Áderground

2012.04.17. 23:40

  Szóval megtörtént, Schmitt „Álamfő” Pált lemondatták. Mindent bevetettek, még egy jól irányzott alulról jövő nyalást is, amit O. Péter közvetített a köztévén keresztül, de mindhiába, még a diktatúrában is távoznia kell azoknak, akiket hazugságon kapnak. Most, a húsvéti alkotmány húsvéti köztársasági elnököt is kap. Ezt is a nyuszi „tojta”, valószínűleg a minőség is ehhez fog konvergálni.

20120403-ader-janos-es-orban-viktor.jpg  És mi még a Schmitt Pált szidtuk, azt hittük, ennél már nincs lejjebb, de aztán felmerült Áder „csornai Charles Bronson” János és Kövér „Doktor Kötél” László neve. Az tény, hogy mindkét név bajuszban erős, pártpolitikai elkötelezettségük megkérdőjelezhetetlen, de egyéb kvalitásuk alig van. Igaz, Schmitt is azt mondta, hogy nem a tudása alapján választották, hanem az „egyéb kvalitásai” miatt, gondolom itt az or@’lra célzott diszkréten. Ha már a tudásnál járunk, akkor a hírek arról szólnak, hogy Áder úr nyelvi ismeretei meglehetősen hiányosak. Hogy a magyar nyelvvel milyen kapcsolatban van, azt nem tudjuk, hiszen keveset beszél, de az biztos, hogy az angolt még hírből sem ismeri, mint ahogy más idegen nyelveket sem. Jó, ne legyenek túlzott elvárásaink, mert a mi köztársasági elnökünknek nem kell egy tárgyalóasztalhoz ülnie földön kívüli lényekkel (Na’vi-kkal például), de azért azt had várjuk el, hogy angolul tudjon. De lehet, hogy a takarékosság jegyében választották a csávót, hiszen, így nem kell külföldre mennie, az itthoni feladataihoz meg elég, ha a nevét le tudja írni hibátlanul. Úgyis újraindul a nagy törvénygyár, amúgy se lenne ideje utazgatni, az aláírások után meg majd megy gyógytornára a honvéd kórházba, hogy következő nap is, le tudja kaparni a nevét a lap aljára. Orbán azt nyilatkozta, hogy nála az Áder a főnök. Ebből arra következtethetünk, hogy igazi férfi, nappal marha, éjjel bika, de hogy Viktornak honnan vannak ilyen jellegű tapasztalatai, arra nem szeretnék kitérni. Talán nem véletlenül lett az új államformánk a „látens homoszexualitás”. Ezen belül pedig itt van egy újabb aládúcolt emelet a pincében, az „Áderground”. De ne gondoljuk, hogy ennél már nincs lejjebb, mert hamar kellemetlen meglepetések érhetnek minket.

   De sajnos nem csak egy tékozló fiú van ebben a bandában, mert Áderrel együtt Matolcsy is újra színre lépett, és megint túl sok ideje volt gondolkodni. 5 kulcsos áfa az egy-két kulcsos SZJA mellé. A fizetést az emberek bankszámlára kapják, így hát ezeket még egyszer meg lehet adóztatni, mert ahol lehet, ez a kormány elvesz, lefölöz, bevéd, megnövel, megsarcol, kihasznál és kikészít. A nem túl távoli jövőben bevezetik majd a Forint adót is, aminek a lényege az lesz, hogy minden Forintunk után kettőt adózunk, tehát 1 Forinton 2 Forint adó lesz, így mindennek az ára egy másodperc alatt a 3szorosára nő majd… Az 500 Forintos benzinár sincs már messze. A párt házi kutatóintézete pedig a következő választásokra hétharmados Fidesz győzelmet fog prognosztizálni. Annak pedig külön örülnünk kell majd, ha 1 millió munkahely megmarad ebben az országban. Ebbe a nagymagyarkodásba már belebuktunk egyszer, valahogy nem kéne megismételni.

  Tetszik, nem tetszik, ez van: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr634457989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása