Még csak 3 hónapja írom ezt a blogot, de már vége is a 2007-es esztendőnek. Mozgalmas negyedév áll mögöttem, amely rengeteg eredményt hozott. Kudarcokat is, de ezekkel nem foglalkozom!

  Nem tagadom, az elején, az életben maradás volt a cél, ám ez hamar megváltozott! Azóta sikeresen lenyomtam a lokál médiát, és az Indexet is! Így újév előtt azért csak sikerült összehozniuk egy Belga interjút. Bauxit és Titusz rengeteg mindenről beszélt a Quartban, de az exkluzivitás azért mégis hiányzik! Visszautalva a zenekarral készített riportomra, - ne feledje senki, - 2008 októbere körül jön a Belga DVD; a PECSÁ-s koncerttel, és egy-két új számmal illetve klippel! (szóval kérdezni tudni kell!)

  A legnagyobb sikere mégis a Taplógáz című cikknek volt, amelyet 3 nap alatt kb. 500-an olvastak. (Bár szerintem szar!) A forma 1-ről csak annyit: Alonso bebizonyította, hogy nem tud vezetni, és egy kalap szart sem ér! Aki felháborodott volna az előző kijelentésemen: Melyik istállóhoz szerződött? Ja, hát a Renault-hoz. Amikor bejelentette, hogy ott hagyja Ron Dennis-éket, nem nagyon kapkodtak érte a jobb csapatok! A szurkolói kezdhetik is temetni, és Fernando is beláthatná, ez ennyi volt!

  Egyetlen gondolat erejéig visszakanyarodnék az idióta kommentekhez, mert ezekből is akadt egy-pár. Ajánlom: a Jay és Néma Bob visszavág című filmet, tanulságos, főleg az utolsó pár jelenet(az idióta és gyalázkodó kommentek küldőire szomorú sors várt...).

  Baszott boldog újévet mindenkinek! Jövőre lehet, hogy egy pornós fotóbloggal (ez a jövő), de itt leszünk! Kössz, hogy olvastok, tegyétek gyakrabban 2008-ban is!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr17277901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dódika 2008.01.05. 03:12:44

"Amikor bejelentette, hogy ott hagyja Ron Dennis-éket, nem nagyon kapkodtak érte a jobb csapatok"

www.a5.hu/cikkek/2/23938.shtml
süti beállítások módosítása