Ám legyen!

2008.09.12. 01:57

  Minden ezzel a szakértői kormány szarsággal van tele, pedig nem is létezik ilyen, sehol a világon. Újabb fejezet a „Hogyan költsük el az adófizetők pénzét hülyeségekre” című műsorból, hiszen a szakértőket meg kell fizetni.

  A japán mintát kellene követni, ott ugyanis a tudósok keresik meg a kiutat a gazdasági és egyéb válságokból, náluk ez idáig remekül működik ez a rendszer.

  A személyes véleményem az, ha már ennyire ragaszkodnak a szakértői kormányhoz az SZDSZ-esek, akkor legyen, de feleljenek meg néhány kritériumnak;

  1. Minden politikus mondjon le a tisztségéről (ellenzéki, kormánypárti egyaránt) és véglegesen vonuljanak vissza a politikai élettől, közszerepléstől!
  2. Fizessék vissza az államkasszába az összes pénzt, amit különböző jogcímeken zsebre tettek eddig (havi fizetéseket, benzinpénzt, stb.… holnapig sorolhatnám, mert ezen a téren felettébb kreatívak voltak!).
  3. Bíróság ítélje Őket tényleges életfogytiglanra, hogy az 1-es pontot betartsák (Pokorni Zoltán eset).

  Egyébiránt a butaság csúcsa egy szakértői kormány felállítását követelni, hiszen ezzel beismerik – amit egyébként mindig is tudtunk –, hogy nem értenek a munkájukhoz, csak felveszik a fizetésüket. A Szakadár Demokrata Szarháziak már tényleg eldönthetnék, hogy mi a faszt akarnak. Nem tudom eldönteni, hogy maguktól ennyire balfaszok, vagy segítenek nekik?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr75659700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása