Szállj el, kisturul

2008.07.24. 03:28

 

  A hivatali bürokráciáról és mértéktelen dilettantizmusról tesz tanúbizonyságot a XII. kerületi turul szobor ügye (esetleg szimplán korrupció). A bíróság döntése alapján le kell bontani, de a jegyző másként gondolta. Persze, ha egy átlagember házát kellett volna ledózeroltatni, arra gondolkodás nélkül igent mond az ilyen. Egy újabb példa, hogy a politikusok és köztisztviselők a törvények felett állnak, vagy legalábbis ezt képzelik magukról.

  A sok seggbaszó fajgyűlölő kisajátítja az egykori dicső jelképeket, olyanokat, mint például az Árpád-sáv, a Budai vár, a kokárda, a turul stb.… Szégyent hoznak az országra, de még a történelmünkre is. Mert külföldön mit látnak, randalírozó hülyegyerekeket, akik a kibaszott nagy magyarságukra vergődnek, pedig szaros hazaáruló mind, egytől-egyig. Nos ilyen emberek gyülekező helye lehetett volna az új turul szobor. Tuti biztos, hogy kéthetente felvonultak volna a turultól a Budai várba és fordítva, no meg ordítva. Természetes vannak, akik megvédenék a „kardos sas madarat”, köztük a politikától már egyszer visszavonult Pokorni. Szerintem nem volt az olyan régen, amikor a tévében bőgött, mint egy pisis kislány; „jaj nem tudtam, hogy apuci spicli volt a III. csoportfőnökségnél”. De egyből láthatjuk, mennyit ér a szava. Ígért fűt-fát, most meg „Gyurcsány monnyon le, turul maradjon”. Természetesen lehet követelni, hogy a tatabányait is bontsák le, sőt az összes többit is, de ezeknek semmi közük Horthyhoz vagy Szálasihoz.

  Azért egyre több ember önbecsülését sértik ezek a tahók, és elindult egy elbaszott kampány, aki tiltakozni akar a neonácik ellen, fesse szőkére a haját. Ezek a félrekúrt idióta sztereotípiák, hogy a fajgyűlölő az szőke. Megnyugtatásul, a német náci vezérkar 80%-a sötét hajkoronával volt megáldva, mint ahogyan Horthy és Szálasi is. Szöszke Hitlert én még nem láttam, de azért gratulálok ehhez a mozgalomhoz. Csináljunk valami látványosat, a többi lényegtelen. Akár azt is mondhatták volna, hogy a liberálisok menjenek szőkéket verni. Agyatlan művészlelkek.

  Felmerül viszont a kérdés, hogy bombagyártásért mennyit kap majd Tomcat, ha az előreláthatólag évekig elhúzódó per végén el találják ítélni. Egy tízesbe benne lesz - évben nem forintban -, remélhetőleg. Bár ha a legnagyobb spanja 30 nap közmunkát kap, visszaesőként, akkor nem vár túl sokat az ember. Legalább lesz miért tüntetni és szétverni az országot. Kezdem érteni azokat az autósokat, akik áthajtanak a piros lámpán, meg a zebrán legalább 100-zal. Sose tudhatod, honnan repül egy molotov-koktél, macskakő vagy mindkettő egyszerre. Meneküljön, ki merre lát.

  Ha pénzed van, mint szemét, vagy ha jó segget nyalsz, akkor ebben az országban mindent lehet. A pereket meg lassan a templomokban tartják, ha meggyónod hazamehetsz alapon. Majd elítélnek tíz miatyánkra vagy valami ilyesmire.

 

  Egy rövid megjegyzés lapinak és lylának: Az agymosoda dolog sosem volt vicces, és nem is lesz az! Hogy mindketten ezt írtátok, az már valami központi utasítás félét sejtet. Magatoktól sikerült kitalálni, vagy segítettek?

  A másik dolog; az Életben tartalak, ha beledöglessz is! a blog alcíme, és a helyesírása tökéletes. Aki erre szól be, az vagy nem járt be nyelvtanórákra, vagy valami kisegítő iskolába járt, ebben az esetben elnézem a kreténségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr50582783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tujul 2008.07.26. 01:19:02

Elég kár, hogy te még kisegítőiskolába se jártál.

zoomface · http://zoomface.wordpress.com/ 2008.07.26. 01:59:37

El kell, hogy szomoritsalak. Kulfoldon senkit nem erdekel ami itt tortenik. Ez belugy.
Egy hetvege izgalmasabb Newcastle-ben, mint egy honap Budapesten.

pisti 2008.07.26. 02:09:03

Csak a szokásos nácizás... *ásít*

erligh 2008.07.26. 02:41:25

Kinyithatná a csipáját,mielőtt egetverő marhaságokat irkál.Előttem szólónak igaza van;"csak a szokásos..."de vajh mikor unják meg?Kedves szerző:Ön mikor unja meg a saját hülyeségét?És a bólogató társaiét?

Veszett Pocok 2008.07.26. 07:55:30

Na, megint egy cionista kis geci írt hülyeségeket... Bazd meg, akaszd már fel magad a többi zsidóval meg cigánnyal együtt! Meg nyald ki a seggét a csokipudingos nácivadásznak!

cacodaemon 2008.07.26. 10:23:16

Kedves bértollnok úr!

A sok "seggbaszó fajgyűlölő" és "randalírozó hülyegyerek" egy kulturált demonstrációt tartott. Egy kisebb rendbontás fordult elő, az is egy mellettünk zajló kocsmai verekedésből bontakozott ki. Valamint az egyik szónok, aki beszédet tartott, egy magyar zsidó volt. És tudja mit? Megtapsoltuk. Vagy lehet, hogy a magát zsidónak valló úr is antiszemita volt? A tömeg meg biztos faji alapon gyűlöl minden zsidót, csak most épp szünetet tartott a gyűlölködésben. Így gondolja, R.T. elvtárs?

A Turult és az árpád sávot mi nem akarjuk kisajátítani. Az egyszerűen a mienk, minden magyaré. Nem világos miért számít politikai kisajátításnak az, ha nem akarjuk, hogy elpusztítsák, eltüntessék ezeket az ősi jelképeinket, de ön persze biztos jobban tudja...

Tájékoztatásul közlöm, hogy Tomcat bombagyártási pere azért húzódik ennyi ideig, mert nem találtak nála semmiféle robbanóanyagot, és korunk ÁVH-jának nagyon fő ám a feje, hogy hogy tudnának bombagyártásért elítélni egy olyan embert, aki nem gyártott bombát. Csak füstbombákat találtak nála. De gondolom az elvtárs így is teljesen korrektnek tartja, hogy füstbomba készítéséért 10 évre elítéljenek valakit. Gondolom önnek már az is elég indok egy ember bebörtönzésére, hogy "osztályidegen".
"Ha pénzed van, mint szemét, vagy ha jó segget nyalsz, akkor ebben az országban mindent lehet." - Ezt ön nyilván jól tudja, különben miért írogatni ennyi zavaros ferdítést, ami véletlenül épp a kormány érdekeinek felel meg?

Szóval Horthy Miklóst is a fajgyűlölők közé sorolja, igen? Akkor úgy látszik, ön nem csak nyelvtan- ("megdöglessz"), de történelemórákra sem járt be - vagy bejárt, csak még egy másik rendszer történelemóráira... Horthy amíg csak lehetett, Magyarország függetlenségének és polgárainak épségének megőrzéséért harcolt. Nem engedte, hogy megszállják az országot a nácik, nem engedte, hogy elhurcolják a budapesti gettóban összegyűlt zsidókat, amíg csak le nem mondatták a nácik terrorisztikus eszközökkel. Legyen inkább hálás Horthynak, gondolja el, ha ő nem lett volna, és a nácik egyből át tudják venni a hatalmat: maga most valószínűleg nem írogatná itt ezt a sok szennyet.

sziszi 2008.07.26. 10:46:58

Szánalmas,felületes ,értéktelen írás.Fejleszd magad,mert így csak bértollnok leszel.

zabszem 2008.07.26. 11:32:20

így még a bértollnok szintjét sem éri el ez aszerencsétlen abortuszmaradék inkubátorszökevény...

RT. Iratkozz be a havas médiasuliba miután elvégezted a kisegítőt hogy elérjed legalább a népszavás / népszabis "szintet".

Veszett Pocok te pedig bármennyire is a jó oldalon állsz, ezzel a tizenéves szintű esztelen barom hozzászólással csak saját magadat prezentálod, nem ettől nemzeti radikális hozzáállású valaki hogy zsidócigányozik, próbálj egy kicsit RT szintje fölé emelkedni lehetőleg.

Veszett Pocok 2008.07.26. 12:21:14

Zabszem!

Igazad van ám.

Szoktam én értelmesebbet is írni, de már ezek a bértollnokok nagyon felhúztak ma. Először nácivadász, most meg ez, eldurrant az agyam...

Bigg 2008.07.26. 16:38:41

vazze, itt mennyi magyar van... én általában külföldön más magyarok társaságában szégyenkezem... otthon pedig kifejezetten rühellem, hogy magyar vagyok... és pont az ilyen agyonművelt faszkalapok miatt van mint pl. te cacodaemon, apropó TC mióta foglakoztat sajtóreferenst!? kicsit olyan mint, egy hivatalos közlemény, csak pongyolán fogalmazol.

és valóban hálásnak kell lennünk Hortynak a tenger nélküli tengernagynak, a történelem legnagyobb vicce szegénykém... tipikus magyar nem tudta eldönteni melyik segget nyalja, mire rájött már késő volt (csúnyán)

sziszi 2008.07.26. 20:23:56

Bigg a helyedben én is szégyelném magam!!

cacodaemon 2008.07.26. 22:13:11

Bigg, én meg az olyanok miatt szégyenkezem, mint te vagy. Hogy egy magyar magyargyűlölővé váljon...
"tipikus magyar nem tudta eldönteni melyik segget nyalja," - én semmiképp se mondanám egy népre, amely szembeszállt a török és a mongol birodalommal is, melyeknek szinte minden más nép behódolt, egy népre, mely Európában legtovább vívott forradalmat a Szent Szövetség ellen, és még sorolhatnám, hogy típikus lenne rá a seggnyalás. Az, hogy ismersz néhány ilyen embert, vagy netán magadban leled fel ezt a tulajdonságot, még nem jellemzi az egész nemzetet. Igaz, sokáig tűrünk, de mint a történelem is mutatja, nem örökké.
Hogy Horthy "nem tudta eldönteni melyik segget nyalja"? Kíváncsi vagyok, te hogy kormányoznád az országot a III. Birodalom és az Antant egymásnak feszülő, jól felfegyverzett seregei közt! De várjál, mégsem: erre inkább nem vagyok kíváncsi...

Bigg 2008.07.27. 11:31:11

cacodaemon Látom történelmi ismereteid igencsak hiányosak, Európa balekjai voltunk, vagyunk, ütköző zóna, ha úgy tetszik... de ezt úgysem értheted...

...mint ahogy azt sem értetted meg amit írtam, kizárólag Horthyról volt szó, arról a Horthyról aki az első német sikerek után lelkesen tapsikolt, majd mikor fordult a kocka akkor próbált egy elfuserált kiugrási kísérletet tenni. apropó, hogy jönnek ide a törökök, akik több mint egy évszádig táboroztak nálunk (a híres magyar vendégszeretet és a gyógyforrások miatt)a mongolokat pedig nem elkergettük az országból, hanem elmentek, miután majdnem mindent szétvertek... ez a nem mindegy

ja és ha öreganyámnak... akkor három öregapám lenne nem, de hogy te sík vagy az biztos...

az a baj a magadfajta magyarkodó, szánalmas félművelt emberekkel, hogy még mindíg trianon miatt keseregnek, és a nagy magyarország álomképét kergetik, eltorzult ideológiák árnyékában. Talán nem a múlttal kellene foglalkozni, hanem azzal, hogy mi lesz holnap vagy az után

ja és jártamban keltemben ne mindíg azzal kelljen találkoznom, hogy a magyarok lopnak... nagyon gáz

cacodaemon 2008.07.27. 16:43:21

Na ne csúsztass!
"kizárólag Horthyról volt szó" - mivel azt írtad, "tipikus magyar", nem csak Horthyról, hanem általában a magyarokról volt szó.
"arról a Horthyról aki az első német sikerek után lelkesen tapsikolt, majd mikor fordult a kocka akkor próbált egy elfuserált kiugrási kísérletet tenni" - mint már említettem, két hatalmas, állig felfegyverzett erő állt szemben, amikkel nem volt módunk szembeszállni. Ha egyszer nem akarta, hogy az előretörő németek lerohanjanak minket, ráadásul az érdekeink is egyeztek (az elcsatolt területek visszaszerzése --> bécsi döntések), mondd, mi a francért ne akart volna jó viszonyt velük?!
Persze amikor megfordult a németek hadi szerencséje, Horthy akkor is Magyarország érdekeit képviselte, és ezt a legjobban a kiugrással tehette volna. A kiugrás pedig nem az ő hibájából hiúsult meg.
"hogy jönnek ide a törökök, akik több mint egy évszádig táboroztak nálunk (a híres magyar vendégszeretet és a gyógyforrások miatt)a mongolokat pedig nem elkergettük az országból, hanem elmentek, miután majdnem mindent szétvertek" Te szerencsétlen! Én nem mondtam, hogy sikeres lett volna az ellenállásunk, csak annyit, hogy a behódoló népekkel ellentétben mi felvettük a harcot ekkora nagyságrendű erőkkel is, még ha ez számunkra gyászos véget is ért, következésképpen bármilyen objektívan is nézzük, a magyar népre legkevésbé sem karakterisztikus a "seggnyalás". Esetleg a kommunizmus oltott a magyarságba ilyet kiterjedt besúgórendszerével és korruptságával az évtizedek alatt, de gondolom nem kell magyaráznom, hogy mi, "árpádsávosak", nem igazán szeretjük azt a rendszert...
"még mindíg trianon miatt keseregnek" - Csak mert még "mindíg" (sic!) élnek magyarok az elcsatolt területeken, amelyek 1000 évig a mieink voltak, szervesen kapcsolódnak a történelmünkhöz, és amelyeket egy igazságtalan döntéssel adtak azoknak, akik időközben betelepültek oda, de még csak nem is alkottak teljes társadalmat, csak csonkát. Mert még mindig vannak magyarverések azért, mert határon túli honfitársaink a saját nyelvüket használják; és a bitorlók félnek, hogy egyszer vissza fogjuk kérni a mi földünkből lopott országokat. Mert még mindig nagy részben a magyar nép lakja a határainkon kívül eső területeket is.
"ja és jártamban keltemben ne mindíg azzal kelljen találkoznom, hogy a magyarok lopnak... nagyon gáz" - én nem hiszem, hogy ez ránk, magyarokra jellemző lenne. Nekem eszembe nem jutna lopni, és jó ismerőseimről se tudom elképzelni ezt. Olyat viszont már hallottam, hogy cigányok rabolnak ki külföldieket, és ez persze az országimázsnak se tesz jót.
Jajj, de persze ti libsik úgy gondoljátok, nem létezik olyan, hogy cigánybűnözés.
Szóval először azt mondjátok, hogy a cigány is ugyanolyan magyar, nincs különbség nem cigány és cigány magyar közt (noha ők maguk is cigánynak vallják magukat és rasszista alapon vernek fehéreket), majd ezután, mikor a cigányok gátlás nélkül lopnak* mindent, az előbbi téves premisszát felhasználva megállapítjátok: hah, a magyarok mindig lopnak.
Hogy milyen szánalmasak az agymosott emberek!...

*mondanom se kell, vannak rendes cigányok. Ők utálják a legjobban a tipikus cigányokat. A bűnözés nincsen génekbe kódolva, legfeljebb az alacsony intelligencia és az agresszivitás. Az, hogy bűnöző válik a legtöbb cigányból nem faji, hanem kulturális hatás. Ezt tanulják meg szüleik házában.

Bigg 2008.07.27. 20:28:17

cacodaemon!

javaslom hogy kezeltesd magad, hátha elmúlik...

ja a határon túli magyarokról csak annyit, hogy romániában a két!!!! magyar párt!!!! nem tudott megegyezni a választási együttműködésről, folytassam...

fogalmad sincs arról milyenek is a magyarok...
dögöljön meg a te tehened is!

Griffith 2008.08.03. 19:33:20

Remélhetőleg ez a sok kis csetepaté egyszer majd nyílt polgárháborús konfliktussá eszkalálódik.

A libsik legnagyobb örömére.

Lehet minket provokálni, becsmérelni, tessék.

Egyszer majd úgyis kinyílik a bicska a zsebünkben.
süti beállítások módosítása