Kretének kíméljenek

2007.12.05. 01:26

  A végén ez is csak egy szaros énblog lesz, a petihez hasonló idióták miatt. Ezeknek mindig okoskodni kell, pedig nem értenek semmihez. Tudom, a beszólás-szabadság, és különben is, mindenkinek jár 5 perc hírnév. Adjuk meg ennek a csicska csávónak is!

  Már rohadtul kezdem unni, hogy valaki mindig belelát valami olyat a cikkeimbe, ami egyébként nincs ott! Nem győzöm eleget hangsúlyozni, nem elegendő az olvasás elsajátítása, a szöveget értelmezni kell, ez pedig gondolkodást kíván! Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a szellemi tevékenység, nem erőssége az emberek többségének. Így petinek sem.

  Arról, hogy a párkapcsolatodban te vagy a köcsög, én nem tehetek. Az igénytelenséged, (hogy Fekete Pákóra, meg Győzikére vered magad) megköszönheted a szüleidnek! Szerintem kibaszott szégyen, húszévesen általános elsőben lógni, faszfej!

  Nem értem, miért kell mindenhova hangulatjelet rakni? Vagy a hozzád hasonló pöcs-picsáknál ez kötelező, mint Fideszeseknél a Magyar Nemzet? Esetleg a kreativitás hiányát próbálod leplezni vele? A lényeg az, hogy felesleges. A kissebségi komplexusod egy jó orvos még helyre tudja hozni, de ha sokáig vársz, annak komoly következményei lehetnek! Biztos vagyok továbbá abba, büszke voltál magadra akkor, amikor azt írtad rám, hogy: kukika. Ki a faszom vernyákol ilyen baba nyelven. Ember-állat, ideje lenne felnőni! Így a világ vicce te vagy, baszod! Tedd meg azt a szívességet az emberiségnek, hogy nem szaporítod magad! De van egy sokkal egyszerűbb megoldás is; inkább lődd magad fejbe! A hibáidat nem kellett keresnem, szemet szúrtak! Remélem, a későbbiekben hasznát veszed ennek az építő jellegű kritikának!

  Egy jó tanács a többi kommentezőnek: Az összes kommentről e-mail-t kapok, benne a szerző nickjével, IP és mail címével. Lehet beszólni, de csak kreatívan! Nézzétek meg Bigg ide vonatkozó kommentjét; a Zenebutiknál megtaláljátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://rtsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr62252846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása