Tündérmese

2012.07.18. 22:05

  Nem egyszerű feladat – egyeseknek lehetetlen küldetés –, hogy beismerjük, ha tévedtünk. Pedig nem szégyen néha azt mondani: „Ezt most elb@sztam!”, és folytatni a dolgot egy „nem kicsit, nagyonnal”. A Fidesztől persze hiába várunk ilyen coming out-ot. Ellenben velünk, szóval hibáztam, és mégis a Matolcsynak volt igaza. Sz@r, de ez van, és kész. Bár még van néhány elcsépelt közhely a tarsolyomban, mégis, inkább térjünk a tárgyra.

fairytale.jpg  Egyszer a Gyuri azt találta mondani a BBC-nek, hogy Magyarország egy tündérmese, és ebben valóban igaza volt. Tündérmese ez, hiszen itt minden fülkeforradalmár második keresztneve Tündi, a „sötét” seregek védelmezik a törpekirályt és varázslatos módon tűnnek el(ő) tíz-húsz-száz milliárdok… Hogy ez mindenki számára értelmezhető legyen, soha sehol ennyi látens homoszexuális még nem volt hatalmon, mint most nálunk. Viszont ezzel most összezavartak rendesen. Mert hagynám én a felmosó vödröt, de most akkor mi is a kormány álláspontja a melegekről? Mert melegházasság, melegfelvonulás az nincs (illetve nem szeretik), közben ők ott a „parliban” egymást tolják kisnadrágban, illetve anélkül. Á, már kenem-vágom ezt is, mint a maltertémát. A Fidesz-Fülkeforradalmár-Nemzetiszocialista-Keresztény-Agyhalott-Kormány nem tűrheti a konkurenciát kis hazánkban. Ezért nem szeretik, ha az IMF és az EU küldöttségei ide jönnek, ezért írogat trágár dolgokat a kék csiripelős szájtra a dajcstomi. Mondjuk az IMF küldöttség nem melegedni jön ide, de akkor már beszéljünk kicsit erről is. Viktor egy ócska búza, az orális fixáció és néhány tucat retardált királya…

piggybank.jpg  Szóval kell az IMF kölcsön, de hogy miért, ott sok a hanta. Ennyi mellébeszéléssel és hitegetéssel vicces vetélkedőket lehetne nyerni. Most az a válasz, hogy a piaci pozícióink megerősítéséhez kell, hogy más országoktól kedvezőbb feltételekkel kapjunk pénzt. Egyrészt, baromi sok a hogy. Másrészt, akkor minek nekünk az IMF kölcsön, ha úgyis más országoktól akarunk pénzt? Az a gyanúm támadt, hogy a Fidesznek az „Isten pénze” se elég, és csak azért adósítják el az országot, hogy legyen mit ellopni, mert az államkassza már üres. Ebben a Fidesz által felvázolt példában a hiteleink fedezete egy másik hitel lenne, vagyis folytatjuk a megszokott mintát. A kölcsönökből fizetjük a kölcsöneinket, de ennek mindig baromi nagy bukta szokott lenni a vége, és nem a lekváros fajtából, hanem a péklapáttal iszonyatosan pofán b@szós fajtából. Orbán népe, most tapsoljatok, a gazdátok kiárulja az országot bagóért! Ebben a pillanatban máris jön a válasz, keményen az arcunkba vágva: Ez az unorthodox politika, az unorthodox irány, az unorthodox szex! Hát, ha ők mondják… De azért ezt már tényleg nem szopjuk be. Úszunk szemben az árral, legalábbis ez a hivatalos változat. Innen, sokkal inkább úgy tűnik, buta parasztként rohanunk az autópályán, szemben a forgalommal. Ehhez már csak annyit tudok hozzátenni: Viktor, az a szélvédő túl kemény lesz a fejednek!

  „Kormányt golyóval kell megbuktatni barátom, nem szavazattal!” Ez valami filmben hallottam, de szerintem még nem tartunk itt. Az viszont tény, hogy a Fidesz-kormány már minden esélyét eljátszotta, ideje lenne, hogy távozzanak. Viktor azt mondta, ha az IMF jön, akkor Ő megy. Szóval Viktor, ha menned kell, hát menj is el! Ebben az országban amúgy is csak egy kib@szott turista lehetsz. Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr604665200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása