(R)evolúció

2011.06.15. 23:50

  De szeretnék én is – HEJ –, költői kérdésekkel dobálózni! De sajnos nem tehetem, mert a mi „drága” kormányunk megteszi helyettem. Így már-már értelmetlen feltenni a kérdést, hogy: Merre tart ez az ország? Mert eljött az az idő, amikor már nem lehet hosszú bekezdéseken keresztül szónokolni, mert a lényeget egy-két szóban is simán összefoglalhatjuk. Ma Magyarországon, aki nem politikus, az mind gályarab, tehát egy cellában evezünk a felmosóvödörben körbe-körbe.

  Orbán Viktor szeret téged! Te nem érzed? Nem látod a sok gondoskodást? Tény, hogy nem túl látványosan nyomja, de közülünk kevesen vágynak arra, hogy Viktor egyfajta férficselédként rohangáljon utánunk a toalettpapírral, hogy kitörölje a seggünket. A gondoskodást viszont érezhetjük a bőrünkön, gyengéd, mint a krepp papír. Eldönti helyettünk, hogy nekünk mi a jó, jelen helyzetben a jogfosztottság, a csukott száj, meg a közmunka. Igaz, a hippik száját is be kell fogni valamivel, tehát adott, hogy a korkedvezményes nyugdíjas rendőröket vissza kell vezényelni az utcára, mert kevés a fegyelem. Azt viszont a Fidesz is látja, hogy ezek az emberek már elérték teljesítőképességük határait, tehát olyan emberekre kell ráuszítani őket, akik gyengébbek/gyengék, vagyis kiéheztetett munkanélküliekre, más néven közmunkásokra. Az elv egyszerű, mindenki utáljon mindenkit. A visszahívott rendőr utálja a munkanélkülit, mert miatta kell újra az utcán dekkolnia, ezért geci lesz a rabszolgával, mire amaz is ellenszenvvel kezd viseltetni vélt/valós fogva tartójával illetve annak helytartójával szemben. És mi történik akkor, ha már mindenki utál mindenkit? Hát persze, hogy egymást ölik, és nem mennek a Kossuth-térre tüntetni. Eme látszólagos békéhez mi más is lenne szebb végszó, mint a reklám!

  Ön is aggódva nézi az út mellett stoppoló prostituáltakat, mert fél, hogy a nemi aktus után nem csak túrós lesz a rudi, hanem pöttyös is? Használjon ön is óvszert!

  A rövid közjáték után, már látjuk, hogy az Orbán-kormány igyekszik betörni a pornóiparba is. A sok szellemi, nemzeti és szociális maszturbációval az önéletrajzokban már nem lesz nehéz továbbjutni a szereposztó kanapén. A bugyuta eszmefuttatások és a gyépés kérdéssorok után, az embereknek úgysem marad más, csak a felláció. De a mi „drága” vezérünk; Viktor is kezd egyre szorosabb barátságba kerülni a lovas szobra egy bizonyos testrészével, amire a földön állva hetykén fel-feltekint. Orbánnál csak az a bibi, hogy még a lófaszt sem éri fel. Most sokan mondhatják, hogy mások testi adottságait nem illik fikázni, de OV még ésszel sem éri fel. A törpekirály mert nagyot álmodni, de erre külföldön azt mondják: „Igen? És hol a sereg?” Már elkezdődött a propaganda: „Csak a Fidesz adhat neked erőt és legyőzhetetlen akaratot!”. A totális diktatúra előtt pedig jöjjön egy kis műsorajánló!

  Jó estét Magyarország! Én a sapkás köcsög vagyok a tévéből, a tudják melyik! Igaz, még nem tanultam meg rendesen magyar, de a nevemet már ki tudom mondani szinte teljesen hibátlanul. Lássuk is e heti méregkérdésünket: Ön-e szerint-e jó-e a börtön-e? Ne menjenek sehova, rögtön következik a pokoli Tapló!

  Szóval, kezdünk börtönország lenni. Magyarország lesz Európa büntetőállama. Mert itt a problémákat nem megoldják, csak elfedik őket. A munkanélküli végezzen felesleges közmunkát éhbérért, a hajléktalanok kerüljenek sittre, mert úgy sokkal többe kerülnek az államnak. A Fidesz nagyüzemben gyártja a törvényeit, amelyek a legkevésbé sem kompatibilisek a saját pártalkotmányukkal. Nem számít itt semmi, csak takarjon. Nem baj, ha egy kicsit eltúlzottak a dolgok, mint a kihallgatás ügyvéd nélkül, mert így sokkal hatékonyabbak tudnak lenni a feketeruhások. Követik az amerikai mintát. Hogy az hogyan néz ki? Hát, az elnök kitalálja, hogy vizsgáztatni kell a CIA-t az FBI-t meg a rendőrséget. Odamennek egy erdőhöz és eleresztenek egy nyulat. A feladat mindhárom csapat számára az, hogy elkapják a nyuszit. A CIA ezt úgy csinálja, hogy elkezdenek betanított állatokat küldeni az erdőbe, kémkednek, lehallgatnak, majd 3 hónappal később bejelentik, hogy le kell rohanni egy arab országot, mert a nyúl elmenekült és ott indított terrorista-kiképzőtábort. Az FBI odamegy, pár hétig megfigyelik az erdőt, majd felgyújtják az egészet, és kijelentik, megelőztek egy terrortámadást. A rendőrség odamegy, hívják a sajtót, berontanak az erdőbe. Agyba-főbe verik a medvét, míg az el nem kezdi ordítani: Oké, oké, én vagyok a nyúl! Én vagyok a nyúl! A Fidesz mindhárom taktikát egyszerre alkalmazza. Ha valaki ellent mer mondani, annak megszüntetik a munkáját, ha ez nem lehetséges, akkor a felügyelőbizottságot tolják tele a politikusaikkal, vagy egyszerűen addig bővítik a létszámot, amíg többségbe nem kerülnek. Mindazonáltal a módszer ellen nem lehet semmi kifogásunk, hiszen csapataink harcban állnak. Nekünk meg csak annyi marad, hogy ott leszünk, arccal a párt felé, arccal a közmunka felé, arccal a fal felé. Az egyetlen vigaszunk az lehet, hogy Orbán a lovas szobra alatt mégis csak úgy lesz: Arccal a lófasz felé, tátott szájjal! Reklám…

  Ki tartja mozgásban a nyugdíjvagyont Kelet-Európában? Ki költi el az IMF hitelt a tőzsdén? Ki akar ma Napóleon lenni? Az ausztriai elmegyógyintézet lakója. Hajrá Viktor!

  Az már tisztán látszik, hogy az új törvények után, baromi népszerű lesz a jogi kar. A börtönakadémiára viszont mindenkit szívesen felvesznek majd, állami képzésre. Jó ez az új irány, csak kár, hogy nem nekünk. A politikusainknak már annál inkább. Sebaj, majd el lehet nevezni ezt a korszakot, aztán ha az Orbán csemeték is hatalomra kerülnek, akkor át lehet majd nevezni, ez úgyis nagy divat arrafelé (Orsós > Orbán). Ha véletlenül valaki mégis olyat merne kérdezni, hogy milyen politikai vagy gazdasági esetleg társadalmi oka van a döntéseiknek, akkor csak azt a választ fogjuk kapni: „A bosszú!”

  No todo lo que es oro brilla! Ez magyar fordításban annyit tesz: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr702987740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.06.17. 10:28:00

Jobb esetben Orbán Viktornak van egy víziója, amit sajnos meg is akar valósítani.

Rosszabb esetben (és én ezt tartom valószínűnek) ő sem tudja, hogy mit akar csinálni. Pedig volt rá legalább 1 éve, még a választások előtt, hogy felkészüljön. Nem készült fel.

Majd a következő krach után választunk egy még ócskább parlamentet és tovább növeljük az állam adósságot... :(
süti beállítások módosítása