Ütköző zóna

2009.07.13. 12:35

  Bel- és külpolitikai csatározásokban bővelkedik a honi politika. A belviszályoknak 2010 után vége szakad majd, hiszen Dr. Kevorkian (gyengébbeknek: Orbán Viktor) megkezdi majd a rendelését. De itt van nekünk a szlovák helyzet, amiről azt beszélik, hogy már megoldódott, de a csókos nácik ott a parlamentben ülnek, itt meg majd fognak.

  Azért az elég vicces, hogy a szlovákoknak egy kapavágást sem kellett tenniük azért, hogy nagyvárosaik meg fővárosuk legyen. A történelemkönyveiket azért nem adják ki magyarul, mert csak arról szól, hogy kinyaltuk ezt a segget, kaptunk egy kis Magyarországot, majd kinyaltuk azt a segget és kaptunk még egy kis Magyarországot, és arra tanít, hogy ki kell nyalni a mostani segget is (EU), hátha kapnak még egy kis Magyarországot, lehetőleg a maradékot, hogy lehessen Szlovákiának tengerpartja. De a darabolás is kedvükre való lenne, így az osztrák és román fasisztákkal lenne min osztozkodni. De ki véd meg minket? Akiknek kéne, azok lezártnak tekintik az ügyet, mert még megvan a húsos kondér, még bele tudják tenni a mocskos „kis” kezüket. A másik alternatíva, az újjáalakult Magyar Gárda, ami nem más, mint bohócok gyülekezete. A saját barátnőiket (már amelyiknek van) összeszurkálják és lefejezik, majd a holttestet horogkeresztes zászlóba csavarják. Utána pedig elmennek a Budai Várba valami német csatavesztés ünnepelni, és a szlovák neonácik nyakába borulnak és együtt sírnak: „Ó, ha ezt a szegény Führer láthatná!”.

  Persze itt már készülnek kommentet írni azok, akik nem tartják legitimnek a bohócozást, de lássuk be, azok, hiszen az EP-ben függetlenként fognak működni a Jobbikos képviselők, ráadásul, ha a mandátumukat gárdista (kínai piacos) mellényben veszik át, a többiek könnyesre fogják röhögni magukat. Azért vicces, hogy ezek az emberek mennyire nincsenek képben sem a világ dolgait illetően, sem pedig a magyar történelemmel kapcsolatban, sámándob hangjára vonult ki a templomból a Jobbik vezérkar. Szóval: „Basszon az Isten! Jól pofán titeket!”.

  De ideje lenne visszatérni Szlovákiába, hiszen mi is hozzásegítettük őket az Euró bevezetéséhez, hiszen mit csinál az élelmes magyar? Hát kint vesz autót, mert kevesebb az adó, és még a büntetéseket sem kell kifizetni, hiszen a rendőrség külföldre nem postázza a díjazott sztárfotókat. A helyszíni bírság, az természetesen fizetendő tétel marad a számukra… De nem csak ez az egy oka volt annak, hogy megelőztek minket. Amit a magyar nemzet (nem az újság) elutasított, azt a szlovákok végigcsinálták. Olyan megszorítások voltak, hogy még hugyozni is kölcsönből jártak, de két év után már előttünk is voltak. A magyaroknak ez sem a Bokros idején, sem a Gyurcsány-Bajnai érában nem tetszett/tetszik. A szomorú valóság az, hogy ha tetszik, ha nem, szükség van, mert a politikusaink csak lopni tudnak…

  A lényeg az, hogy ha valamire vinni akarjuk, akkor nincs helye a szélsőséges magatartásnak. Tudom, hogy elcsépelt és unalmas, de összefogásra van szükség, és nem azt kell nézni, hogy ki melyik kisebbség tagja, mert nem az a döntő. Ha átalakítanánk a segélyezési rendszert, a romák is elmennének dolgozni. Természetesen ehhez, munkahelyekre lenne szükség. Lenne is mit építeni, például autópályákat, megújuló erőforrásaink is vannak bőven, szóval lehetne szél- és geotermikus-erőműveket építeni, és ha itthon már elfogytak a lehetőségek, akkor a tudást el lehet adni külföldre is. Vagy a legmodernebb technológiá(k)ra költünk, vagy semmire.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr351243317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása