Azt már tudjuk, hogy kormányunk kommunikációjával komoly problémák vannak, annak ellenére, hogy elméletileg folyamatos kapcsolatban állunk. Itt most nem szeretnék belemenni az elmélet és a gyakorlat problémakörébe, mert ebben az esetben ez teljesen értelmetlen lenne. A politikusaink folyamatosan pofáznak, beleugatnak mindenbe (szomszédos országok belügyeibe például), de eredményeket nem igen tudnak felmutatni. A látens homoszexuális kormányok sajátossága, hogy sok rajtuk a szájfény, és ez itt is jelen van.

sopranos.jpg  Orbán bejelentette a „Munkahelyvédelmi akciótervet” mellyel munkahelyek sorsát „döntik be”. Azt nem tagadom, hogy ez a program beindult, méghozzá ezerrel, és a jelek szerint nagyon jól is működik, csak nem úgy, ahogy az a hangzatos ígéretekben szerepelt. Mert a Munkahelyvédelmi akcióterv valójában politikusaink állását hivatott biztosítani az elkövetkezendő évtizedekre. A kommunizmus bűzös lehelete visszaszivárgott azokba a szájakba, melyeknek szentírása annak idején a piros könyv volt. Ne feledjük, hogy honnan jöttek, Kövérrel az élen. Az ideológia nem változott, csak a körítés lett más. Akkor csak a vörös létezett, de ez mára megfakult és narancssárgává avanzsált, így nem is ragaszkodnak oly nagyon ehhez, inkább a trikolór meg az Árpádsáv, ez most nagyon megy. Ezek azok a szimbólumok és ideológiák, melyekkel a másságot nagyon jól lehet leplezni… A comming-out mindig nagy feszültségekkel jár, meg sok a munka vele, takargatni sokkal egyszerűbb. Ez nagyjából annyira hatékony megoldás, mint kutyapiszkot a szőnyeg alá söpörni, de ez már legyen az ő gondjuk.

just gooooo.jpg  De inkább foglalkozzunk azzal, ami a kommunikáció miatt kicsit félresiklott. A munkahelyvédelmi (fr)akcióterv valódi elemei a következők: Közgép, Simicska Lajos, kettős állampolgárság és a szavazati jog megadása a határon túli magyaroknak, havi 300 Eurós nyugdíj szintén nekik (tervben van), előzetes regisztráció a választásokra(előzetes szavazatszámlálás), a rendőrség szervezett bűnözés elleni főosztályának megszüntetése, rendőri vezetők leváltása, nepotizmus (rokonok mindenhol), nemzeti együttműködés (alá-fölé rendelt viszonyok tisztázásnak érdekében), az új alkotmány (kalaptörvény a’la bullsh!tgenerator), simulékony köztársasági elnökök garmadája, közmunkaprogram (rabszolgatartás, avagy utcaseprő diplomások és aluliskolázott romák irodista szerepben)… Ezek mind-mind elengedhetetlen elemi annak, amit pártállamiságnak neveznek (jobb helyeken legalábbis).

che guevara viktor.jpg  A diktátorokat lelövik, ugye? Tehetnénk fel a kérdést, ha lenne még sajtószabadság. Na, b@szod, most az én címemet is lenyomozza a kormány, hogy írjanak nekem egy levelet, hogy milyen kˇrva nagy sajtószabadság van idehaza. Szóval, kár az erőfeszítésért meg a papírért srácok, kinőttem már a tündérmesékből. Igaz, az nem mindegy, hogy a CNN-nek fairytale-ről vagy feri-tale-ről beszélünk. Bár az államkasszát szétlopni, a népet ingyér’ dolgoztatni, az embereket szétkülönadóztatni nekik biztosan egy tündérmese, de napjaink politikájából ugyanúgy a Gyurcsány-éra köszön vissza. Azt mondják, a függő mindig is függő marad – teljesen mindegy, milyen „káros” szenvedélye van/volt –, csak átmenetileg lesznek absztinensek. Szerintem ez a politikában is így van. Akit a személyi kultusz szele egyszer megcsapott, az továbbra is azt tartja majd ideálnak. A cél eléréséhez pedig számtalan út vezet. Arra Orbánék is rájöttek, hogy a piros pirulát mer nem fogják megenni a népek, ezért most erőteljesen náculnak. A Jobbik meg a kirakat, akikre lehet mutogatni, pedig amazok meg csak szimplán bohócok. A világ nagy részén már elég sz@r diktátornak lenni, de nem idehaza. Azt hittem, hogy Zámbó Jimmy halálán már túl vannak az igénytelenek, de úgy látom, ennek az országnak még mindig egy király kell. Na, most ez lesz a Viktor? Bár, így kicsit végiggondolva a dolgot, van egy opció, melynek teljesülése esetén én is támogatnám Orbán királlyá koronázását, ez pedig az, ha előtte felforrósítják a koronát!

lmp_valaszv.jpg  Sajnos az utánpótlás is nagyon gyenge. A kezdeti bíztató eredmények után a „Milla” meg a 4K is elég érdekes fordulatot vett. Kicsit lemorzsolódtak, és úgy tűnik, hogy most az LMP felé vették az irányt. A honi zöld párt pedig lassan nevet válthat, az LMP-t felváltja majd az LMT rövidítés (Lehet Más a Terrorista). A civilek meg ennyi erővel a M.U.F.F-fal (Majmokat Univerzálisan Felszabadító Frakció) vagy annak kisebb nyúlványával a CS.I.K.L.Ó-val  (Csimpánzféléket Igájukból Kiszabadító Lelkes Organizáció) is közösködhetnének, az eredmény ugyanaz lenne, mint így. De amíg a jelenlegi emberkék hatalmon illetve hatalom közelében maradnak, addig a recessziót unorthodox növekedésnek fogják hívni, szétadóztatnak, és elvárják, hogy ennek még örülj is. Nem probléma, hogy nem értenek a politikához, de akkor már ne tolvajoktól kérjenek segítséget. Igazoljunk külföldről politikust, csak ne a George W. Bush-t.

1027_17.jpg  Védjük a Sh€ll benzinkutat, együnk Updatenorbit! Vagy jegesmacit, szerintem ebben az országban már minden mindegy. Ha a Balatonra készülnek a napokban, ne felejtsenek el vizet vinni magukkal. Agyatlan taplónak lenni, az a király. A szellemileg kihívásokkal küszködőknek és egypárt-imádóknak: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr814728649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása