Jósok, látok, reklámok

2011.05.25. 21:15

  Egyre nagyobb a választék a vicces műsorok területén. Igaz, hogy ezek többségét nem poénnak szánják, de az ember ok nélkül nem szokott sírni, és ha nem sírunk, akkor nevetünk ugye. Az már mellékes, hogy Alekosz örömlány-hálózatot épít, vagy esetleg Spar reklám megy, netalán az az elmebaj, amit bariköztnek, vagy jóbanrosszbannak hívnak, mert ezek ugyanannyira viccesek, mint az Orbán-kormány intézkedései.

  A kedvenc, az mindig az a műsor, amiben jósok, látók, médiumok vannak. Ezek már mindenből tudnak jósolni: tejszínhabból, pókerzsetonokból, monopolys kártyából, megkeresztelt pogány pakliból, valamint PET palackokból és kupakokból. Teszik mindezt emeltdíjas telefonszámon, és ha nem a műsorvezető agresszív, akkor a varázslók lesznek pitbullok. Ugyan néha kiosztanak egy-két pacsit, gondolok itt a „Tegyed a kezedet a tévére!” felkiáltásokra. Ebben a kategóriában az egyetlen rejtély az, hogy miért nem tesznek semmit az ilyen műsorok megszüntetésére. Így tényleg könnyű pénzt kicsikarni az emberekből. Mondanak néhány kamu sztorit, ami bárkire igaz lehet, majd azt állítják, ők tudják a megoldást, pedig nem. Látom, valami szörnyű dolog fog történni, aki fizet, annak megmondom, hogy mi! Egyébként eme jóslatot jégkockák mikrózásával hoztam össze. Szóval, Szalai Annamáriának az ilyen műsorok miatt kéne büntetnie, nem pedig a Való Világ 4(millió) miatt, mert attól amúgy sem vártunk mást.

  A mai második lájkot a Spar és Interspar áruházak kapják, a „jó döntéses” reklámokért. Ha valamiből, akkor ebből ezrével lehet paródiákat gyártani. Például: K. Béla, alkoholista. Minden este a sarki kocsmában 36 jó döntés. Kunkli Tivadar, thai-boksz harcos. A Bob Sapp elleni K-1 mérkőzésen 1 jó döntés. Bradley Smith, mesterlövész. Bagdad bevétele, 5 jó döntés. T. Csaba, hajléktalan. Az Interspar áruház parkolójában a bevásárlókocsik elkérése pénzszerzés céljából, 46 jó döntés! Egyébként kérdéses, hogy a teszkósodás mennyire jó döntés. Már itt is kezdenek megjelenni az olcsóbb szlovák termékek, igaz, élőállatok tekintetében a Tesco még mindig toronymagasan vezet. Ha már állatok, meg reklámok, akkor itt van mindjárt az Auchan nevű valami, a macskával meg a hörcsögökkel, a címerben meg egy verébbel. Aki már vett részt biológia órán, az tudja, hogy a macskák fő táplálékát a különböző eledelek és tápok mellett a rágcsálók és a kistestű madarak jelentik. Hiába, a mai reklámok döntő többségéből hiányzik a kreativitás.

  Vannak azonban olyan reklámok, amelyek minimális változáson estek át. Itt van mindjárt a pedofil maci, aki még mindig a gyerekseggek, bocsánat, a csokibarlangok megszállottja. Tény, hogy most már hozzáteszik, hogy a Dörmi egy macifasz formájú macifasz, aminek még az íze is olyan, mint a macifasznak. Ezek után, mindenki érzéseinek megfelelően tolhatja a gyerekébe ezt a finomságot. Legalább van valami, ami kapcsolódik kormányunk politikájához. Juliusz Janusz köztársasági érdemkeresztett kapott mindazért a sok jóért, amit az emberekért tett, vagyis, hogy segített eltussolni a pécsi egyházmegye gazdasági és szexuális visszaéléseit. Ehhez a reklámhoz már csak egyetlen dolgot szeretnék hozzáfűzni: Ne engedjék, hogy gyerekeik felügyelet nélkül tévézzenek! A világ nagyobb részén pedofilnak lenni bűn, Magyarország meg tárt karokkal várja őket. Még jó, hogy mondásoknak nem vagyunk híján. Itt van például ez is: Kinek a pap, kinek a papné, a papnak meg a gyerekpopsi.

  A reklámok helyett: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr132932706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása