Eljött a feltámadás ünnepe, és az Orbán-kormány most a letűnt korokat igyekszik újjáéleszteni, ahogy azt Schmitt Pál megmondta. Bár lehetett volna konkrétabb is, hiszen letűnt kor a feudalizmus, a kommunizmus, de még a fasizmus is. Azt mondják, Jézus feltámadt, tehát itt kezdődött a Resident Evil sztori. Magyarország számára pedig most jön el a Feudalizmus 2.0-ás verziója, vezényel: Orbán Viktor von Felcsútdoboz.

  A halott ember ritkán kel fel több nap aszalás után, vagy ha mégis, azt zombinak szokás nevezni. Ezért nem érdemes a letűnt korokat újra meg újra felidézni, mert attól mindig csak keserű lesz a szánk. Azonban, ha már eljátszunk a gondolattal, akkor érdemes lenne utánajárni, hogy mit mondtak az emberek, amikor Jézus feltámadt: „B*zd meg, ez egy vámpír! Csapd le a fejét!” Ha már itt tartunk, akkor nézzük meg, a másik oldalt, vagyis mit szólt Krisztus, miután ott rohadt a kereszten, utána pedig a barlangban, majd mégis felállt? A keresztény egyház viseltes dolgait elnézve, valami ilyesmit: „Mindenki menjen ki, és küldjétek be a kisfiúkat!” Elmaradottak, annyi szent! XVI. Benedek ünnepi beszédében jól elfért az evolúció tagadása, vagyis a biológia most lett eretnekség. Még pár év, és visszatér a spanyol inkvizíció is. Azért azt meg kell hagyni, a pápa munkája elég tré. Mindig mosnia kell! Év elején a papok fejét, húsvétkor a csuhások lábát, az év többi napján, meg a pedofil pajtások farkát. Fő a tisztaság, nem igaz? A modern pap bort iszik, vizet prédikál, és gyerekeket molesztál.

  Itt az ideje, hogy visszakanyarodjunk Magyarországra, a szép új Alkotmányunkhoz. Ha minden igaz, ezt még az unokáink is üldözni fogják. Schmitt Pál húsvét hétfőn délben ugyan aláírt valamit, de kétlem, hogy az a koholmány lett volna. Talán szignózta a következő havi tisztítószer-rendelést, mert az alaptörvényhez nem volt köze, a régihez se, az újhoz meg pláne. Azért elmondta, hogy a hitre alapoznak. A hit, minden ember magánügye, tehát semmi keresnivalója az Alkotmányban, de még a politikában sem. SP beszédében elmondta, hogy az alaptörvény európai, és hogy nemzeti együttműködés keretében készült. Az európaiságról annyit, hogy mindenhol azt nézik, hogy mi ez a szar, ez az újfasiszta, ultrakonzervatív, keresztény mocsok. Az látszik, hogy senki sem szól Orbánéknak, hogy már 2011-et írunk, és nem 1711-et. Egy bugyuta kérdőív szétküldése pedig nem nevezhető nemzeti együttműködésnek, de még konzultációnak sem. Pali elmondta, hogy ezek után a politikusoknak a választópolgárok érdekeit kell képviselniük a saját érdekeikkel szemben. Az nem jött át, hogy a Fidesz eddig így politizált volna, a másik dolog meg az, hogy a saját érdekeik mindig fontosabbak lesznek a nép akaratánál. Ezek után, ha a magyar nép elégedetlen, akkor majd szavaz helyette a határon túli, a szlovák, az ukrán meg a román. Ez azonban már nem oszt, nem szoroz, hiszen az állampolgári jogainkat is jelentősen korlátozták, amit meghagytak, azt meg még korlátozhatják.

  Azonban volt egy érdekes dolog, amit Schmitt Pál „álamfő” mondott délben. Vagyis, el lehet-e venni egy szót egy versből anélkül, hogy az súlyosan sérülne? Szerencsénkre a választ is megadta, hogy nem. Március 15-én mégis sikerült kihagyni párat a Petőfi versből, de még a saját beszédeikből is rendre kihagyják a lényeget. Szánalmas kormányt kapott ez az ország, mert a Fideszből csak a szar árad. Száz szónak is egy a vége, az új alkotmány illegitim. Orbánékban csak erő van, ész nem sok, de még azt a keveset se tudják használni. Az egyetlen sikerélményük az lehet, hogy sikerült egy olyan alkotmányt írniuk, amely hűen tükrözi beteges és eltorzult értékrendjüket és határtalan hatalomvágyukat. Ez semmiképpen sem egy nemzet alkotmánya, ez csak és kizárólag Orbán Viktor személyes alaptörvénye. Talán egyetlen dolog maradt ki belőle, méghozzá az a rész, melyben Adolf Hitler és Szent István feltámadását és eljövetelét várják.

  Végül a kötelező kör: Az R.T.’s World 3.0b elnevezésű blogon szereplő írások csupán fikciók, bármi nemű egyezés létező vagy kitalált személyekkel, megtörtént vagy a jövőben bekövetkező eseményekkel csak a képzelet műve. A szerkesztő nyíltan azt a matematika tézist vallja, mely szerint valójában semmi sem létezik – ez a blog sem – csupán nagyobb a valószínűsége annak, hogy van, mint annak, hogy nincs. Éppen ezért cáfolunk minden olyan állítást, mely szerint az itt leírtaknak bármi köze lenne bármihez is. Továbbá nem áll szándékunkban ítéletet mondani, hiszen az, az Isten dolga, csakis az Istené.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr602854437

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézus mondá vala? Úgy szeretlek, hogy megöllek. 2011.04.28. 19:32:01

A kereszténység végső célja, az utolsó ítélet egyenesen tömeggyilkossá teszi Jézus mítoszalakját, akit ezért ünnepelni? Hát szerintem ízlésficam.  Mohamed, Buddha, Konfuce léteztek, Jézus kitalált. Amíg számos más vallás, alapítója egyértelműen lé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása