem emlegetitek... Az inflációt alapul véve a forintnak jóval 300 Ft/EUR szint fölött kellene mozognia, ehhez képest még mindig iszonyú erős... A gyenge forinttal önmagában semmi baj, a baj az, hogy rengeteg a devizahiteles - és ezt bizony az annyira imádott ballib kormányzás hozta össze.

Az a baj, hogy okosabbaknak képzelitek magatokat másoknál, holott csak egy ilyen fröcsögésre futja... Na, pá

Trejo 2010.09.07. 23:38:09

Ha van egy kis eszetek, most vesztek CHF-ot. Lesz az még 500 Ft is.

Attis62 2010.09.07. 23:40:24

@fingerbangs: Csak Te lettél átbaszva aranyapám, mert ém már rég tudtam, hogy az ovi egy fasz hazudozó barom! Nekem - veletek szemben - nem voltak illuzióim. Bár sok jót nem vártam ettöl a csürhétől, de arra azért nem számítottam, hogy "az egész szar a nyakamba hullik" és 223 lesz a CHF.

Volt egy jó kép, amit kaptam! ovi osztja az észt a sleppjének, alatta a felirat "Szopni fogtok!" És lőn!

Ennyi!

Attis62 2010.09.07. 23:41:31

@Neo07:
Te annyira sötét vagy, hogy az inkább szót sem érdemel! Élvezd ovit, te igen hülye!

Attis62 2010.09.07. 23:43:57

@Besenyő MIV István:
Te meg nyald vörösre az orbán valagát és takarodj vissza az mno.hu-ra, meg a rémhirtv-dhez!

Attis62 2010.09.07. 23:47:10

@nestrot10:

Én leszek az első, aki sírjára hugyozik!!!!

nestrot10 2010.09.07. 23:58:03

@Attis62: második lehetsz--mert az első én vagyok stipi stopi) Vagy egyszerre, had igyon a gonosz törpe ha szomjas:)

nestrot10 2010.09.08. 00:01:18

na persze a temetésre azért megyek, hogy meggyőződjem...:) nem -e a Navrasics fekszik ott helyette ( mint helyettes)

kostelecke 2010.09.08. 00:09:16

Szeretném kérni a Neoton Famíliától a 220 felett című számot. Küldeném a svájci frank hiteleseknek - és mindenkinek, aki szereti.

Bergeroth 2010.09.08. 00:12:32

Te fajtád, én fajtám....nem unjátok még ezt a fajta legalja megbélyegzést egymással szemben?

Tényleg nem esik le, hogy nagyjából ennyi a célja orbánnak (is)?
Az emberek egymásnak esnek, addig ők meg hátradőlve és rajtatok röhögve, a kerekasztalnál osztogatják és herdálják el a nemzet vagyonát.
Néha azért kiáll a király a pulpitusra, mond valami se füle se farka beszédet, a nagy többség meg tapsol rá.
Igaz, hogy egy szót nem értett belőle senki, de ez nem számít, mert A viktor mondta.
orbánnak csak a hatalom és a pénzünk kell. Jó nagy hülye, aki megváltást vár tőle.
Hiszen szemmel láthatólag nagy ívben leszarja, hogy 10 millió ember életével játszik.
Akkor ti, viktor fanok, miért véditek őt?

Attis62 2010.09.08. 00:16:40

@kostelecke:

Ne a devizahiteleseknek küldd, mert azok már így is szopón vannak, hanem a porbafingónak! Hátha eszébe jut, hogy nem kellene annyi baromságot pofázniuk és akkor stabilizálódhatna a helyzet!

Seravy 2010.09.08. 00:17:21

Kár hogy valójában a forint csak kevesebb mint 10%-ot gyengült, ha pl az Eurohoz viszonyítjuk (265->285). Ennyi meg simán összejön a befektetői hungulatváltozásból (lásd Görögország óta kerülik a kockázatosnak tartott pénzeket és inkább USD, CHF, meg JPY-be fektetnek, ergo ezek erősödnek, minden más gyengül, a forint is. Lehet hogy 1-2 százalékal többet gyengül a forint pár hülye nyilatkozat miatt, de abból a 40 forinttal drágább CHF-ből kb 2-5 forint a komány hibája, a többi függetelen ok.)
A CHF erősödött jó sokat, azért drága. Nem csak forintot, de dollárt, és eurót is többet kell adni érte nem is kevéssel. Az meg a Svájci jegybankon múlik, nem a Magyar kormányon.
(Egyébként én sem vagyok a Fidesszel elégedett, de az már más kérdés, attól még nem vádolom őket olyasmivel amiről nem tehetnek)
Ja és a mai forintgyengülés meg olyan dolgok miatt volt mint pl. hogy kisebbségi kormány alakult Ausztáliában és a Német valamilyen adatok rosszak voltak, ami növelte a kockázatkerülési (más néven forintbafektetés-kerülési) hajlandóságot. Ha még pár komoly rossz hír jön a világgazdaságból, lehet egy CHF 240 vagy 250 vagy mégtöbb forint is, miközben egy euro nem lesz több 300-nál.

nestrot10 2010.09.08. 00:29:04

z Európai Bizottság kedden délelőtt megfedte a magyar kormányt a jegybank elnök fizetésének csökkentése miatt, másrészt, hogy Orbán Viktor kedden délután - kormányzásának 100 napját értékelő beszédében - látványosan utasította vissza a kormányának szánt üzenetet, kritikát. Természetesen nem Simor fizetéséről, hanem a jegybank függetlenségének szavatolásáról van szó - fogalmazott a kereskedő. Gondi úgy véli, hogy a kormány ellenszegülése a nemzetközi szervezeteknek ágyaz meg az ország leminősítésének.

Rwindx 2010.09.08. 00:48:11

Már megint csak az Internet összeszemetelése... az megy.

Italo Balbo 2010.09.08. 06:20:28

@Anti Anyag: Nem tudom tisztában vagy-e vele, hogy a hitelt mindenképp felvesszük, csak nem az IMF-től, hanem a a piacról. Jah és az IMF korábban eleve úgy jött a képbe, hogy felvásárolta a már meglévő piaci tartozásaink egy részét és kedvezőbb feltételeket nyújtott. Ugyanez lesz 3-4-5 év múlva is.

nestrot10 2010.09.08. 07:19:07

A Tudósok, tegnap nem tapsoltak... nem is mosolyogtak...döbbenten hallgatták a törpét.( hiába, nem a sajátjai előtt beszélt PAPÍRRÓL, a gonosz törpe)......ilyen vén öreg emberek előtt beszélt zagyvaságokat Orbán..... na szép dolog:)

Nzoltan 2010.09.08. 07:19:58

@kamu schmitt" díjat a gonosz törpének karácsonyra!: A közigazgatásunkon még mit lehet szétverni? Egyszerűen basznak dolgozni a közszolgák. Persze vannak kivételek, de ők ugyanúgy szívnak mint a többség.

Roy 2010.09.08. 07:40:27

@Ronin2010: Gratulálok a hozzászóláshoz. Nagyon egyet értek vele, egy kivételével. Sajnos nem lesz egyszerű eset megszabadulni Orbántól. Önként meg soha nem fog lemondani a hatalonról. Csak azt lehet remélni, hogy nem fogja teljesen romba dönteni az országot. A remény hal meg utóljára.

DR.version · http://m-12.blog.hu 2010.09.08. 07:45:42

hiaba na, miota szentpocsistvan kiirtotta az igaz magyarokat akik 10 ezer even keresztul beszeltek es irtak az os magyar nyelvet, azota a magyar nep genetikailag egy hulladek lett

Mercel 2010.09.08. 07:50:41

Hello!

Nem tartom kizártnak, hogy az írás szerzője előtte-közben-utána dührohamot kapott:))
Nem mellesleg jogosan.
Ennek az elcseszett 100 napnak talán egyetlen előnye van - HA ezt előnynek lehet nevezni.
Ma talán nem akarják rögtön keresztre feszíteni azt az embert aki nem feltétlen híve a "szeretett vezérnek" (II orbán viktor - kisbetűkkel természetesen)
Fél éve emlékszem ..tsög komcsi vagy libsi, esetleg zsidó volt az aki pusztán őrült hatalamvágyat feltételezett ov-ről és sleppjéről. Esetleg zsidókomcsilibsi. Vagyilyesmi.

Szóval ez pontosan az az eset amire egy okos ember előre azt mondja:Ne legyen igazam.
De igaza lett/volt.

Ha az első 100 napban kiderült, hogy nincs program, nincs igazi reform készség - nincs semmi a handabandázáson kívül - kivéve a 2/3-os szent felhatalmazással történő azonnali és brutális visszaélésen kívül - Akkor kedves birkák ritka szar 4 évünk lesz még.
És ne legyen igazam.
(okosnak nem tartom magam - viszont orbán-orsós viktortól már 10 éve - elsőre is hánytam)

"Frigyes"

Mercel 2010.09.08. 07:59:23

Ui.

A szent felhatalmazást idézőjelben kell érteni. (Irónia meg ilyesmi)

Apróság, de még valami.
Az hogy pár ezer/százezer ember szeme kinyílik mostanában pozitív dolog.
De...
Nagyon nagyon gáz, hogy ha őrült "barátaink" nem szedik össze piszok gyorsan magukat akkor mocsok nagy szarban leszünk.
Az ugyanis azt fogja jelenteni, hogy az amúgy is szakadék szélére tolt országot még inkább hazavágják.
És mi lesz 4 év múlva?
Választások (Országos választások)
És mi lesz majd akkor?
Egy országnyi hihetetlenül kiábrándult ember.
Mi következik egy országnyi kiábrándult csalódott dühös szavazóból?
Jobb esetben egy viccpártra adják a voksukat - Rosszabb (sokkal rosszabb..) esetben elmegy a nagy többség a szélsőségek irányába. A populizmustól már nem kell félteni a magyart mert sikerrel benyalták a fideszt is akik szint berlusconi szintent tolták ezt az ipart..:))
Egy mondatban, ha elfogynak az alternatívák, és már a kisebb rosszra sem lehet szavazni, ahogy az elmúlt 20 évben tette szinte mindenki.
Na akkor jönnek a szélsőségek.
Márpedig a szocik teljesen hazavágták magukat - Ha most a fidesz is megteszi akkor mi jön majd? A jobbik?
Na akkor adom fel az állampolgárságom ebben az országban..:)

"Frigyes"

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2010.09.08. 08:04:24

nem értem az indexnek mi baja orbánnal

hiszen megmondta nekik a főnökük, ha nem tetszik valami, el lehet menni ebből az országból
akkor miért nem mentek el?
jahogy más országokban dolgozni is kéne, nem lehet megélni fideszfikázásból?
hát igen, ez valóban elrettentő

de az itt is egyre nehezebb lesz, talán ezért ilyen nagy a verseny a posztra

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.09.08. 08:16:26

A leggyengébb hazai kábítószer, Orbán beszéde a 100 napról!

Ne szavazz a fideszre, kell a kontroll, az ellenőrzés!

Hypofx 2010.09.08. 08:23:26

@fingerbangs:

Kommunikacio kivallo
Akaras dicseretes
Csaladi behozatala jo poziciokba tokeletes
CHF 225
Mi kell meg 100 nap alatt eddig jutottunk na meg lehet palinkat fozni......
Gratula Magyarorszag ismet jol dontottel

Süntelen Tüske 2010.09.08. 08:35:35

Látom a kommunista szülők beleverték a gyerekek fejébe a leckét. Ennyi agyatlant! A politika nem a hatalomról szól, amint a nem szimpatikus párt kerül megválasztásra (nem hatalomra!!!), már a másik arra gonol, hogy igen, ők a "király"-ok. Egyáltalán hogy jött ez a Viktor király? A sok hülye kommunista azért találta ki, hogy ellenszeves képben tüntesse fel Orbánt, mert az senkinek sem jó, hogy egy király legyen, ugyanakkor egy Fideszes "hívő" sem mondta rá soha. Undorítóak vagytok! Sőt birka egy ország az egész! Fel kéne már fogni, hogy nem az a lényeg, hogy narancs vagy piros szegfű van a lobogón, hanem, hogy egy kicsit előbbre jussunk a világban, nemcsak gazdaságilag, hanem gondolkodásban is. Ez vonatkozik Fideszre, MSZPre, LMP-re, anyámkinyjára is! sajnos akármilyen párt is kerül megválasztásra, mindig lesz olyan csoport, akinek nem tetszik. Meg persze könnyű folhozni dolgokat, hogy mi az ami 100 nap alatt nem lett jobb. Az kevés, a 3 év is kevés, ha valaki figyelt volna, nem a világot váltotta meg Orbán, és nem is azt igérte, és nem is azt akarta. Lehet, hogy ha az lett volna a cél, hogy 100 nap alatt a forintot erősítsük, akkor megoldották volna...
Sok agyoniskolázott barbár! Birka nép vagyunk, velem az élen!

hk624de 2010.09.08. 08:36:41

Hibátlan írás, grat.

gt28rs 2010.09.08. 08:37:53

Én nagyon örülök!
Jó látni, hallani ahogy szűköl, vonyít orbánozik a sok liberális-komunista-buzi-zsidó bérenc :)
Fáj a 2/3 ugye?
Nekünk is fájt az elmúlt 8 és 45 év!
Tanuljátok meg hogy mindennek van oka!
OV-t lehet szeretni-nemszeretni, de most rá vár hogy ezt a sok MOCSKOT eltakarítsa.
Csak az fáj hogy nekem is meg kell szenvednem az általuk okozok erkölcsi és anyagi károkat.
Ahogy gyurcsótány mondta: EL LEHET MENNI INNEN!
A 2/3-ban hívők összedobják nektek a jegyek árát (szigorúan cask odafelé) és irány Moszkva, Tel-Aviv, sírhattok a falatoknál :))))

Mercel 2010.09.08. 08:43:48

@Süntelen Tüske:

Nem az a gond, hogy orsós viki ellenszenves hatalommániás kreténnek tűnik. gyurcsánnyal sem az volt a gond, hogy úgy nézett ki (és viselkedett is) mint egy zakkant..
Az volt a gond "nagy vezetőinkel" és a büdös sleppjükkel, hogy fikarcnyit sem jutottunk előrébb velük.
De kicsit sem..
Értelmes ember számára ez nem hitvallás, még csak nem is nézőpont kérdése - De a tények makacs dolgok.
Attól, hogy gyurcsány és sleppje idióta és aljas volt egyben - orbán még nem lesz szeretetre méltó hazafi.
Az a gond, hogy mindig be kell rakni egy skatulyába azt akinek más a véleménye ugye?:)

"Frigyes"

(Lehet komcsizni. Zsidózni is megamibelefér:)

gt28rs 2010.09.08. 08:49:34

A frankhiteleseknek meg annyit üzenek, sajnálom őket, de ez sajnos mindíg is benne volt az árfolyam kockázatban. Évekig jólesett kevesebbet fizetni mint a forint hiteleseknek, hát most itt a böjtje...

pereszke 2010.09.08. 08:51:19

Komolyan mondom már kezd unalmas lenni hogy cigányozzátok a zorbánt, így is útálják a cigányokat sokan, kell ez nekik?
Másrészt ha meg cigány akkor nem törpe, ahhoz pont megvan a magassága, hogy ugyan alacsony, de még méreten belüli cigány legyen.
Mondjuk most Che Guevara szimptómája van(szavazófülke forradalom, gazdasági szabadságharc), de még mindíg jobb mint ha terminátornak képzelné magát.
Valamelyik csókosa azért felvilágosíthatná, hogy utópiának pontosan azt nevezik amiről ő beszél általában. ;)

Mercel 2010.09.08. 09:00:24

@pereszke:

Jogos:)))
orbánnak nem lenne ciki cigánynak lenni.
Obamának sem ciki, hogy néger (Bocs afroamerikai).
Az a ciki, hogy ha rajta múlna akkor az alkotmányt is úgy módosítaná, hogy tilos legyen leírni az orsós szót:)
Mondjuk ahogy belelendültek, ez még be is következhet:)
De bár lenne már akár egy "kolompárunk" is aki komolyan gondolja, hogy ráteszi az életét arra, hogy ezt az országot jobb irányba vigye..

"Frigyes"

Aaahhh mit fogok ezért kapni:D

Süntelen Tüske 2010.09.08. 09:06:42

@Mercel:
Akkor lehet jelentkezni és jobban csinálni!!!
Szerintem meg a baj az, és sajnos ez általános a 21 századra mindenhol (visszakéne menni az ókori görögöktől mintát venni), hogy a vezetőket, jelen esetben a politikai vezetőket is a "népből" kellene választani, és nem úgy, hogy van egy kis réteg, "szakmabeli", akik politikusnak nevezik magukat, meg pártba szerveződnek, és mi, nép közülük választjuk ki - mondjuk ki - a kisebbik rosszat, hangsúlyozom 4 évente. És probléma még, hogy ez pusztán szimpátia, meg propaganda kérdése, hogy melyiket, semmi köze a szakmaisághoz. A megoldás az lenne, ha egy független szakértői kormány alakulna, és azok "kormányoznának" akik tényleg értenek hozzá. Persze, ezt egyik párt sem akarja, mert akkor nem lenne "hatalmuk", ugye?!... na, ez az utópia!

Mercel 2010.09.08. 09:07:31

@gt28rs:

Az majd neked is fájni fog amikor esetleg véglegesen megroppan az ország gazdasága pár év politikai és gazdasági ámokfutás után.
Mondjuk gondolom gazdag ember vagy és ez téged nem zavarna..

"Frigyes"

Süntelen Tüske 2010.09.08. 09:16:46

@Mercel:
Mint a föntebb írt kommentek közt szerepel, a frank emelkedése nem a kormány hibája, persze ezt sem muszály elhinni.
Túl sok a hitel ma Magyarországon. Nézzük meg az autókat. Ki az akinek nincs hitel az autóján? Jelentkezzen!
Két gyerekem van, kutyám, de nincs autóm, pedig jó lenne nagyon. Hitelre lehetne, megengedhetném, de nem teszem, baj? A hűtőt mi kp.ra vettük.

Mercel 2010.09.08. 09:21:35

@Süntelen Tüske:

Iiigen. Attól tartok igazad van.

Amúgy azt aki ért is hozzá meg még politikus is - Azt szakpolitikusnak hív(nák)ják.
Tényleg nem lenne rossz, ha csak és kizárólag jól felkészült szakemberek végeznék egy ország irányítását.
De tényleg utópia lenne:))

Komolyra fordítva jó ötlet de halott ötlet. Valamelyik újság - ha jól emlékszem a HVG csinált egy összeállítást euorópa utóbbi 20 évének szakmai kormányairól.
Nagyon kevés volt és mind megbukott.
Egyetlen konkrét példára emlékszem:
Olaszország - Prodi kormányzat. Az többé kevésbé szakértő kormánynak volt nevezhető. Egy évet bírtak.
Aztán ki jött? Minden modern populista atyaistene: silvio berlusconi.
Berlusconiról annyit, hogy kb. 20 éve próbálja néhány tökös államügyész elkapni Maffiaügyektől a sikkasztásig.
A fickó konkrétan alkotmányt módosít ha túl közel kerülnek hozzá.
Ez utóbbi részlet gondolom ismerős:)
Amúgy azon vádak alapján amikkel illetik - köztörvényes bűnöző lenne.

De végül vicc nélkül.
Kb. egymillió emberből maximum százezer mondható gondolkodó embernek.
A többi arra megy amerre terelik.
A hazugságok, és az "azt mondják amit hallani akarok" mindig is le fogja nyomni néhány szakember véleményét.
Egyébiránt meg egy csak és kizárólag szakemberekből álló irányító réteg a most ismert politikai rendszerbe egészen egyszerűen nem illik bele.
Még a legtisztább legkisebb pártocska is keresztbe tenne egy ilyennek - mert az összes klasszikus politikus feleslegesség válna úgy pár hónap alatt.

De az ötlet jó:)

"Frigyes"

Süntelen Tüske 2010.09.08. 09:33:50

Egy-egy ország nem is hiszem, hogy egyedül meg bírja csinálni. Amiben én hinnék (hülye szó), ha mondjuk EU-s szinten történne ez a szakértői gazdasági irányítás. Politkikára ezután is lenne szükség, kivéve a gazdasági kérdéseket. Én az EU feladatait terjeszteném ki olyan szinten, hogy nemzetközi szakértők szólhassanak bele, értsd tanácsolhassanak gazdasági kérdésekbe, hogy pl. amit itthon gondolnánk hogy jó Mo.nak, azt lehet, hogy Portugáliában már rég elvetették.
A lényeg a nemzeti összefogás, nem kell egyesével kitalálni újra a spanyol viaszt, és a cél közös, ahogy a görögök is bebuktak volna az EU nélkül. Persze az más kérdés ők mit tettek a közös levesbe...
És korrupció ott is lesz, de első körben, talán kevesebb, és talán tartható. Mert az nem érdekel, hogy a vezetők milliókat keresnek (persze ne sikkasztással, meg borítékolással), ha mindenkinek jól megy a szekér...
Na, lehet még az utópiát fokozni?
(Nem, a jenkiket még véletlenül se keverjük bele... :p)

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2010.09.08. 13:57:01

@Mercel: hát akkor alakítsátok meg a tökéletes MesePártot a hozzátok hasonló, hibátlan emberekből, és máris megkapjátok a következő választáson a 4/4-edet

persze aki nem olyan tökéletes, mint ti, az lehet ez terrorként fogja megélni

addig meg ez van, ami van

R.T.Is.Rock · http://falszoveg.blog.hu/ 2010.09.08. 17:21:10

Egy élmény volt olvasni a kommenteket. Az elmeállapotomat firtató kérdésre sajnos nem áll módomban válaszolni, nem akarom munka nélkül hagyni a pszichiáteremet...

@wmiki: Az az, segíts rajtunk táltos geci!

Mercel 2010.09.09. 17:21:29

@wmiki:

Nem tartom tökéletesnek magam, és főleg nem alkalmasnak arra, hogy (most már kevesebb mint) tízmillió ember sorsát irányítsam.
De még ha alkalmasnak is tartanám magam tisztában vagyok vele, hogy hamar bevéreznék az idealista elképzeléseimmel együtt.
Mindazonáltal sajnálom, hogy nem jut el az agyadig, hogy mi a problémája számos embernek a jelenlegi politikai "elit"-tel.

R.T.Is.Rock!

Tudtam, hogy csak egy jót akarsz vigyorogni a reggeli kávéd mellé:D

"Frigyes"
süti beállítások módosítása