Nemsokára új főpolgármestere lesz Budapestnek, és hamarosan eljön az ideje, hogy új Hagyó Miklósokat emeljenek ki a sorból. Hiszen lopás nélkül nincs politika, sajnos ez már törvényszerű. Félreértés ne essék, egyik sem jobb, mint a másik, mert ezek tökéletesen egyformák. Na jó, kicsit olyan az eset, mint a megállapítás mely szerint minden pina egyforma, csak más arcot hord maga felett.

  A legfőbb esélyes, Tarlós István, aki egy elég nagy mocsok, és rosszabb egy tucat Hagyónál, de a népnek nagy valószínűséggel rá van szüksége. Arrogancia, primitívség, hatalmi vágy, enyves kéz egy vén fingba csomagolva, egyszóval rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amire egy mai modern, mindenható politikusnak szüksége lehet az életben. Demszkyt börtönbe, újra lehessen úszni a Dunában mindenhol, csak két ígéret, ami ettől a szerencsétlentől származik, és ez el is árul mindent. Demszky 20 évet lehúzott abban a székben, ami Tarlós álmaiban nevén szólította őt, és hívta, hogy Óbuda után uralkodjék Budán és Pesten, egyszerre és külön-külön is. A városháza kulcsának átadásán kezdetét veheti a nagy nemzeti valóság show. István ráteszi a mancsát az Mennyek Kulcsára, Demszky csuklóján meg még aznap kattan a bilincs, és egy zárkába rakják Zuschlaggal és a már annyit emlegetett Hagyó „Nokiásdoboz” Mikivel, és ott aszalják majd 20 évig. Ehhez a körhöz kapcsolódik a másik ígéret, mely szerint újra lehet majd úszni a Dunában mindenhol. Ez nem szolgál másra, minthogy könnyebben eltüntethessék azokat, akik nincsenek velük, következésképpen ellenük vannak. Betoncipő és máris irány a víz, esetleg követik a náci hagyományokat, és a partról lövik majd az embereket a folyóba. Nem kell félteni a Fideszt, biztos kitalálnak valami hatékony megoldást. Amikor lopásról van szó, meglehetősen kreatívak tudnak lenni, elég, ha csak a Nemzeti Eszközkezelő megalapítására és a magánnyugdíj-pénztárak visszaállamosítására gondolunk. Az első esetben a nehéz helyzetbe került adósoktól elveszik a lakásaikat, amiket visszabérelhetnek az államtól vagy költözhetnek szerényebbe, vagyis a híd alá. Ez nem segítség, ez már kizsákmányolás. A nyugdíjpénztári trükkhöz pedig még komment se kell, az önmagáért beszél.

  Az MSZP egy könnyed vereségre készül, ez már abból is látszik, hogy a jelöltjük Horváth Csaba IQ-ja erősen mínuszban van, mint a BUX meg a Forint egy-egy felelőtlen Fidesz nyilatkozat után. Amikor mondták, hogy Ő lesz a jelölt, azt hittem viccelnek. Egy tuti vereséghez senki sem adja önként az arcát, hacsak az a valaki nem szellemi fogyatékos, és azt se tudja, hogy miről van szó. Csabika ezen kritériumoknak épp megfelel, keresve sem találhattak volna nála címeresebb ökröt. Chewbacca egy kiadós Wookie cry-jal símán alázná ezt a csávót, de még egy csatornapatkány is képes lenne tokától-bokáig leizzasztania a fickót, egy TV-s vitaműsorban. Szóval a szocik amilyen gyorsan csak lehetett, összeszedték az ajánló szelvényeket, és annyi. Most biztos azon imádkoznak, hogy ne legyen olyan nagy az a bukta, ami rájuk vár.

  A négyes verseny harmadik befutója a Jobbikos Staudt Gábor. Érdekes jelenség, azért embernek nem minősíteném, ez legyen az ő gondjuk, hogy minek vagy kinek képzelik magukat. A templomos lovagokat megidézve képzeli saját pályafutását. A klasszikus templomból bordélyba onnan a városházára majd a piros lámpás negyed egyik „buzibárja” legvégül hazamegy, és eljátssza a gondos családapát, ahogy azt kell. Ám, hogy ez a körforgás ne legyen unalmas, ezért a következő nap új dolgokat fog kipróbálni, besegít a plébánosának megerőszakolni pár gyereket, majd bemegy szavazni, aztán meg a térre savazni, és végül megtér a családi házhoz, és a teleszart szentfazékhoz. Nem biztos, hogy az itt leírtak fedik a valóságot, de abból, amit a fasziról láttam, nekem ez jött le. Istenes parasztok!

  Végezetül nem hagyjuk ki Jávort, aki nem szarvas, hanem Benedek. Lehet más a politika. A hangsúly a máson van. Mű zöldek próbálják liberálisként eladni magukat, több, de inkább kevesebb sikerrel. Ők leragadtak a Télapó rénszarvasainál, és nem veszik észre, hogy a valóság is más, meg amit ők hisznek az is. A nagyszámú érdeklődő kedvéért a rénszarvasok nevei: Tánczos, Whiskey-s, Kulcsár, Tocsik, Bokros, Kaiser, Poór, Budaházy és a vörös fejű Tomcat. Ezek a nevek fedik a valóságot, 100% Magyarország, Médin Hungária. Természetesen léteznek alternatív változatok is, Rudolf a Fideszesek számára kommunista, de lehet, hogy csak szimplán alkoholista. Az LMP-n belül senki sem az, akinek látszik. Ez a nagy trükk. Ugyan lehet más a politika, de nem attól lesz más, mert egy pártot így hívnak. A tettek beszélnek, még akkor is, amikor idióta nyilatkozatokkal tömik az emberek fejét. Amúgy nagy meglepetés volt, hogy állítottak főpolgármester jelöltet, hiszen az LMP alapjáraton ellenzi, hogy bárki is vezér legyen, legalábbis tag szinten ezt hintik, közben meg ott a vasököl, ami odabasz, ha kell, és ezt úgy hívják, hogy Schiffer András. Az LMP tipikusan az a banda, amelyet olyan emberekből verbuváltak, akik nem kellettek más tolvaj bandáknak. Olyan, mintha a piszkos tizenkettőt vadőrnek küldték volna.

  A kérdés viszont továbbra is adott, kit válasszunk? Jelen esetben is csak a jobbik rosszra lehet szavazni, mert nincsenek alternatívák. Egy viccpárt ugyan adott, de a tiltakozás e módjára még nem vagyunk elég érettek. Igaz, az sem megoldás, ha a bőség zavara miatt nem tudnánk dönteni. A vezető pozíciókat olyan emberek kapják meg, akik értenek is valamihez, és ne hülye politikusnak nevezett bohócokra voksoljunk, mert ettől csak rossz lesz, minden esetbe. Éljen Bugapest!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr552310418

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tarlós és a pesti imázs 2010.09.20. 23:53:04

Feltalálók városaMi ilyen feltalálós, okos nemzet vagyunk. Büszkék lehetünk fiainkra! Mint a szép fővárosunkra is, a feltalálók Mekkájára. A Fordtól a gyufaszálig mindent mi találtunk ki. Aki nem hiszi, a YouTube-on megnézheti.  Hogy egy kicsit el...

Trackback: ELHUNYT HAGYÓ MIKLÓS 2010.09.20. 23:30:43

 Kurvákkal végeztette ki magát a bukott budapesti főpolgármester-helyettesA milliárdos korrupciós vádak miatt börtönbe került egykori MSZP-s országgyűlési képviselő előzetes letartóztatását néhány hete szüntették meg. Mint a tragikus eseményt köve...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OkoskaTo:rp 2010.09.20. 22:13:16

Nem lesz új Hagyó. Erről gondoskodtak az ügyészségek megszállásával. Vajon miért oly' fontos, hogy 9 (kilenc!) évre betonozzák be már eddig is sokat bizonyított Polt barátjukat? Csak nem azért, mert az ügyészség érdemi vizsgálat nélkül dobhatja az ügyeket? Nincs nyomozás, nincs minek kiszivárognia.

Art Mooney 2010.09.20. 23:11:05

valóság show
Forint
ajánló szelvényeket
főpolgármester jelöltet
minden esetbe

pfhejj.. adja az igényes ívet az index címlapja

Táskás Tóni 2010.09.21. 00:45:06

Kicsoda a kisebbik rossz? Nem jöttem rá.

tcom 2010.09.21. 01:34:50

Kicsit túlzásba viszed a véleményed, illetve demagóg vagy. A politika a demokráciákban örökké arról szólt, hogy a nép a lehető legjobb rosszat válassza.
Abban viszont igazad van, hogy jönnek még hagyók, ha talán nem is ezen a vezetői szinten, de alább igen. Csak a csecsemő gondolja azt, hogy a 8 évet kibekkelt slepp nem kéri a jussát.

nestrot10 2010.09.21. 04:09:14

@OkoskaTo:rp: Bizony ám, nem lehet új Hagyót majd megtalálni, mert a POLT PÉTER megint ügyészfőnök lesz és nem engedi bírói szakaszba akármit és akárkit jelentesz fel. EZ A FIDESZ DIKTATÚRA FŐ ALAPJA!!!
EZÉRT MOSTÁK EL A FIDESZ ÖSSZES KORRUPCIÓS ÜGYEIT UTÁN:)

kpityu2 2010.09.21. 05:59:13

"Hiszen lopás nélkül nincs politika, sajnos ez már törvényszerű."
Ez így van. Ami nem jelenti azt, hogy szigorú büntetésekkel nem lehet kordában tartani.

1/3 2010.09.21. 08:27:36

Elkezdtem leírni a véleményemet.
De minek, vagy leszarod vagy meg sem érted.

panteon 2010.09.21. 09:21:15

Ez a poszt elmond mindent..
Csak azért kuncsorognak a szavazatokért, hogy álszent, semmihez nem értő, puhapöcs-ök,egy olyan állást kapjanak, ahol nincs felelősség, csak sok pénz.Az embereket, a világot lesz@ják.

Goyo 2010.09.21. 10:19:25

Maga a poszt nem lett vicces, de a reakciókban már van egy két poén.

Cinkes 2010.09.21. 10:30:45

Ez kurva jó írás volt, grat!!! Egy kicsit mondjuk legörbül a pittyem amikor belegondolok, hogy 90%-ban igaz, de humorérzék nélkül tényleg nem lehetne már elviselni ezt a szart.

R.T.Is.Rock · http://falszoveg.blog.hu/ 2010.09.21. 12:13:37

@Art Mooney: A Forint tulajdonnév és nagybetűvel írandó, amúgy meg van ezen kívül négy helyesírási hiba, amit jobbára a Microsoft Word generált... Amúgy meg máshol durvább hibák vannak (pl.: ijen) nem egy blogon láttam már.

@1/3: Ha lett volna véleményed leírtad volna, amúgy meg minden kommentet elolvasok, a hibáiból tanul az ember.

Art Mooney 2010.09.21. 18:26:06

@R.T.Is.Rock:

"A Forint tulajdonnév és nagybetűvel írandó"

encyclopediadramatica.com/File:Facepalm_implied_super.jpg

"Amúgy meg máshol durvább hibák vannak (pl.: ijen) nem egy blogon láttam már."

images.encyclopediadramatica.com/images/8/8e/Picard_Facepalm.jpg
süti beállítások módosítása