Szellem a pacalból

2012.03.28. 23:30

  Nem tagadom, nem tetszik ez a rendszer, és egyre nehezebb elviselni azt a hihetetlen agyatlanságot, amit ez a kormány képvisel. Arcból nem szenvednek hiányt, de ettől nem jutunk előbbre, és a végén mindig ugyanoda lyukadunk ki; az afgán tengerpartra. Ezen a mesebeli helyen jól érzi magát ez a rendszer, ami halmazok egy különös csoportjának a metszetében helyezkedik el. Van benne kommunizmus, nemzeti szocializmus, megfűszerezték egy csipetnyi zsarnoksággal, hozzáadtak egy kevés oligarchát, meghintették egy nagy adag szellemi fogyatékos öltönyössel. Ez a receptje a „látens homoszexualitás” rendszerének, amin Orbánék oly serényen dolgozgatnak.

che guevara viktor.jpg  Ez a rendszer nagyjából úgy működik, mint a „stáb konyhája” S. Judittal. Talán mindenki látott már egy-egy epizódot ebből a rettenetből, de ez a műsor képes a megújulásra, vagyis tud még gusztustalanabb lenni. Elég fél perc, csak odakapcsolsz ebéd előtt, aztán egy hétig kaját sem akarsz látni, a konyhát pedig kilométerekre elkerülöd, nehogy felidéződjön egy emlékkép Judit kecójából. Régen még az volt a pláne, hogy a legtöbb összetevő nehezen beszerezhető volt, de ennek már vége. Most Judit kölykökkel főzőcskézik, aminek a végeredménye az lesz, hogy a kisgyereknél egy másodperc alatt – kézmosás nélkül – lesz orrtúrásból tésztagyúrás. Az, hogy a feltört tojás héja ott virít a kajában, az már mellékes, attól csak jó ropogós lesz, de a zöld t@kony jótékony hatásairól nincsenek információim. Bár azt mondják, a zöld tea is egészséges, szóval ki tudja. A sok újítás mellet lassan az olaj kihal, helyette majd Judit kinyálazza a tepsit, a sok ujjnyalás, ujjszopás már úgyis szoftpornó státuszba emeli a műsort. A műsor mégis siker, hiszen a fittnesz-család is hasonlót készít, csak kicsit rövidebben, de a belenyalás itt is dívik. Kicsit rövidebb formában pedig a politikánkban is jelen van, igaz, ott ehetőt még annyira sem főznek, mint a fent említett tévés produkciókban, de a be(le)nyalás itt is erőteljesen jelen van.

schmitt_pál_fidesz_köztársasági_elnök.jpg  Halló, Raúl! Raúl? Igen? Az Angyalkirály holnap érkezik! Vagyis kivizsgálták a disszertációt, és két hónap alatt nekik is kijött, amit már mindenki tudott, Pali plagizált. Ez azonban nem az Ő hibája, hiszen Ő csak ostoba volt és nem ismerte az ide vonatkozó szabályokat, így az egyetem a sáros, a doktori cím meg marad a helyén. Külföldön ilyenért lemondanak a felelős vezetők. Egyébként pedig, a törvények nem ismerete nem mentesít a szankciók alól. Mert ennyi erővel én meg lemásolom a Pali dolgozatát, beleírom, hogy „Pali nagyon hüje!”, így már benne lesz a saját véleményem is, tehát akkor nekem is jár majd a doktori cím? Azonban itt már nem csak az a baj, hogy teljesen értéktelenné tették a magyar diplomákat, hanem az is, hogy ezentúl a bűnözők is érvelhetnek majd azzal, hogy nem ismerték a törvényt, így majd őket is fel lehet menteni, és majd az állam lesz a hibás, vagy az áldozat… Persze a Pali nem mond le, hiszen a vizsgálat végeredménye csak megerősítette abban, hogy igaza volt. Tehát lopni, csalni, hazudni csak nagyban szabad, és ha grátiszként becsúszik egy doktori cím, akkor sincs semmi probléma, a rendszer a megtartását majd megoldja. Ezek után azt hiszem a mi kis rendszerünk nevéből kezdhetjük törölni a látens szót, mert Viktorék egy nyíltabban vállalják fel másságukat. Pali valamit nagyon tud, de itt elsősorban az egyéb képességeire kell fókuszálnunk, hiszen azt már tudjuk, hogy IQ-ban könnyen verhető. Erre szokták azt mondani, hogy valahol biztos jól sz*p*tt…

selmeczigabi.jpg  Ha már szó esett az orális fixációról, akkor nézzük ezt meg a másik oldalról. Nem is olyan rég még kötelezően azt választhattuk, hogy szeretnénk visszatérni az állami nyugdíjrendszerbe. Akkor azt hazudták, hogy ez azért lesz nekünk jó, mert a magánnyugdíj-pénztárak eltőzsdézték a népek vagyonát, ezzel szemben az állam majd megadja, ami jár. Ehhez képest most nyilvánosak a tavalyi eredmények, és most már számszerűsítve látjuk a valóságot; Matolcsyék nagyon rossz gazdái a pénznek, az állam bánt a legsz@rabbul a nyugdíjvagyonnal. Nem mintha a többi tétellel jobban gazdálkodtak volna. Itt egy irány van, a lefelé. A fejlődés az ördögtől való, jó keresztény azonban nem hátrál, visszavezeti népét a sötét középkorba, mert ott hatalmas királya lehet néhány birkának. Mert most már néhányan ott tartanak, hogy eltűnt az az egy intelligencia hányados pont különbség, és egy szintre kerültek a csirkékkel. Persze a szavazati jog nem vész el, de olyan emberek véleményére adunk, akik összepiszkítják az utcát? Nem tudom, talán a nagymagyarság kívánkozik ki belőlük ennyire, vagy Orbán szeretete, de az biztos, mindkettő csak annyit ér, mint a barna csík a nadrágon. Nemzeti rügyek kormánya? Így első ránézésre sokkal inkább a balszerencse áradása!

  Amíg a bohócok a parlamentben hédereznek és b@sszák a rezet, amíg a sok IQ hiányos birka kiáll mellettük, addig néha ki kell szakadnunk a realitás fogságából: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr504346935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása