A Mennyország k@k!jában

2012.05.11. 20:30

  Pár nappal ezelőtt a tv-ben egy teológia tanár azt boncolgatta, hogy az emberek rosszul imádkoznak mesebeli Istenükhöz. Tudni illik, nem szabad ám semmit se kérni az Úrtól, csak azt, hogy legyen meg az Ő akarata. Na kérem, így baromi egyszerű Istennek lenni, mert így a hatalom megléte bizonyítatlan marad, és akkor is létezik Isten, ha 365 napnyi Ferrari fohász után sem parkol ott a garázsunkban egy 458 Italia. Már komolyan fontolgatom, hogy egyházat alapítok, szóval emberek, új Isten van az országban, lehet hozzám imádkozni, hogy legyen meg az én akaratom. Majd én se csinálok semmit, de meglátjátok, baromi jó lesz!

glenn_jones_01.jpg  A Fidesz is így csinálja, látszólag meghallgatja a véleményed, de akkor is az ő akaratuk fog érvényesülni, ha az átlagember bele is döglik. Ebben az országban már régóta nincs előrelépés, szerencsés az, aki stagnálni képes, a többiek lefelé csúsznak, míg az a bizonyos kivételezett réteg (nagytőkés, oligarcha, politikus) egyre jobban zsírosodik. Egyre több az adó, az IMF megállapodás egyre távolabb, a kínai kölcsönnel pedig nem csak pénzhez jutunk, hanem egy jó adag követendő kommunista ideológiához is. Az már biztos, hogy lesz gyorsvasút Liszt Ferihegyig, viszont lassan bezár az egész reptér, mert alig van forgalom. Persze ez is a sokéves terv része, mármint a tömegközlekedés és az utazás fokozatos leépítése. Lezárjuk a határainkat, hogy Németországon keresztül keletre mehessünk, majd kilépünk az Unióból, legvégül könyörgünk, hogy élesszék újra a Szovjetuniót, mert ott legalább vidámak voltunk. Okunk pedig akad az örömködésre, hiszen kÁder János feljutott a csúcsra, köztársasági k*:cs*:g lett. Immáron szent és érthetetlen. A beavatásán majdnem tökéletes volt a szerelése, már csak a két (villám alakú) S hiányzott a gallérjáról. Bár, hogy a beszédei alapján erőteljesen jobbos Áder miként fog összeférni az orbáni balra tarts!-csal, az már egy másik kérdés. De ezt az örömöt is lehet tovább fokozni, már-már eufóriába csap át, hogy átalakult a kormány. Talán közben ráébredtek az urak, hogy a Kommunista Kína mégsem annyira nagy barát, sokkal inkább nagy testvér akar lenni. Mindenesetre és a Varga Mihálytól nem várok csodát, és megint sikerült lejáratnunk magunkat. A Fellegi rója a köröket ezerrel, hogy végre az IMF szóba álljon velünk, aztán amikor lehet tárgyalni, akkor odadobnak egy másik arcot. Eleve nem a Fellegit kellet volna odaküldeni, de ez már csak magánvélemény.

practicaljoke_new1.jpg  Akárhogy is lesz, ettől az IMF pakktól nekünk nem lesz jobb. Ez az eszetlen politikai vagdalkozás nem vezet sehová, illetve ahová vezet, oda én személy szerint nem akarnék menni, és szerintem az értelmes emberek többsége sem. Egy ország becsődöltetéséhez elég néhány elhibázott nyilatkozat, pár agyhalott törvény. Az Orbán-kormánynak két évébe telt, mire felfogták, hogy a Windows beadta nekik a kékhalált, és még mindig az előző júzerre mutogatnak, mert ők b@szták el, ahelyett, hogy tényleges munkát végeztek volna. Most már két minisztérium dolgozik a „Baby boom”-on, mert kevesen vállalkoznak egy gyerekre, hát még többre. A gyerek egy olyan luxus lett, amit az átlagmagyar már alig-alig engedhet meg magának, ha meg felnő, akkor is maximum egy diplomás munkanélküli lehet, aki éhbérért túrja a sz@rt az utcán a közmunkaprogram békés keretein belül. Az országban havonta 95 új munkahely jön létre, 120-150 zár be, és minderre van 500 ezer regisztrált és kb. 5-6000 a rendszer perifériájára szorult munkanélküli (akit kizártak a munkanélküliek közül, pl. mert nem fogadta el a felajánlott köz-rabszolga-munkát 46 ezerért) is. Innentől sok sikert mindenkinek. Az tény, hogy az MSZP sem jobb, és a parlamenti pártok közül egyik sem lehet alternatívája a Fidesz-kormánynak. Ennek az országnak komolyan fontolóra kellene venni, hogy a jelenlegi vezetőit elkergeti, és külföldről igazol politikust. Amíg ugyanozok az arcok cserélgetik egymást a bársonyszékben addig itt is fogunk maradni a Mennyország k@k!jában.

0011.jpg  Az elvakult Fideszt tövig besz*pó, mínuszos előjelű intelligencia hányadossal rendelkező b!rkáknak pedig még ennyit: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr364503037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása