Én lenni a Gyuri. Minister of National Management of Hungary. Mi lenni friendly országok és neighbours. Nekünk have a Demjánunk, de nem work properly nekünk. Ezért we támadt az az idea, we need to cserélni, because we hallottuk, Önöknek is have egy Demjanjuk. We hope, Önök Demjanjuk jobban fog működni with our political irány. Válaszukat előre is thank You very much. From Hungary with Love, Gyuri.

glenn_jones_62.jpg  Elkezdődött az uborkaszezon; Viktor nyaral – szigorúan csak idehaza, hiszen így nem eshet ki a forradalmár szerepből, meg különben is, így hazafias, mint a népfront –, a Forma-1 is 5 hetes szünetét tölti, de azért maradtak események is. Elkezdődött és jelenleg is tart az Olimpia. All eyes on London! De nézzük sorba a dolgokat. Hiszen itthon sem telhet csak pihenéssel a nyár. A politikában megkezdődtek a fejcserék, és ezekről beszélni kell. Valószínűleg távozik a „Kiflicsücsök” miniszter asszony is, de Demján úr is barátból ellenséggé avanzsált. Ugye, aki a forradalom heves hullámai közt nem tudja tartani a p*fáját. De lássuk be, D. S. már felesleges a Fidesz számára, velük van az OTP vezér, meg Felcsút falu. A forradalom amúgy is szent, de már jön az ellenforradalom, azonban Viktornak még maradt ereje, hogy beleugasson a román belügyekbe. Mi nem tűrjük, ha valaki megmondja, hogy az az irány, amin elindultunk egy rakat f*s, de mi megengedhetjük magunknak. Kettős mérce? Ugyan, népművészeti-cserépedénység, butaság és persze a keresztény erkölcsök. Egyszerű a képlet, nekik mindent lehet, mindenki másnak pedig „Hallgass!” a neve.

  Legalább a Forma-1-re nem lehet panaszunk. Az utóbbi évek legjobb „első félidejét” produkálta a száguldó cirkusz. Raikkönen visszatért, így már 6 világbajnok van a mezőnyben. A csapatok folyton változó teljesítménye pedig rendesen megkavarta a szálakat. De ez mind-mind eltörpül Pastor Maldonado mellett, aki az időről-időre bemutatott „maldonátákkal” teszi színesebbé a futamokat. A csávónak a szezon közepére sikerült egy venezuelai-mexikói konfliktust összehoznia. Talán rá is átragadt a forradalmi hangulat, bár előfordulhat, hogy szimplán csak a latinos mentalitás. A szezon második fele is jónak ígérkezik, remélhetőleg Raikkönen győzelmekkel. Arra pedig most kezdhetünk kisebb-nagyobb összegekben fogadni, hogy Maldonado is hallat még magáról, vagyis a maldonátáknak ezzel még nincs vége.

  Most pedig kapcsoljuk Londont és Kommentátor Janót: „Jó napot, jó burkolást, köszöntöm az olvasókat. Kommentátor Janó vagyok. Van már pár érmünk, és hogyan örül ennek egész Erdély, meg a Felvidék, mert ők adják a magyarság eszenciáját. Az asszonynak üzenem, hogy most még itt vagyok, de ha vége az olimpiának, akkor majd megyek haza, és megruházom, ahogy szereti. Sz@r ez a svéd válogatott, mint a N*kia. De most nem is tudom, úszást kéne közvetíteni, de ideírtak nekem egy csomó nemzetiszoc propaganda szöveget, amit be kell olvasnom. Hajrák Magyarok! Fel, fel vitézek, szép magyar leventék! A határon túli és földön kívüli magyarok szavazati jogát meg kell adni és akkor jó sok magyar aranyat láthatunk, főleg amerikai színekben, de ez nem számít, mert magyarnak nevelték őket. Azért kicsit csalódás ez az olimpia, csapatban kikapunk, a hibás bírói döntéseket pedig nem merjük vitatni. De szót kell ejtenem – mert ideírták –, a hazánkat ért orv, arcátlan, gaz, gonosz támadásról, az angolok szándékosan elrontották a magyar himnuszt, ezért honosítani fogjuk az angol szervezőket, hogy aztán bebörtönözhessük őket. De az angolok, hogy tudnak szurkolni a sportolóiknak, hihetetlen. Nem is tudtam, hogy az angolok is tudnak szurkolni, és örülni, szinte hihetetlen. Megjelenik valamelyik sportolójuk és képzeljék el, megtapsolják, kiabálnak, énekelnek, buzdítják a hazai sportolót.. Szokatlan látvány ez! Egy kisebb fajta csoda. Most azonban kapcsoljuk a stúdiót, mert nem tudom, hogy ki hányadik lett és azt sem,  milyen sportágat is közvetítek. A végeredményről meg még kevesebb fogalmam van, azt látom, hogy néhányan nagyon elfáradtak. Köszönöm a figyelmüket.” A szó a stúdióé! Köszönjük Janó, sz@r vagy!

  A nyári szünet alatt is lesz itt valami, ha más nem, némi rajzfilm. Az IQ hiányra pedig még mindig ez az ellenszer: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr574691344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása