A fasisztákról már volt szó korábban (azóta is várom Tomcat és Athina válaszait, de bennük nem volt annyi becsület, hogy a kérdéseimre megnyilvánuljanak), most viszont azokról a divathóbortokról lesz szó, amelyeknek a végeredménye: egy rakat seggbaszó fajgyűlölő!

  Nos ez valahol ott kezdődik, hogy a kőgazdag hülyegyerekek nem tudnak magukkal mit kezdeni, és beállnak a Magyar Gárdába, 64 Vármegyébe stb.… de ezeknek is van egyfajta előzménye! A punk és emo kultúra, szépen újratermeli a nácikat, felkészíti az új generációt. A Tokyo Hotel sem véletlenül német! Pár freestyle rímbe összefoglalom a lényeget egy emós ribanc szemszögéből:

„Amióta van a Tokyo Hotel, folyton sebes a kezem!
Törött tejes dobozzal próbálom átvágni a verőerem!
Mi a faszt kezdjek magammal? Tele vagyok lével,
Ezért próbálok annyira azonosulni az alternatív léttel!
Anyámék megkeresnek tízezer ezrest havonta!
Ezért próbálok öngyilkos lenni naponta!
Olyan buli tombolni transzvesztita fickókra,
Majd kiásunk pár hullát a No Thanx partira!”

 
  Vannak olyan irányzatok, mint a hip-hop (azon belül a rap) ami szól is valamiről, és van a punk és emo, a tipikus: vagyunk bele a világba, anyucinak meg apucinak úgyis sok a léje! És itt jön a képbe a szülők felelőssége! Nem azt mondom, hogy tiltsák a retkes kölykeiket ezektől, de valamiféle igényességre nevelhetnék őket! A kommunizmus átka; a sok táncdal-fesztivál, az emberek meg rá voltak kényszerítve, így ezen szocializálódtak, és ezt az igénytelenséget adják tovább a gyerekeiknek. Aki felhördült volna, nézzük csak meg a Neoton Famíliát! Legalább 20 kibaszott éve ugyanazt a 3 tetvest dalt nyomják, végtelenített verzióban. Igaz, a zenekari felállás változott, Csepregi Éva kölykének kellett egy állás, így kibaszták a dobost!

  Páran most biztos értetlenkednek, hogyan lesz az emósból neonáci! A kulcsszó: az öngyilkosság! Nem akarja megtenni, csak próbálkozik, mert ezen a szinten ezt kell - kötelező, mint polgári körözötteknél a Magyar Nemzet -, és közben mindenféle tompa, életlen tárgyal próbálja kioltani saját életét! (Biztosítsunk elegendő teret gyermekeinknek a sikerekhez és a bukásokhoz! Ha meg akarja tenni, adjunk neki egy Glock 17-est, az víz alatt is kiválóan működik!) De a gyerek felcseperedik (esetleg felcserepedik) és útelágazáshoz (a magyar szókincs legnehezebb szava) ér! Jobbik esetben felhagy az egész szarral, de a tapasztalat nem ezt mutatja! Rádöbben, hogy az öngyilkosság nem megoldás, de mások halála jobb kedvre derítené! Innen már egyenes az út a fertőbe! Támogassuk az ilyen „radikális” zenekarokat, játsszuk szarrá a számaikat a TV-kbe meg a rádiókba (ezért jó az MR-2 Petőfi, ott nem hallasz ilyen mocskot), de akkor ne csodálkozzunk, ha gombamód szaporodnak a gárdák!

  A végeredmény egy csomó, hígító-mámorban tengődő emberke, aki az olyan szavakra, mint a puccs, ugrik és megy, hogy szétverje az Andrássy utat, teleszarja a Hősök-terét, na meg táborozzon egy-két hónapot a Kossuth-téren! Mindezt egy olyan ember utasítására, aki kommunista személyi kultuszt igyekszik kiépíteni, náci eszközökkel! Ez a tuti, nem a Sárga Zsiguli!

  A primitívség! Ezt látjuk a politikusoktól is (pártállástól függetlenül)! De azt valaki tényleg megmagyarázhatná, hogy Orbán Viktornak miért jó, ha szétkúrja ezt az országot! A legnagyobb baj, hogy nem kicsit akarja, hanem nagyon! A múltat végre el kellene felejteni! A jelenünkkel és a jövőnkkel kéne törődni végre, nem azon szarakodni, hogy ingyen legyen minden - a pénzt meg az utcán lapátolják össze -, mert aki valamilyen szolgáltatást igénybe vesz, az fizessen, mint a katonatiszt! Mondjunk NEMet a primitívségre, a balfaszokra, és a seggbaszó fajgyűlölőkre!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr25369285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simonmondja... 2008.03.07. 05:42:55

Jól van, jól van, de azért azt nem értem, hogy miért pont a Neoton .
A többivel végülis nincs goond.
Az Orbán Viktorral nekem is az a bajom, hogy egy ordas nagy tahó. És ezeknél a suttyóknál a bandázás és szemétkedés az életforma.
De kiscsókát ismerek, aki ilyenekért "rajongott". Asszem a szemétkedés elkerülése miatt állt be a szemetekhez. Aztán ,lehet, hogy kinövi.

Athina · http://blog.athina.hu 2008.03.08. 18:58:44

Nézd, a fasisztákkal kapcsolatban az én kérdéseimet ne várd, nincs semmi közöm hozzájuk, és nem is volt.

Másfelől - mi vagyok én, állami intézmény / közjogi méltóság, hogy válaszadási kötelezettség terhel?

Nem, egyik sem. Úgyhogy ne ess már szereptévesztésbe.

májuska 2010.07.23. 17:05:36

...és most kérdezd meg orbánt arról, hogy mért ígérte, hogy egy hét leforgása alatt rendet tesz az országban...
süti beállítások módosítása