Multi-neonacionális b#zibár

2012.10.04. 19:35

    A tolvajok visszatértek, és már jól bemelegedett a bársonyszék alattuk. Így hát, gond nélkül náculhatnak tovább. Nem csoda, hogy a sportolóink, olimpikonjaink is menekülnek, hiszen Magyarországon lassan már csak két dolgot lehet csinálni; éhen halni és éhen halni. De ez nem zavarja a jól öltözött köztörvényeseket, hiszen a forradalom folyik tovább, az ellenségek száma pedig tovább dagad. Bár nem tudom, hogy a magyar állampolgárok mikor lettek ellenlábassá.

Orbán Revolúció wtf.jpg  Szóval, a fülkeforradalom nem tűri a konkurenciát, ezért most betiltják a félkarú rablókat, hiszen minek a félkarú, ha van az ép változat, melyet ők maguk képviselnek. A végén itt más nem is marad, csak tiltás, sújtás és büntetés. Azonban az továbbra is igaz, hogy nem a füvesekre kéne a prioritást rakni, hanem a gyilkosokra, bár az is igaz, hogy kell egy esélyt adni a mesterséges szelekciónak, amúgy is túl sok a magyar(talan). Nézőpont kérdése. Az pedig már mellékes, hogy az elcs€szett politika vagy egy nyerő automata jelent-e nagyobb nemzetbiztonsági kockázatot. A TEK-eseknek ezentúl nem kell kifogás, ha szolgálati időben akarnak kocsmázni, csak kijelentik, hogy elmennek félkarú razziára, és míg egyik kezükkel a bártulaj fejéhez nyomják a géppisztolyt, addig a másikkal ledöntenek egy-két sört meg magyarkólát. Ezzel mutatva, vitézségből mintát, bátorságból próbát és hazafiasságból etalont. Mert mit jelent ma magyarnak lenni? A kormány szerint, magyar vagy, ha: utálod a külföldieket, hazánkban élő kisebbségeket (kivéve a c!gányokat), fizetésed jó részét önként költöd államadósság csökkentésre, mindenért triplán adózol, fizetés csökkentést kérsz munkáltatódtól, hogy ezzel is a haza ügyét szolgáld, megveszed a műmagyar élelmiszereket (Pick szalámit olasz húsból), részegen hazabiciklizel a restiből, hogy pálinkát főzz és megverd az asszonyt, mert nem szült neked négy-öt gyereket, míg te dolgozni voltál, elmész szavazni, csak a Fideszre és viszel magaddal még egy határon túli és egy földön kívüli magyart is. Szerintem, ezeknek a dolgoknak semmi köze a haza szeretetéhez. Nem kell ebből ilyen szinten politikai ügyet csinálni. Mindenki a maga módján tudja le ezt a dolgot, azt’ kész. Attól, hogy hazafias törvényeket gyártunk sorra, attól senkinek sem lesz jobb, mert ezeket simán a WC-papírra lehet nyomtatni, a végfelhasználás ugyanaz. Persze, úgy sokkal egyszerűbb, ha megmondják, hogy mi a magyar, akkor még gondolkodni se kell.

misimókus.jpg  A fővárosi közgyűlést ismét elkapta a névváltoztatási elmebaj. A helyükben én papokról nem mernék köztereket elnevezni, ki tudja, melyiknek milyen ügyei voltak, amikről még nem tudunk. Mondjuk, abban nem vagyok biztos, hogy a Tarlósék se tudják. Szóval; hány kisfiút kell megk#rnia egy papnak ahhoz, hogy utcát nevezzenek el róla? Illetve, egy politikusnak, költőnek mennyire kell antiszemitának, rasszistának lennie ahhoz, hogy szintén elnevezzenek róla valamilyen közteret? A drogos meg a kommunista lenne a legnagyobb ellenség? És ha már a komcsi az, akkor a faskó miért nem? Sok a kérdés urak, elő kellene mászni végre egymás s€ggéből és megmondani a tutit, nemcsak a látens homoszexualitás ügyében, ami nyilvánvalóan jelen van a Fidesz-KDNP frakción belül. Szóval, Teleki Pál a II. zsidótörvény beterjesztője méltó arra, hogy utcát nevezzenek el róla, de Tersányszky Józsi Jenő, a Misi Mókus szerzője már nem. Hogy van ez, kérem? B@z, én is azon nőttem fel, mint gondolom rajtam kívül még oly sokan. De ennyi erővel lehetne Gömbös Gyula sugárút és Adolf Hitler tér (rögtön a Hősök tere helyén) is. Köszönjük, hogy elferdítik történelmünket és lerombolják kulturális értékeinket. Ugye, nem csak a hűtő megy tönkre, hanem a politikus is.

  A végére maradt az IMF kérdés. Az elmúlt hónapok állandó visszatérője ez a téma. Délelőtt kell, délután nem, este jó lenne, másnap reggel bemondják, hogy még idén megállapodunk, de délutánra cáfolják, végül mégiscsak jó lenne. Igaz, ebben az IMF is hibás, mert mondhatnák: „Na, mi van srácok, most kell vagy nem? Erős a gyanúm, hogy Orbánék ezzel már csak hitegetni fogják a népeket. A választási regisztrációval kizárják az analfabétákat, vagyis a saját szavazótáboruk döntő többségét, vagyis megint azt csinálják, amit az első Fidesz-kormány idején. Négy év rombolás után átülnek ellenzékbe, és elkezdik az MSZP-t szidni. Nagyon remélem, hogy 2014-ben az MSZP-Fidesz-KDNP-Jobbik-LMP-DK hatos egyike sem kerül majd be a parlamentbe.

  Tisztelt NMHH, a sárga csekkre most sem lesz szükség, bármit is képzelnek ebbe a posztba, az pusztán az Önök fantáziájának a műve, mert; Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr504820444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása