Új vagyok még itt

2011.06.22. 22:20

  Néha az az érzésem, mintha eddig nem ebben az országban éltem volna, mintha eddig nem ez a film ment volna a moziban. A hírek jönnének, de nem engedik, Hoffmann Rózsa pedig menne, de nem engedik. Kicsit olyan, mintha egy ország paródiáját néznénk. Mert itt a gyilkos 14 évet kap, Stohl András meg 2 év 4 hónapot. Előbbinek a 14 nagyon kevés, utóbbinak pedig elég lenne 6 hónap letöltendő is.

  De ezen kívül még számtalan érdekes dolog történt, amivel ugyan érdemes foglalkozni, de egy önálló posztot nem érdemel. Ilyen például a melegfelvonulás. Igazából nem értem, hogy miért kell tüntetniük, aztán látom a sok ellentüntető látens homoszexuálist, akik a szélsőjobbot hivatottak reprezentálni, és kezdem érteni. Nem nekünk – átlagembereknek – kell elfogadnunk a „buzikat”, hanem a sok faskónak kellene végre elfogadnia, hogy Ők bizony színhomokok. Ezen állításomat mára már egy tanulmány is alátámasztja. Amúgy meg milyen unalmas lenne az élet nélkülük. Csak a példa kedvéért elmesélek most egy rövid történetet: A minap a lottózóban álltam a sorban, előttem pedig két srác feltűnően ölelgette egymást, meg beszélgettek. Az egyik mondta, hogy valami csaj ráírt a facebook-on. A sorban amúgy is baromi unalmas, nekem meg már megvolt az az napi alap hangulatom, mert reggel bevertem egy kávét, két rummal szinkronban, szóval (köz)beszóltam: „És? A lány nem tudja, hogy buzi vagy?” Itt azonban felmerül a kérdés, vajon honnan tudjuk, hogy valaki ratyi? Erre  a kérdésre a TV2 adja meg a választ, a Tényekben ugyanis azt sugallták, hogy aki színes pólót (a fekete és a fehér is szín) hord, az búza. A rendőr kékben jár, szóval halmozottan hátrányos seggű, az orvosom meg zöldben nyomja, az biztos kéményseprő. Azonban itt elérkezünk Orbán Viktor lila kravátlijához, azzal mi a RÁT van? Ezek szerint, Viktornak csőbuzinak kell lennie… Az ellentüntetőktől pedig szeretném megkérdezni: A melegszendvics, a melegvíz és a melegétel is tabu arrafelé, ezek ellen is tüntetnek és megdobálják tojással/kövekkel? És mit csinálnak akkor, amikor nyáron nagy a meleg?

   Kérem, nincs itt semmi látnivaló! Oszoljanak! De csak az után, hogy elolvasták ezt a bekezdést is, hiszen itt a hamburgeradóról lesz szó. A Fidesz vicces kedvében volt, hiszen a hambira mégsem terjed majd ki ez az adóforma. Köszönhető ez a McDöglesz közbenjárásának. Ajánlottak a politikus gyerekeknek életfogytig „Happy Meal” menüt, és megsúgták Viktoréknak a titkot, hogy az Ő hamburgereik semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, hiszen 100%-ban teljes kiőrlésű, tisztított és csírátlanított műanyagból készülnek. Ez az oka annak, hogy a McMenü fél év után sem hajlandó rohadni, és ezért van az is, hogy a Mekit nem fenyegetik a legyek meg a patkányok. További érdekesség ebben a kategóriában, hogy a kávé nem szerepel a listán, de az energiaital már igen. Ugyan a gyereknevelés költségei adómentesek lettek, de a cukorra meg a sóra most extraadó jön. Gondolom a Fidesz ezzel demonstrálja, ellenzi a gyermekek étkeztetését, a szülők inkább vigyék a kölyköket az „M” betűs gyorskajáldába. A sót, a cukrot és az egyéb élelmiszereket meg hagyják ott a Tescóban a gecibe. Ha nem figyelünk a mértékre, akkor mindenféle kajától el lehet hízni, ha van bent só, ha nincs. Több év kormányzásra készülés után is csak ennyire futja a párt szürkeállományából? Mert ez szánalmas. Nem számít itt semmi, csak erő, meg erő és még egy kis erő legyen benne, attól már lesz lendület is. Az, hogy a politika fejben dől, az már mellékes, és teljesen irreleváns.

  Budapest, Budapest, te román! Egy szavunk sem lehetne, ha legalább a zászlóshajón minden rendben lenne. A sok átnevezés után, már az egyébként ott élők is eltévednek. Szerintem ez az oka annak is, hogy Nagy Anna kormányszóvivő és milliós fodrászszámla gyártó fizetetlen szabit vesz ki, kell neki egy kis idő, hogy bemagolhassa az új utcaneveket. De legalább új zászlót kapott a főváros, nehogy elfelejtsük az 1848-49-es Szabadságharcot. A régi meg úgyis olyan volt, mint a román lobogó. Szerintem Budapest életében vannak fontosabb dolgok, mint a zászló cseréje, akarom írni mosatása. Kedves Tarlós István elvtárs-pajtás Úr, az mond Önnek valamit, hogy BKV? Esetleg adhatták volna az így elherdált pénzt a rendőrségnek, hogy ne kelljen visszahívni a túlkoros zsarukat. A „bohócokat” persze ez nem zavarja, ők még ebben a káoszban is képesek megtalálni a Sándor-palotát. Már csak az általános iskolai szexuális felvilágosítást kéne átalakítani, és akkor már helyben is lennénk: „Amikor a pap bácsi szerelmes lesz – na nem nagyon, csak kicsit –, akkor hátulról becserkészi a misebortól már kellően bódult kisfiúkat és kislányokat. Gyerekek, ez a szerelem, legalábbis azt hiszem!” Keresztény, köcsög, rabszolgatartó és primitív ország lettünk. Hát, ehhez csak gratulálni tudok!

  Amolyan bonuszként kapunk még egy adagot a kormány szeretetéből. Az álláskeresési járadék (leánykori nevén: munkanélküli segély) ezek után már csak 90 napig jár majd. Ezzel csak annyi probléma van, hogy átlagosan 2 és fél év kell ahhoz, hogy új munkát találjunk magunknak Magyarországon. Igaz, ez is megoldott lett, mert az utca mindenkit tárt karokkal vár. Ott a munka, csak meg kell fogni. Igaz, van még ott néhány undorító kis betegség, de hát, a munkának ára van!

  A béke és a rend kedvéért: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr933007221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seahawks 2011.06.29. 12:26:14

egészségtelen élet büntetése? pont mi magyarok csináljuk meg? akkor kezdjük a gulyással, csülkös bablevessel, pörköltekkel, lecsóval, lángossal, sült kolbásszal valamint az összes cukrászdát kötelezzük arra, hogy édesítőszerrel süssenek.
süti beállítások módosítása